ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 28/2/2014 12:50
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Γιακουμάτος: «Και ξύλο να μου έριχναν θα είχαν δίκιο»

Γιακουμάτος: «Και ξύλο να μου έριχναν θα είχαν δίκιο»

 

Διευκρινίσεις για την πρωινή ένταση στο Κολωνάκι έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος αρνήθηκε τα περί επεισοδίου με καθηγητές που τον συνάντησαν, κάνοντας λόγο για έντονο διάλογο μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιακουμάτος υπογράμμισε ότι οι καθηγητές δεν έβρισαν τον ίδιο, αλλά φώναζαν γενικώς για κλέφτες βουλευτές.

Είπε ότι είχε έναν έντονο αλλά εποικοδομητικό διάλογο με τους εκπαιδευτικούς, με τους οποίους κανόνισε να συναντηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο γραφείο του.

Ο ίδιος προσθέσε δε, ότι ακόμα και ξύλο να του έριχναν οι καθηγητές θα είχαν δίκιο, καθώς η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίος Αρβανιτόπουλος, τους είχε πει ότι δεν θα απολυθεί κανένας.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνξισε μάλιστα ότι την ώρα της έντασης στο σημείο έσπευσαν δέκα "Ζητάδες" από τους οποίους ο βουλευτής τους ζήτησε να φύγουν, λέγοντάς τους: «Σηκωθείτε και φύγετε. Τι θέλετε εδώ πέρα; Εγώ μιλάω με τους φίλους μου».


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter