ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 15/12/2012 09:16
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

Εως τις 31 Οκτωβρίου οι καταστάσεις προσωπικού

Παρατείνεται με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση μέχρι και...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Δεκατετράχρονος κατασκεύασε τον δικό του οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων!

Ο Δημήτρης ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά σε ηλικία 11 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα...

START UP MADE IN GREECE

Το startup από την Αθήνα που εξαγόρασε κολοσσός από το Χονγκ Κονγκ

Η PCCW Global απέκτησε το 100% της Crypteia Networks που προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριακών...

SUCCESS STORIES

Αυθεντικό χωριάτικο κοτόπουλο στις πόλεις από την Biogreco

Δύο γεωπόνοι, ο Σταύρος Αργυρόπουλος και ο Χαράλαμπος Λύρας, αλλάζουν τα δεδομένα της ελληνικής κτηνοτροφίας...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Και το 2015 απόσυρση στα αυτοκίνητα - Ολη η διαδικασία για την αγορά νέου Ι.Χ.

Εάν τελικά το υπουργείο Οικονομικών δώσει το «πράσινο φως» για την παράταση του μέτρου της...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Τι αλλάζει στα ακίνητα - Πώς θα υπολογίζεται το πόθεν έσχες - Ερχονται αυστηροί έλεγχοι σε όλες τις «ύποπτες» αγοραπωλησίες

Ως τίμημα αγοράς του ακινήτου θα λαμβάνεται υπόψη το ποσό της συνολικής επιβάρυνσης του αγοραστή όπως...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο πιο θερμός Σεπτέμβριος των τελευταίων 135 ετών!

Το 2014, ο Μάιος, ο Ιούνιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος ήταν οι πλέον θερμοί μήνες που έχουν ποτέ...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δωρεάν ίντερνετ σε 4.000 σημεία (Δείτε τους 304 «τυχερούς» δήμους)

Για την πρώτη φάση του έργου, η επιλογή των σημείων (wi-fi hotspots) αφορά χώρους από 302 δήμους της χώρας...

ΥΓΕΙΑ

Θεραπεύτηκε ο εικονολήπτης του NBC από τον ιό Έμπολα και επιστρέφει στο σπίτι του

Ένας ακόμη ασθενής του θανατηφόρου ιού Έμπολα ανάρρωσε πλήρως από την ασθένεια και αναμένεται να εγκαταλείψει...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Ειδική απογραφή για συντάξεις χηρείας και άγαμων θυγατέρων

Ειδική απογραφή για συντάξεις χηρείας και άγαμων θυγατέρων

Νέα απογραφή για τις συντάξεις που καταβάλλονται σε χήρους - χήρες και άγαμες θυγατέρες ξεκινά το υπουργείο Εργασίας, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου. Στόχος είναι να μπει τέλος στη χορήγηση συντάξεων σε ασφαλισμένους-μαϊμού, καθώς για κάθε 10.000 «παράνομες» συντάξεις η απώλεια για τα Ταμεία είναι 100 εκατομμύρια ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης θα στείλει εγκύκλιο σε όλα τα Ταμεία (κύριας και επικουρικής ασφάλισης), προκειμένου να γίνει ειδική απογραφή όλων των συνταξιούχων λόγω θανάτου (χήροι, χήρες και παιδιά άνω των 12 ετών) καθώς και των προσώπων που συνταξιοδοτούνται με τις διατάξεις των άγαμων θυγατέρων.

Σημειώνεται πως μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η απογραφή όλων των συνταξιούχων στο σύνολο των ασφαλιστικών ταμείων, η οποία πραγματοποιείται για τελευταία χρονιά. Από την 1η Ιανουαρίου μπαίνει σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Αριάδνη» και κάθε μετατροπή στα δημογραφικά δεδομένα και στην οικογενειακή κατάσταση των δικαιούχων (π.χ. γάμοι, διαζύγια και θάνατοι) θα δηλώνεται σε συμβολαιογράφους.

Η απογραφή στις συντάξεις που λαμβάνουν χήρες, άγαμες θυγατέρες και ανήλικα τέκνα μέχρι την ηλικία των 25 ετών, είναι η τελευταία απογραφή που επιχειρείται. Από κει και πέρα αναλαμβάνει δράση η συστημική παρέμβαση της ''Αριάδνης'' που θα καταγράφει κάθε δημογραφική αλλαγή σε πραγματικό χρόνο».

Εδώ πρέπει να επισημανθεί πως ήδη τα Ταμεία έχουν εντοπίσει συγκεκριμένα περιστατικά, όπου συνταξιούχοι είχαν παντρευτεί εκ νέου αλλά συνέχιζαν παρανόμως να εισπράττουν τη σύνταξη χηρείας. Μάλιστα τουλάχιστον δύο υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και συνεχίζονται οι έλεγχοι.

Σημειώνεται πως η ειδική απογραφή των δικαιούχων συντάξεων χηρείας και των άγαμων θυγατέρων είναι αυτοπρόσωπη και υποχρεωτική. Οι συνταξιούχοι (ή ο νόμιμος πληρεξούσιος ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο σε περιπτώσεις προσώπων που τελούν σε κατάσταση ανικανότητας ή κατοικούν στο εξωτερικό) θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Το τελευταίο εκκαθαριστικό εισοδήματος.

Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ρητά από τον συνταξιούχο ότι από την ημερομηνία συνταξιοδότησής του μέχρι σήμερα δεν έχει τελέσει γάμο και ότι εξακολουθεί να τελεί σε κατάσταση χηρείας (ή προκειμένου για άγαμες θυγατέρες ότι εξακολουθούν να είναι άγαμες).

Πιστοποιητικό σπουδών για τα τέκνα που σπουδάζουν σε ανώτερες ή ανώτατες σχολές.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΑΝΩΝΥΜΗ
Σάββατο
14:24
00
Η απογραφή του επιδόματος ορφάνειας και χηρείας γίνεται κάθε χρόνο;
giotart
Τετάρτη
18:16
00
Δηλωση του νομου 105 εννοει????
ανώνυμος
Σάββατο
14:19
00
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ. . ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ. . . . ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ
Makis
Κυριακή
14:55
11
Γεια σου κομπλεξικέ και σκατόψυχε Ελληναρά. Γεια σου. . . Γράψε κι εσύ την παπαριά σου, μπορείς. Να κόψουν τη σύνταξη του μακαρίτη από την χήρα, δεν πειράζει ρε φίλε, να ψοφήσει κιόλας να μην την πληρώνουμε. Όλοι εμείς οι "δουλευταράδες". Αφού δεν είναι η μάνα μας δεν μας νοιάζει μία. Αρκεί αυτός που έγραφε την ΝΔ κυβέρνηση (μαζί με τους υπόλοιπους καρνάβαλους) να δει περικοπές για να το ευχαριστηθεί.
ΑΝΩΝΥΜΗ
Σάββατο
7:23
12
ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ/ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕς, ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ Ο/Η ΘΑΝΩΝ/ΟΥΣΑ ΣΥΖΥΓΟς ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕς ΕΙΣΦΟΡΕς ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΧΗΡΑ/ΧΗΡΟς ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟς. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕς ΕΙΣΦΟΡΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Η ΜΗ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ? ΜΗΠΩς ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΦΙΛΟΣΦΙΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩς ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙς ΧΗΡΕΙΑΣ? ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ,ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ????
ΜΑΡΙΑ
Πέμπτη
19:50
00
ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ?
fotini
Δευτέρα
16:19
00
ειμαι αγαμη θυγατερα και δεν μου εγινε καμια περικοπη. ο χρονος μετραει απο τωρα. . . . βριζετε ασυστολα. υποκριτες. .
ανωνυμος
Τετάρτη
21:06
01
όλοι εσείς οι έξυπνοι που βρισκετε κάτι να πείτε, ανήκω ξέρετε στην παραπάνω κατηγορία και αυτή η σύνταξη είναι ο μονος λόγος που μπορώ και σπουδάζω. . . έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 3η λυκείου και αυτό ήταν το μοναδικό μας εισόδημα, η μητέρα μου εκ τοτε δεν μπόρεσε να βρει δουλειά και αυτό συνεχίζει να είναι το μοναδικο μας εισόδημα, και προκειται μάλιστα για 600 ευρώ από τα οπόια πληρώνουμε νοικι λογαριασμούς, ζούμε 2 άτομα και σπουδάζω,και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, βάλτε λοιπόν την γλώσσα λίγο στο μυαλό πριν ανοίξετε το στόμα σας!
Αχιλλέας
Παρασκευή
16:19
226
Η κατάθεση των δικαιολογητικών πού θα γίνεται? Στο site του Υπουργείου Εργασίας δε βρίσκω κάτι σχετικό ή κάνω λάθος? Εάν μπορεί καποιος να διαφωτίσει την κατάσταση. Ευχαριστώ.
ανώνυμος
Πέμπτη
16:28
520
πού θα κατατίθενται τα δικαιολογητικά για την ειδική απογραφή χήρων? Ειμαι συνταξιούχος λόγω θανάτου του ΙΚΑ.
ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΝΙΩΤΟΥ
Πέμπτη
16:25
521
Πού θα κατατίθενται τα δικαιολογητικά απογραφής χήρων, συνταξιούχου ΙΚΑ?
ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΝΙΩΤΟΥ
Πέμπτη
16:23
625
Mήπως γνωρίζετε σε ποιό μέρος θα γίνει η απογραφή χήρων. Πού θα καταθέτουμε τα δικαιολογητικά?
Συνταξιουχος
Παρασκευή
8:06
10
Δεν μας διευκρυνιζουν ομως ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ??ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΚΕΠ?
ΠΟΛΙΤΗΣ
Δευτέρα
21:00
13
Μήπως κάποιος γνωρίζει εάν κάποια μαυρόμοιρη χήρα που παιρνει ΟΓΑ ψύχουλα θα παίρνει και την σύνταξη ΙΚΑ του συζήγου της που πέθανε πρόσφατα ?
ανώνυμος
Δευτέρα
20:06
23
Υπαρχουν και αγαμες θυγατερες που ειναι ΚΑΙ συνταξιουχοι ΔΕΗ και παιρνουν τη μια συνταξη με το ιδιο φυσικα επιθετο αλλα διαφορετικο μικρο ονομα. . . . αυτες ΠΩΣ θα τις εντοπισουν?? Μηπως για να σουλουπωθει επιτελους αυτη η κοπρια, πρεπει να δεχονται και νε εξεταζουν ανωνυμες καταγγελιες? Να γινουμε δηλαδη ρουφιανοι για να φτιαξει αυτη η χωρα???
p....ellinas!
Κυριακή
19:57
46
karagiozides ellines!!!mia zoi gestampitides
ΑΔΔΔ
Κυριακή
8:51
75
1) ΓΙΑΤΙ ΔΙΝONTAI ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ ( ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ) ΤΟ 70 ΚΑΙ 50 % ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΖYΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ή ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ? ΔΕΝ ΤΙΣ-ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ( ΧΩΡΙΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΕΚΝΑ ? ).
ανώνυμος
Σάββατο
21:03
98
εδω αλλοι στα 25 αιναι ανεργοι η παιρρνουν μεροκαματο 20 ευρω, και αυτες τα παιρνουν τζαμπα.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ
ανώνυμος
Σάββατο
20:59
1110
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗ.
ανώνυμος
Σάββατο
20:56
2311
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
1 2επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
9:02
OIKONOMIA
  TOP STORIES
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6372.33 1.68%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4081.24 2.25%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 8886.96 1.94%
  ΜΟΣΧΑ RTS 1063.86 0.68%  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  '71

  Με τον αέρα της Χρυσής Αθηνάς που μόλις πριν λίγες ημέρες κατέκτησε στις 20ες Νύχτες Πρεμιέρας, το καθηλωτικό ντεμπούτο του Γιαν Ντεμάνζ βρίσκει την πολυαναμενόμενη έξοδό του στις ελληνικές αίθουσες...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter