ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
"Η" 1/6
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Χρηματιστήριο: Ο Μάιος τελείωσε...

Χρηματιστήριο: Ο Μάιος τελείωσε...

Κ. ΦΕΓΓΟΣ (VERSAL A.E.Π.Ε.Υ)

Τα τελευταία δύο χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το τέλος Μαΐου έχει συνδυαστεί με μεγάλες χρηματιστηριακές πτώσεις. Το '15 ήταν τα Capital Controls και το κλείσιμο του χρηματιστηρίου και πέρυσι ήταν το Brexit, αλλά και η δική μας επιμονή να μην κλείνουμε την αξιολόγηση (ναι - την ίδια αξιολόγηση που ακόμη κλείνουμε, έπρεπε να έχουμε κλείσει πέρυσι τον Απρίλιο).

Οπότε περιμένουμε τα φετινά μαντάτα.

Στο «καλό» για σήμερα σενάριο, θα πάρουμε σημαντικά χρήματα, αρκετές υποσχέσεις, αλλά δεν θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση, ούτε θα μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές με αξιόπιστο τρόπο.

Όλα φαίνεται να πηγαίνουν στο «καλό» σενάριο, οπότε η (έστω και επίπλαστη) αύξηση της ρευστότητας της οικονομίας, μπορεί να βοηθήσει το χρηματιστήριο που φαίνεται να συντηρεί δυνάμεις αυτή την περίοδο. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις τράπεζες, καθώς θα δείξουν κερδοφορία μεν, όμως η πιθανή μη συμμετοχή στην ποσοτική χαλάρωση, δεν θα τους επιτρέψει να γίνουν μοχλός χρηματοδότησης της οικονομίας. Ερωτηματικά υπάρχουν επίσης και για τη λύση που θα υλοποιηθεί για τα κόκκινα δάνεια αλλά και για το ποιος θα επενδύσει στην υπερφορολογημένη ελληνική οικονομία. Στο κακό σενάριο δεν μπορούμε να συζητάμε για χρηματιστήριο. Εκτός εάν τα πονταρίσματα αφορούν το επόμενο άλογο...

Χρηματιστήριο: Ο Μάιος τελείωσε...

Το προφίλ 12 μετοχών

Χρηματιστήριο: Ο Μάιος τελείωσε...

H «Hμερησία» προσφέρει κάθε ημέρα στους αναγνώστες της μία νέα βάση δεδομένων για την πορεία των μετοχών. Mε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την ημερήσια διακύμανση, τον όγκο των συναλλαγών, τη μέγιστη και ελάχιστη τιμή της μετοχής κατά την τελευταία συνεδρίαση και κυρίως με τα στοιχεία για την εξέλιξη της μετοχής το τελευταίο δωδεκάμηνο, επιχειρεί να προσφέρει μία πληρέστερη εικόνα στους επενδυτές. Σαφώς και η προβολή των στοιχείων αυτών δεν αποτελεί καθ΄ οιονδήποτε τρόπο σύσταση για αγορά ή πώληση μετοχών. Πρόκειται για χρήσιμα στατιστικά στοιχεία που προσφέρονται για ανάλυση και μελέτη.

Kαθημερινά η «H» παρέχει στοιχεία για έξι διαφορετικές, κάθε φορά, μετοχές από την Yψηλή Kεφαλαιοποίηση και έξι μετοχές από τη Mεσαία και Μικρή Kεφαλαιοποίηση.

Στόχος να παρουσιάζονται οι μετοχές όλων των εισηγμένων με γραφήματα και αναλυτικό πίνακα για καθεμία χωριστά. Tα στοιχεία καταγράφουν όλες τις διακυμάνσεις της μετοχής.

* Η προβολή των στοιχείων αυτών δεν αποτελεί καθ΄ οιονδήποτε τρόπο σύσταση για αγορά ή πώληση


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Χρηματιστήριο: Ο Μάιος τελείωσε...
  • Χρηματιστήριο: Ο Μάιος τελείωσε...
  • Χρηματιστήριο: Ο Μάιος τελείωσε...

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter