ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 21/4 15:14
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Μηταφίδης: Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, υπάρχει κρίση και σύγκρουση

Μηταφίδης: Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, υπάρχει κρίση και σύγκρουση

"Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία. Υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος, εκλεγμένη κυβέρνηση, υπάρχει κρίση και σύγκρουση". Αυτό δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, με τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα του Νικολάς Μαδούρο να εξακολουθούν να αποτελούν αιτία πολιτικής αντιπαράθεσης και στην χώρα μας.

"Έχουμε οικονομική και κοινωνική κρίση η οποία έχει και το κόστος της. Δε θέλω σε καμία περίπτωση τη σημερινή μέρα -γιατί γίνονται κάτι άθλιοι συχετισμοί- να εγκαλούμαι επειδή υπερασπιζόμενος τις κατακτήσεις της μπολιβοριανής επανάστασης είχα αναφερθεί σε στοιχεία του ΟΗΕ".

Αυτό τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στο focusfm.gr και αναφερόμενος στις δραματικές στιγμές που αποτελούν πια καθημερινότητα στη Βενεζουέλα, με συνεχείς συγκρούσεις, νεκρούς και τραυματίες.

Στη συνέχεια ο κ. Μηταφίδης τόνισε: "Βέβαια με αυτή τη μαύρη δυστυχώς δημοσιογραφία που επικρατεί στον τόπο μας από πολλές πτέρυγες, υπήρξε μια επιλεκτική παρουσίαση των απόψεών μου και νομίζω ότι το να ρωτάτε σήμερα έναν πολιτικό κρατούμενο της Χούντας γι' αυτό το ζήτημα, νομίζω είναι λιγάκι άκομψο".

Τότε ο δημοσιογράφος του είπε πως "είναι πολύ επίκαιρο", με τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη να απαντά: "Όχι, δεν είναι καθόλου επίκαιρο, μην κάνετε συχετισμούς. Γιατί κοιτάξτε, τα ξαναζήσαμε αυτά και με την περίπτωση του Αλιέντε. Επιτρέψτε μου γιατί ηλικιακά μπορώ να το ξέρω. Εμείς είμαστε αντίθετοι με κάθε αντιδημοκρατική πρακτική και λογική καταστολής".

"Αλληλέγγυος δεν είστε με τον λαό ο οποίος είναι στους δρόμους στη Βενεζουέλα και θέλει δημοκρατία;" ήταν το επόμενο ερώτημα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απάντησε: "Φυσικά. Στη χώρα αυτή δεν υπάρχει δικτατορία, εκτός αν τα έχετε μπερδέψει λιγάκι. Υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος, εκλεγμένη κυβέρνηση, υπάρχει κρίση και σύγκρουση. Αυτό είναι διαφορετικής ποιότητας, γιατί δεν πρέπει να πάσχουμε από πολιτική αχρωματοψία, με το τι συνέβη στη χώρα μας".

Στο σημείο αυτό ο δημοσιογράφος τόνισε πως "δεν έκανε δημοτικές εκλογές πέρυσι" και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης τόνισε: "Κακώς που δεν τις έκανε. Τι θέλετε να μου πείτε τώρα; Είναι δυνατόν να με εγκαλείτε γι' αυτό;".


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter