Νέα
  • ΓΔ: 1500.46 +0.67%
  • Τζίρος: 28,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Astrazeneca: Γιατί αποσύρεται τώρα το εμβόλιό της για τον κορονοϊό

AstraZeneca / Πηγή: AP
AstraZeneca / Πηγή: AP

Ιδιαίτερα καθησυχαστική απέναντι στο ντόρο που έχει προκύψει με την απόσυρση του εμβολίου της Astrazeneca για τον κορονοϊό, εμφανίζεται, μιλώντας στο ethnos.gr, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χρύσα Σαρδέλη, τονίζοντας ότι δε θα πρέπει να ανησυχούν, όσοι το έχουν κάνει στο παρελθόν.

χρόνια και ο κίνδυνος σοβαρής, ακόμα και θανατηφόρας, θρόμβωσης, που έχει καταγραφεί (σε περιπτώσεις τριών ανά 100.000 ανθρώπων), σχετίζεται με την άμεση μετεμβολιακή περίοδο. Παράλληλα, κατά την κ. Σαρδέλη, η τεχνολογία του συγκεκριμένου εμβολίου, η οποία ήταν παλαιότερη και τύπου αδενοϊού, δεν πρέπει να προκαλεί περισσότερη ανησυχία στον κόσμο, από αυτήν που λογικά θα πρέπει να υπάρχει από τη χρήση οποιουδήποτε φαρμακευτικού σκευάσματος, αφού δεν υπάρχει φαρμακευτικό προϊόν χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο στο ethnos.gr

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ