ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 21/4 10:59
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ανοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Ανοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Άνοδο σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές κατά το ξεκίνημα των συναλλαγών σήμερα, αν και ο γαλλικός δείκτης CAC 40 κατέγραψε μικρή υποχώρηση ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη χώρα.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε νωρίτερα άνοδο 0,1% και αναμένεται να σημειώσει την τρίτη συνεχή ανοδική συνεδρίαση, ενώ ο γαλλικός CAC υποχώρησε κατά 0,4%.

Ο γαλλικός όμιλος τροφίμων Danone κατέγραφε τις μεγαλύτερες απώλειες στο δείκτη CAC 40, σημειώνοντας πτώση 2,4%, μετά την ανακοίνωση αύξησης των πωλήσεων πρώτου τριμήνου μόλις κατά 0,7% σε σχέση με αύξηση κατά 2,1% το τέταρτο τρίμηνο του 2016.

Οι γαλλικές τράπεζες επέκτειναν τα κέρδη της προηγούμενης συνεδρίασης, με τις Societe Generale, BNP Paribas και Credit Agricole να σημειώνουν άνοδο μεταξύ 0,2% και 1,2%.

Το ράλι στις μετοχές πρώτων υλών προσέφερε στήριξη στην ευρύτερη αγορά, καθώς ο κλάδος ενισχύθηκε κατά 1,9% ύστερα από την άνοδο των τιμών των μετάλλων.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter