ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 6/3/2013 08:44
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

Νέο πρόγραμμα για 7.000 ανέργους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ

Δυνατότητα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης με voucher - εκπαιδευτικό επίδομα 3.120 ευρώ μεικτά, δίνει ο...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Η ομογενής μαθήτρια από την Αυστραλία που σαρώνει τα παγκόσμια βραβεία

Η Ελένη-Πηνελόπη κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση, συναγωνιζόμενη 300.000 μαθητές από 1.200 σχολεία...

START UP

Nubis: Νέες δυνατότητες για το λογισμικό της ελληνικής startup εταιρείας

Πλήρη λειτουργικότητα για τα Ελληνικά αλλά και για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ και ΔΛΠ) ενσωμάτωσε...

SUCCESS STORIES

To «Μέλι Αττικής» που... γλυκαίνει Ελλάδα και εξωτερικό

Οδεύοντας στην ένατη δεκαετία επιχειρηματικής δραστηριότητας, η αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤO

Ερχεται και συναρπάζει το νέο Passat

Υπερσύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, εξαιρετική γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ανταγωνιστικά...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Χάνονται έσοδα 1 δισ. ευρώ από τις καταπατημένες εκτάσεις του Δημοσίου

Mετά από σειρά αναβολών και τροποποιήσεων το σχέδιο νόμου είναι έτοιμο και δίνει το δικαίωμα εξαγοράς από...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Υποχωρεί σταδιακά η στάθμη του νερού στον Έβρο

Σε επιφυλακή εξακολουθεί να βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητα...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προσοχή! Νέος ιός απειλεί τους χρήστες του Facebook

Ο νέος ιός «καμουφλάρεται» σε αρχείο το οποίο υποτίθεται ότι περιέχει βίντεο.

ΥΓΕΙΑ

Αγγίζει τις 7.000 ο αριθμός των νεκρών από Εμπολα

O αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει την ζωή τους από τον ιό Έμπολα ανήλθε στους 6.915 νεκρούς επί του...

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Λουφαδόροι 1 στους 2 καθηγητές στο Δημόσιο

Λουφαδόροι 1 στους 2 καθηγητές στο Δημόσιο

Λουφαδόρους εκπαιδευτικούς σε έντεκα Γυμνάσια και Λύκεια της Ανατολικής Αττικής την περίοδο 2008 - 2012 εντόπισαν οι έλεγχοι των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Από έρευνες που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης διαπιστώθηκε ότι ένας στους δύο καθηγητές εργαζόταν με μειωμένο ωράριο.

Αντί δηλαδή να εργάζονται 16 με 21 ώρες όπως προβλέπεται με την προϋπηρεσία, κάλυπταν παρανόμως τις υπόλοιπες ώρες με δήθεν γραμματειακή υποστήριξη και αποφεύγοντας να μετακινηθεί σε άλλα σχολεία ώστε να καλύψει κενά.

Τα ευρήματα των επιθεωρητών, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είναι σοκαριστικά αφού μόνο τη σχολική χρονιά 2008 - 2009 167 εκπαιδευτικοί σε σύνολο 304, δηλαδή το 55% έκανε μειωμένο ωράριο, ενώ την επόμενη χρονιά το αντίστοιχο ποσοστό άγγιξε το 65%.

Παράλληλα σε 8 από τα 11 σχολεία που ελέγχθηκαν εντοπίστηκαν τμήματα με πολύ μικρότερο αριθμό μαθητών από 30, όπως ορίζουν οι εγκύκλιοι, δημιουργώντας πρόσθετες ανάγκες για διδακτικό προσωπικό και υποχρεώνοντας το κράτος σε νέες προσλήψεις.

Συγκεκριμένα είχαν συσταθεί παρανόμως επιπλέον 13 Τμήματα Γενικής Παιδείας και 43 Κατεύθυνσης, προκαλώντας έτσι πρόσθετες ανάγκες για διδακτικό προσωπικό και υποχρεώνοντας το κράτος σε νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, τόνισε ότι "είχαμε δημιουργήσει δηλαδή κοπανατζήδες και δεν γινόταν σωστή απόδοση αφού κάποιοι δεν πατούσαν καν στο μάθημά τους. Κατόπιν αυτού παραπέφθηκαν στα πειθαρχικά οι τότε υπεύθυνοι των περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης".

Ο σχετικός φάκελος έχει αποσταλεί στον εισαγγελέα για τη διερεύνηση και πιθανών ποινικών ευθυνών, που αν αποδειχτούν μπορούν να επισύρουν έως και την ποινή της απόλυσης.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

αα
Πέμπτη
19:16
12
Αν πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να γίνει μάθημα με 30 μαθητές είναι γελασμένος. Ειδικά για κατεύθυνση ΑΔΥΝΑΤΟ. Μη συγκρίνετε τα σημερινά παιδιά με τη δική σας σχολική εμπειρία πριν 20-30 χρόνια
ΝΙΚΟΣ
Πέμπτη
15:46
04
Οι προιστάμενοι και οι διευθυντες κάνουν την ρεμούλα. Αυτοί δημιουργούν πλασματικά τμήματα και δίνουν οργανικά κενά ενώ δεν υπάρχουν. Το όργιο έγινε το διάστημα 2007-2009 όταν είχε διοριστεί και η κουτσή μαρία. Τώρα τα πράγματα θα μαζευτούν αναγκαστικά. Οσο για τον κύριο που μίλησε πρέπει να ξέρει ότι ένας εκπαιδευτικός με 21 ώρες δουλεύει συνολικά 30 ώρες αφού διορθώνει γραπτά ή προετοιμάζεται. Αν βρει στο δημόσιο υπάλληλο εκτος γκισέ που να δουλεύει πάνω από 4 ώρες ή 20 την εβδομάδα να μου το πει. Εχουν μετρηθεί οι πραγματικές ώρες εργασίας παντού. . . αλλά δεν τα αναφέρουν
tataros
Πέμπτη
11:05
05
Κύριοι ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (με τον ωραίο τίτλο) , παίζετε κύριοι τις κουμπάρες αν νομίζετε ότι θα κοροϊδέψετε με στημένες διαδόσεις. Ντροπή σας, αν είναι έτσι όπως τα λέτε, οι καθηγητές φταίνε; οι οι κότες οι Λυκειάρχες και Γυμνασιάρχες. Από αυτούς ξεκινήστε το ξήλωμα. Υπάρχουν και Διευθυντές και Διοικητές και προϊστάμενοι που είναι κυρίως και αυτή η δουλειά τους. Αν δεν την κάνουν και θέλουν μόνο να παίρνουν τα λεπτά της θέσης, απλά δεν κάνουν, σπίτι τους. Οι προϊστάμενοι Υπηρεσιών που ανέχονται έκνομες καταστάσεις στην περιοχή ευθύνης τους πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους κατ αρχήν?. Τι παει να πεί δεν εγνώριζα, δεν το αντελήφθην, και στην περιοχή ευθύνης του γίνονται όργια. Αλλά τα ουζάκια τα πίνουνε παρέα
Συνταξιουχος του ΙΚΑ
Πέμπτη
9:35
96
Μπορουν να μας πούν οι Κ. εκπαιδευτικοι πόσοι εργαζόμενοι δουλεύουν 15 -20 ωρες την εβδομάδα ; Πόσο στοιχίζει η ωρα ; Μήπως διαμαρτύρονται γιατί δεν τους φτάνουν οι ωρες για να κάνουν ιδιαίτερα ; Αλήθεια πόσο φόρο πληρώνουν τον χρόνο ;
ΓΙΩΡΓΟΣ
Τετάρτη
19:57
146
ΟΧΙ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ ΑΡΧΙΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΑΣ ,ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΙΑΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΡΑΣΤΗ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
loyfan
Τετάρτη
19:12
416
ένα μεγάλο ΟΛΕ για τον δουλευταρά δημοσιογράφο που έβγαλε το πιασάρικο συμπέρασμα του τίτλου από τα γεγονότα που παραθέτει, αν και ξέρω ότι δεν θα το δημοσιεύσεις αυτό δουλευταρά μου
ΛΜ
Τετάρτη
16:53
518
Αφόρητος ο λαϊκισμός του τίτλου του άρθρου, αφόρητη και η ισοπέδωση. Ένα μεγάλο εύγε στο επίπεδο δημοσιογραφίας που διακονείτε, ένα μεγάλο εύγε στους ευρυματικούς σας τίτλους.
Ρέμπελος Καθηγητής
Τετάρτη
14:34
1727
Οι βουλευτές και οι υπουργοί πόσες ώρες δουλεύουν την εβδομάδα και παίρνουν 8. 000 ευρώ το μήνα? Είμαι καθηγητής λουφαδόρος και θέλω να αλλάξω δουλειά με βουλευτή ή υπουργό για να δουλεύω. . . . Στην χειρότερη συμβιβάζομαι με μια θέση στη Βουλή. . . . Πληροφορίες στο βάθος.
ΑΝΤ
Τετάρτη
13:04
00
Τάξη με 30 άτομα ; Να ζητήσει κανείς και συγγνώμη που είναι λιγότεροι οι μαθητές ; Να ζητήσει κανείς συγγνώμη που "υποχρεώνεται το κράτος σε περισσότερες προσλήψεις" (!!!!) ;;; Τους τεμπέληδες καθηγητές , όσοι υπάρχουν , συμφωνώ να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά είναι τουλάχιστον γελοίο να υπερασπιζόμαστε το καημένο το κράτος που αναγκάζεται να προσλάβει προσωπικό. Μάθημα με 30 άτομα ΔΕΝ γίνεται. Από κει και πέρα όποιος θέλει να κάνει εκπτώσεις στην Παιδεία, να το ξεχάσει, είναι ζωτικός τομέας. Αν έχει (κάτι) , ας κοιτάξει άλλους τομείς (πχ άκης,παπαγεωργόπουλο ς και πόσοι ακόμα που δεν ξέρουμε), αυτοί προέχουν.
ανώνυμος
Τετάρτη
13:00
930
Η Ελλάδα των 30 παιδιών ανά τμήμα καταλαμβάνει τις τελευταίες θέσεις, στην αξιολόγηση του ΟΟΣΑ. Η Φινλανδία των 7-8 παιδιών ανά τμήμα την πρώτη. Εδώ οι εκπαιδευτικοί λουφάρουν. Στην Φινλανδία παράγουν έργο,χωρίς να έχουν την ευθύνη της γραμματειακής υποστήριξης. Ίδια μέτρα, ίδια σταθμά; Αλήθεια οι αξιολογητές τι έργο παράγουν; Μάλλον της προπαγάνδας. Για φανταστείτε, λίγο δημόσια σχολεία με 7-8 παιδιά, ανά τμήμα, τις ανάγκες για διδακτικό προσωπικό; Αλλά αυτά γίνονται στην τριτοκοσμική Φινλανδία.
John
Τετάρτη
12:58
427
Σας φαίνεται κακή η άποψή μου για τάξεις των 20 μαθητών; Πληρώστε φροντιστήρια τότε. Λέτε να είναι άσχετοι με την εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί των φροντιστηρίων που πρώτα από όλα διαφημίζουν τμήματα με max 5 μαθητές; Μέσα στο χάος μιας τάξης 30 μαθητών το παιδί σας ποιο πολύ ώρα θα ασχολείται με το νέο κινητό που ως καλοί γονείς του πήρατε, παρά με το μάθημα που θα γίνεται.
John
Τετάρτη
12:06
1528
Εμπρός λοιπόν στις τάξεις των 30-40 μαθητών και με καθηγητές που θα δουλεύουν 30 ώρες την εβδομάδα. Τώρα το αν θέλουν και άλλες 30-60 ώρες στο σπίτι αυτό είναι άλλο θέμα το οποίο δεν μας απασχολεί διότι τα δικά μας παιδιά θα πηγαίνουν στο ιδιωτικό. Άλλωστε όσο χειρότερο είναι το δημόσιο, τόσο ποιο μούρη θα πουλάμε εμείς και τα παιδιά μας που θα πηγαίνουν σε ιδιωτικό. Κανονικά θα έπρεπε να γίνει αγώνας να μειωθούν τα παιδιά σε μια τάξη το πολύ μέχρι 20 μαθητές. Θέλετε να ξεσκίσετε τους καθηγητές; Ξεσκίστε τους. Αλλά μάθημα με 30 άτομα στην αίθουσα απλά ΔΕΝ γίνεται.
Γεραμανης
Τετάρτη
10:15
2210
Για Νεο μας το λένε
Ο καθηγητής
Τετάρτη
10:02
1835
Άρχισαν τα πυροτεχνήματα και τα παπαγαλάκια. Δεν μου λέτε, πως ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης έκρινε ότι η γραμματιακή υποστήριξη είναι παράνομη (αφού βάσει νόμου) μπορεί να να γίνει έως ένα ποσοστό (βέβαια) και πως θα γίνουν τρήματα με 30 μαθητές αφού δεν υπάρχουν τέτοιες αίθουσες. Ξέχασα, τα σχολεία είναι αποθετήρια παιδιών. Τι και αν δεν χωράνε, τι και αν δεν μπορεί να γίνει μάθημα με 30 εφήβους. . . Ε; Άντε να τελειώνουμε και με την παιδεία, με ότι απόμεινε. . . Μπράβο!
Σιμος
Τετάρτη
9:57
1520
Επρεπε να διδασκουν 16-21 ωρες την βδομαδα και την εκαναν κοπανα! εχω την απορια ποσες ωρες διδασκουν και τι αλλες δουλειες κανουν στα ιδιωτικα σχολεια
ΜΑΚΗΣ
Τετάρτη
9:45
2333
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΑΦΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ". . . . .

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  TOP STORIES
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6336.48 0.07%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4111.91 0.46%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9544.43 -0.2%
  ΜΟΣΧΑ RTS 718.26 14.16%
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι

  Ο βετεράνος Φόλκερ Σλέντορφ, διασκευάζει ένα επιτυχημένο θεατρικό έργο για τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν το 1944 και απέτρεψαν την καθολική καταστροφή του Παρισιού από τον Χίτλερ. Κομψή σκηνοθεσία...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter