ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 20/3 11:16
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Με μικρή πτώση οι ευρωπαϊκές μετοχές

Με μικρή πτώση οι ευρωπαϊκές μετοχές

Οι ευρωπαϊκές μετοχές υποχώρησαν από το υψηλό 15 μηνών κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, με την υποχώρηση των τιμών του αργού να επηρεάζουν τις μετοχές των πετρελαϊκών μετοχών και τις τράπεζες να υποχωρούν αφού η Deutsche Bank καθόρισε τους όρους για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 8 δισεκ. ευρώ.

Στις 10:29 ώρα Ελλάδας, ο δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 0,1%, ύστερα από τα κέρδη της περασμένης εβδομάδας που οδήγησαν τον πανευρωπαϊκό δείκτη αναφοράς στο υψηλότερο επίπεδό του από τις αρχές του Δεκεμβρίου του 2015.

Ο δείκτης των εταιριών πετρελαίου και αερίου κατέγραφε τις μεγαλύτερες απώλειες, υποχωρώντας νωρίτερα κατά 0,7%, καθώς οι τιμές του αργού μειώθηκαν λόγω της αυξημένης εξορυκτικής δραστηριότητας στις ΗΠΑ και τη σταθερή προσφορά αργού από τις χώρες του ΟΠΕΚ.

Πιέσεις δέχονταν οι τράπεζες, με την Deutsche Bank να υποχωρεί κατά 1,2%.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter