ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
"Η" 21/4
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Περιμένοντας τη σύνοδο του ΔΝΤ

Περιμένοντας τη σύνοδο του ΔΝΤ

Β. ΣΙΟΥΤΗΣ (Guardian Trust)

Μετά από τρεις συνεχόμενες ανοδικές εβδομάδες η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά κινείται πτωτικά στην τρέχουσα. Ο Γενικός Δείκτης είναι θετικό ότι διατηρείται κοντά στα υψηλά έτους με χαμηλό τζίρο, και συσσωρεύει σε αυτά τα επίπεδα, διακρατώντας τα κέρδη των τελευταίων εβδομάδων περιμένοντας τις εξελίξεις.

Αύριο ξεκινά η εαρινή σύνοδος του ΔΝΤ με τα βλέμματα των επενδυτών στραμμένα στις συναντήσεις του οικονομικού επιτελείου και στη προσπάθεια να υπάρξει σύγκλιση και να καλυφθούν οι διαφορές ανάμεσα στο ΔΝΤ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Σύγκλιση απαραίτητη για να δρομολογηθεί η ολοκλήρωση της αξιολόγησης με πρώτο σταθμό την επιστροφή των θεσμών την επόμενη εβδομάδα. Η πρόοδος το επόμενο τριήμερο είναι απαραίτητη για να μη χαθεί και το ορόσημο του Eurogroup στις 22 Μαΐου που θα ανοίξει τον δρόμο και στην ΕΚΤ για τη συμμετοχή των ελληνικών ομολόγων στο QE και στη αλλαγή της στάσης των οίκων αξιολόγησης.

Οι εξελίξεις στο επόμενο τριήμερο που εκτός της συνόδου του ΔΝΤ περιλαμβάνει την ανακοίνωση από την ΕΛΣΤΑΤ του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2016 και τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία θα κρίνουν την κατεύθυνση του Γενικού Δείκτη.

Το προφίλ 12 μετοχών

Περιμένοντας τη σύνοδο του ΔΝΤ

H «Hμερησία» προσφέρει κάθε ημέρα στους αναγνώστες της μία νέα βάση δεδομένων για την πορεία των μετοχών. Mε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την ημερήσια διακύμανση, τον όγκο των συναλλαγών, τη μέγιστη και ελάχιστη τιμή της μετοχής κατά την τελευταία συνεδρίαση και κυρίως με τα στοιχεία για την εξέλιξη της μετοχής το τελευταίο δωδεκάμηνο, επιχειρεί να προσφέρει μία πληρέστερη εικόνα στους επενδυτές. Σαφώς και η προβολή των στοιχείων αυτών δεν αποτελεί καθ΄ οιονδήποτε τρόπο σύσταση για αγορά ή πώληση μετοχών. Πρόκειται για χρήσιμα στατιστικά στοιχεία που προσφέρονται για ανάλυση και μελέτη.

Περιμένοντας τη σύνοδο του ΔΝΤ

Kαθημερινά η «H» παρέχει στοιχεία για έξι διαφορετικές, κάθε φορά, μετοχές από την Yψηλή Kεφαλαιοποίηση και έξι μετοχές από τη Mεσαία και Μικρή Kεφαλαιοποίηση.

Στόχος να παρουσιάζονται οι μετοχές όλων των εισηγμένων με γραφήματα και αναλυτικό πίνακα για καθεμία χωριστά. Tα στοιχεία καταγράφουν όλες τις διακυμάνσεις της μετοχής.

* Η προβολή των στοιχείων αυτών δεν αποτελεί καθ΄ οιονδήποτε τρόπο σύσταση για αγορά ή πώληση


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Περιμένοντας τη σύνοδο του ΔΝΤ
  • Περιμένοντας τη σύνοδο του ΔΝΤ
  • Περιμένοντας τη σύνοδο του ΔΝΤ

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter