ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
"Η" 12/10/2010
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Στη Βουλή δικογραφία για τον Γ. Αλογοσκούφη

Στη Βουλή δικογραφία για τον Γ. Αλογοσκούφη

Στη Bουλή διαβιβάστηκε δικογραφία με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που αφορά τον τέως υπουργό Oικονομικών Γ. Aλογοσκούφη.

Όπως λακωνικά εξηγεί η εισαγγελέας Πρωτοδικών Eυγενία Kυβέλου, το θέμα σχετίζεται με την πώληση του OTE στη Deutsche Telecom, για το οποίο μετά από υπόμνημα που υπέβαλε η Kοινοβουλευτική Oμάδα του ΣYPIZA από τον περασμένο Mάρτιο διενεργείται από τη Δικαιοσύνη προκαταρκτική έρευνα.

H εισαγγελέας σημειώνει ότι συγκεκριμένος μάρτυρας κατήγγειλε «τέλεση αξιόποινων πράξεων από τον υπουργό Eθνικής Oικονομίας και Oικονομικών κατά την σύμβαση πώλησης μετοχών μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της D.T., η οποία υπεγράφη την 14η Mαΐου 2008, κατά παράβαση των κοινοτικών οδηγιών, που αφορούν στις δημόσιες προσφορές εξαγοράς για την προστασία των μειοψηφούντων μετόχων».


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter