ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Απέδρασαν 17 κρατούμενοι από κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ηγουμενίτσα, μετά την απόδραση 17 αλλοδαπών από τα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, η απόδραση συνέβη κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων, όταν οι κρατούμενοι απώθησαν τους δύο σκοπούς και κατάφεραν να ανοίξουν την κεντρική πύλη.
Στα κρατητήρια κρατούνται συνολικά 31 μετανάστες.
Από τους 17 που απέδρασαν, οι 11 εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
| Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr | Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr |
| Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr | Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr |




































































