ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 29/1/2013 11:13
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ

Ξανά στους δρόμους την Τετάρτη τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία

Ξανά στους δρόμους την Τετάρτη τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία

Συγκεντρώσεις στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας πραγματοποιούν, την Τετάρτη, οι γονείς των παιδιών που φοιτούν σε μουσικά σχολεία, διεκδικώντας την κάλυψη όλων των κενών θέσεων στα σχολεία, την επίλυση του θέματος της μεταφοράς των μαθητών, της σίτισης και των λοιπών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Όπως τονίζουν, «σε όλη τη χώρα οι κοινότητες των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων είναι σε εγρήγορση. Η πρόταση και απόφασή μας να μετατρέψουμε την 30ή Γενάρη σε μέρα που θα απαιτήσουμε και θα διατρανώσουμε τη στήριξη στην Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, στη Μουσική και Καλλιτεχνική Εκπαίδευση, είναι πλέον μήνυμα που αγκαλιάζεται ευρύτερα και έχει πολλούς αποδέκτες και συμπαραστάτες».

Στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11 το πρωί, και μετά πορεία προς τη Βουλή.

Θα ακολουθήσει  συναυλία  από τα μουσικά σχολεία της Αττικής με συμμετοχές πολλών και γνωστών ερμηνευτών, όπως ο Γεράσιμος Ανδρέατος, ο Πάνος Μουζουράκης, τα Κίτρινα Ποδήλατα κ.α.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter