ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 7/2/2011 10:07
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Der Spiegel: Ο Α. Τσοχατζόπουλος εμπλέκεται σε μίζες 55 εκατ. ευρώ για υποβρύχια

Μια ολόκληρη ομάδα  είχε δημιουργηθεί από τη γερμανική εταιρεία κατασκευής υποβρυχίων, που αποκλειστικό σκοπό είχε τη χρηματοδότηση Ελλήνων αξιωματούχων, αναφέρει  το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία». Το γερμανικό περιοδικό επικαλούμενο έρευνα της γερμανικής Δικαιοσύνης, αναφέρεται με λεπτομέρειςσ το θέμα αυτό και εμπλέκει το όνομα του τότε υπουργού  Άκη Τσοχατζόπουλο  σε υπόθεση ύποπτων διαδρομών 55 εκατ. ευρώ για την αγορά τεσσάρων υποβρυχίων την περίοδο 2002-2004.

Για την εμπλοκή του πρώην υπουργού φέρεται να έχουν καταθέσει υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, ενώ το δημοσίευμα αναφέρεται σε εμπλοκή και της Μαργαρίτας Μαθιοπούλου, πρώην συμβούλου γερμανικών εταιρειών εξοπλισμού.

Την υπόθεση ερευνά και η ελληνική Δικαιοσύνη και ήδη δυο Έλληνες εισαγγελείς έχουν μεταβεί στη Χάγη, όπου αντάλλαξαν στοιχεία με Γερμανούς συναδέλφους τους.
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter