ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 19/5 9:43
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει μεθόδευση στην ώρα ομιλίας Τσίπρα λόγω... Survivor!

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει μεθόδευση στην ώρα ομιλίας Τσίπρα λόγω... Survivor!

Μεθόδευση στο χρονοδιάγραμμα ομιλιών των πολιτικών αρχηγών λόγω... Survivor κατήγγειλε η Δημοκρατική Συμπαράταξη μετά την απόφαση του προεδρείου να προηγηθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα της ομιλίας της Φώφης Γεννηματά.

«Είθισται η κυβέρνηση να ακούει το σύνολο των κομμάτων αντιπολίτευσης και τοποθετείται μετά ο πρωθυπουργός», διαμαρτυρήθηκε η Φώφη Γεννηματά και απευθυνόμενη προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε ότι είναι προφανές πως στην κυβέρνηση δε αντέχουν άλλη κριτική. «Έτσι δεν είναι κ. Τσίπρα;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε προς τον πρωθυπουργό.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Παύλος Χρηστίδης επεσήμανε πως η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ήταν στην αίθουσα από τις 6:30. Στελέχη της ΔΗΣΥ επιμένουν ότι με τη μεθόδευση αυτή, πέτυχαν να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού πριν την μετάδοση του Survivor, που σχεδόν κάθε βράδυ έχει το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter