ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 28/7/2013 17:18
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

Που δημιουργούνται 12.000 νέες θέσεις εργασίας και 2.000 κοινωνικές επιχειρήσεις

Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 12.000 ωφελούμενοι/ες που ανήκουν στις «...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Ντέμης Χασάπης: Ενας Κύπριος μεταξύ των τριών Λονδρέζων με την μεγαλύτερη επιρροή

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εφημερίδα τοποθετεί τον 38χρονο Κύπριο επιστήμονα στην τρίτη...

START UP MADE IN GREECE

Μία πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση των servers

Η ελληνική mist.io είναι ένα startup που βοηθά μικρομεσαίες επιχειρήσεις να διαχειρίζονται από οπουδήποτε...

SUCCESS STORIES

Αυθεντικό χωριάτικο κοτόπουλο στις πόλεις από την Biogreco

Δύο γεωπόνοι, ο Σταύρος Αργυρόπουλος και ο Χαράλαμπος Λύρας, αλλάζουν τα δεδομένα της ελληνικής κτηνοτροφίας...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Δείτε τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει να πληρώσετε για το 2015 (πίνακες)

Σημειώνεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας επιβατικών αυτοκινήτων που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Σκάνδαλα στην κτηματαγορά από τα «κοράκια» του real estate

Στη χειμαζόμενη κτηματαγορά έχουν πέσει σαν «κοράκια» διάφοροι επιτήδειοι που υπόσχονται φθηνό...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Προτάσεις της ΕΛΕΤΑΕΝ ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το κλίμα

Υπέρ της θέσπισης δεσμευτικού στόχου συμμετοχής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κατά 30% στο ενεργειακό...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δωρεάν ίντερνετ σε 4.000 σημεία (Δείτε τους 304 «τυχερούς» δήμους)

Για την πρώτη φάση του έργου, η επιλογή των σημείων (wi-fi hotspots) αφορά χώρους από 302 δήμους της χώρας...

ΥΓΕΙΑ

Η ιστορία του σεξ ξαναγράφεται - Ξεκίνησε πριν από 385 εκατ. χρόνια μεταξύ... ψαριών!

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τις απαρχές της συνουσίας και τα αρχαιότερα γεννητικά όργανα, που...

ΠΙΝΑΚΑΣ

Ολη η λίστα με τους 9.820 υπαλλήλους που πλεονάζουν ανά υπουργείο

Ολη η λίστα με τους 9.820 υπαλλήλους που πλεονάζουν ανά υπουργείο

Από όλα υπουργεία θα βρεθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να συμπληρωθεί το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας των 12.500 υπαλλήλων, όπως αποφασίστηκε τη Τρίτη στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Θα πρόκειται πρωτίστωςγια υπαλλήλους χαμηλών προσόντων.

Οι περισσότεροι θα είναι οι υπάλληλοι από τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας σε αυτήν τη φάση, καθώς ο υπουργός Υγείας έχει ήδη έτοιμο σχέδιο για την κινητικότητα 1.342 υπαλλήλων νοσοκομείων, μεταξύ των οποίων και γιατρών, οι οποίοι θα μετακινηθούν σε άλλες μονάδες.

Αντίστοιχα, το υπουργείο Παιδείας έδωσε εντολή, για να επισπευθεί η αξιολόγηση δομών στα μεγάλα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ της χώρας όπου υπηρετούν 10.200 διοικητικοί υπάλληλοι, εκ των οποίων εκτιμάται ότι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα 900 -1.500 εργαζόμενοι.

Ωστόσο, πηγές του υπουργείου Παιδείας επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα άλλοι εκπαιδευτικοί με το κύμα του Σεπτεμβρίου, μετά τους 2.000 καθηγητές των τεχνικών λυκείων.

Παράλληλα, στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης συζητήθηκε η εφαρμογή των σχεδίων στελέχωσης των υπόλοιπων υπουργείων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε έμφαση στο νέο οργανόγραμμα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απ΄ όπου εκτιμάται ότι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα περισσότεροι από 600 διοικητικοί υπάλληλοι, καθώς και από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης απ΄ όπου εκτιμάται ότι θα χαρακτηριστούν πλεονάζοντες περισσότεροι από 700 διοικητικοί υπάλληλοι.

Σε διαθεσιμότητα θα τεθούν από το σύνολο των υπουργείων, κυρίως, υπάλληλοι χαμηλών προσόντων.

Ο αριθμός των πλεοναζόντων υπαλλήλων, που δημοσίευσε το "Εθνος¨προκύπτει από την αξιολόγηση των δομών στις κεντρικές υπηρεσίες υπουργείων, η οποία διεξήχθη με τη συνεργασία του γγ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Στεφάνου με συναδέλφους του από όλα τα υπουργεία.

Αναλυτικά η λίστα

Υπουργείο Παιδείας: 1.500

Υπουργείο Εσωτερικών (Δ. Αστυνομία): 3.000

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: 500

Υπουργείο Υγείας: 1.500

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: 500

Υπουργείο Εργασίας: 600

Υπουργείο Οικονομικών: 400

Υπουργείο Δικαιοσύνης: 50

Υπουργείο Ναυτιλίας: 50

Υπουργείο Πολιτισμού: 500

Υπουργείο Υποδομών: 750

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: 130

Υπουργείο Εξωτερικών 20

Υπουργείο Ανάπτυξης: 100

Υπουργείο Τουρισμού: 100

Υπουργείο Περιβάλλοντος: 100

Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης: 20


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΓΠ
Πέμπτη
12:48
513
Κύριοι της εκπαίδευσης είστε απαράδεκτοι, δεν δέχεστε εδώ και χρόνια την αξιολόγηση περισσότεροι απο εσάς πρέπει να περάσετε και από ψυχίατρο γιατί είστε ακατάλληλοι- αγράμματοι, κοροϊδεύετε στην τάξη τα παιδιά μας, κάνετε ιδιαίτερα και μας κοροϊδεύετε ? ληστεύετε κανονικά. Ο αρχισυνδικα-ληστής σας !!! είναι η έκφραση της Φαυλότητος κλπ.
arnoub
Τρίτη
12:32
35
@ Ρούλη και Αυρόρα είπα να μη ξαναγράψω αλλά. . τόσο αφελείς είστε και νομίζετε οτι ΑΥΤΟΙ θα μας σώσουν??? Για κάντε λιγάκι google τα ονοματάκια τους, όλοι ανήκουν στην κρέμ ντε λα κρέμ της διαφθοράς και κάνουν άριστη παρέα με τη εγχώρια elit
Οδηγός Ρύθμισης Δανείων
Τρίτη
12:02
82
Μην πληρώνετε άλλο! Κατεβάστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον νέο Οδηγό για την ρύθμιση των δανείων. www. daneia. org
ΦΩΣΤΗΡΕΣ
Τρίτη
1:39
211
ανοίξατε την προκήρυξη για τη ΝΕΡΙΤ; κάντε ένα πείραμα. Όσοι είναι οι άξιοι του ιδιωτικού τομέα, ας βάλουν οτι έχουν διδακτορικό, μεταπτυχιακό, βαθμό πτυχίου 8, 4 παιδιά εκ των δύο ανήλικα, άριστη γνώση ξένης γλώσσας και 10 χρόνια προυπηρεσία που πρέπει όμως να είναι σε ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. Μετά ας μετρήσουν πόσα μόρια παίρνει ένας (κοπρίτης, άχρηστος κλπ κλπ κλπ) πρώην υπάλληλος της ΕΡΤ. και αφού ο ΠΡΩΗΝ είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ας βάλουμε βαθμό πτυχίου 6, όχι μεταπτυχιακά, όχι διδακτορικό, μόνο ένα παιδί, χωρίς ξένη γλώσσα και 10 χρόνια προυπηρεσία (δηλαδή ας πούμε αραλικι) στην ΕΡΤ. Όταν κάνετε αυτήν την έρευνα,,,θα καταλάβετε πόσο ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ είστε και τι παραμύθι τρώτε αμάσητο. . .
Aurora
Δευτέρα
22:10
188
Νομιζω οτι ο καθε Ελληνας πρεπει να βάλει στο εικόνισμά τους απο μια φωτό της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Αυτοί είναι, οι οποίοι και θα καθαρισουν την κοπρο του Αυγεια, που λεγεται Ελληνικό Δημόσιο με όλα τα σίκι μίκι του. . . . weil nur die beide (Sch?uble und Merkel) sollen den Gr- Dreck ausmisten!
ανώνυμος
Δευτέρα
14:12
515
nai oi dimosioi ypaliloi tha apolithoun arga oi grigora alla to megalitero makelio tha ginei me olous emas tous ypolipous ellines me to forologiko. otan tha arxisete na xanete ta spitia sas apo katasxeseis,otan tha arxisoun na sas pernoun tis katatheseis apo tis trapizes otan tha sas kratoun meridio apo tous misthous sas logo forologikou xreous,tote tha lete oloi makari na eixame tin tixi na eimaste dimosioi ypaliloi. giafto min krinis ina min kritheis.
Μανος
Δευτέρα
12:37
2412
Νομιζω οτι ο καθε Ελληνας πρεπει να βαλει στο εικονισματα απο μια φωτο της Μερκελ και του Σοιμπλε. Αυτοι θα καθαρισουν την κοπρο του Αυγεια που λεγεται Δημοσιο. . . .
Ρούλης
Δευτέρα
12:36
319
Και όσο θυμάμαι τον ανόητο τον Αρσένη να λέει πως καταργεί την επετηρίδα των δασκάλων για να πάρει τους ικανούς και άξιους και εγώ ο ηλίθιος τον πίστευα τρελαίνομαι. Κομμώτριες, ηλεκτρολόγοι , νοσηλευτές, διακοσμητές, γκαραζιέρηδες όλοι βαπτίστηκαν καθηγητές και διορίστηκαν. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
Kostas
Δευτέρα
11:15
1311
Apoliste tous epitelous. . Ama pia, egw ws idiwtikos ypallilos, emeis stin teliki plironoume tin nyfi me tis forokataigides, tha plirwnoume kai tous hiliades vismaties haramofaides tou Dimosiou?
Troika kai Kyriako, sinehiste etsi, kante auti tin xwra Evropi epitelous!!
Nick
Δευτέρα
10:52
524
"Εμείς στον ιδιωτικό τομέα αξιολογούμαστε κάθε μέρα, σε αντίθεση με το δημόσιο, όπου δεν υπάρχει καν αξιολόγηση" - επιχείρημα υπαλλήλων ιδιωτικού τομέα και δη δημοσιογράφων, που έχουν και τη μεγαλύτερη πρόσβαση στα μέσα, λόγω δουλειάς φυσικά. Κάθε φορά που το ακούω λύνομαι στα γέλια. Αν οι δημοσιογράφοι είναι δείγμα της ποιότητας των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα, τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Πιο αμόρφωτος, αστοιχείωτος, ανενημέρωτος, αφερέγγυος, ψεύτης, δημαγωγός και συκοφάντης από το μέσο Έλληνα δημοσιογράφο, δεν υπάρχει σε όλη την οικουμένη.
Ρούλης
Κυριακή
14:23
737
Οι υπάλληλοι των Δήμων έπαιρναν περισσότερα χρήματα και από έναν καθηγητή. Χίλιες φορές ΝΤΡΟΠΗ σαυτό το κράτος που ισοπέδωσε τα πάντα και μόνο τα λαμόγια και οι γλείφτες περνούσαν καλά εις βάρος των ικανών και άξιων πολιτών. Ντρέπομαι να λέω ότι είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ.
Ρούλης
Κυριακή
14:04
1236
Ευτυχώς ήρθε η ΤΡΟΙΚΑ και έχουμε κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να γίνουμε κράτος. Κομμώτριες, ηλεκτρολόγοι, νοσηλευτές βαπτίστηκαν καθηγητές και οι Δήμοι όλης της χώρας γέμισαν από αγράμματους και άξεστους υπαλλήλους. Έπαιρναν μάλιστα και επίδομα κίνησης εκτός από τον μισθό τους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
skia
Κυριακή
13:54
55
Βρε άμα δεν κάνετε πράξη την ?χειρονομία"(να κάνετε γειτονικές συνελεύσεις), ΔΕΝ σώνουν οι ιδέες. . . . από το πληκτρολόγιο.
Lidia
Σάββατο
20:32
3820
Kiriako apelise 100 xiliades koprites ellines dimosious ipalilous kai tha se psifisw me ta mpounia stis epomenes ekloges opote ki an ginoun aftes!
locco
Σάββατο
20:11
3010
Αυτή η καραμέλα με τους φόρους που πληρώνουν μόνο οι Δ. Υ να σταματήσει. Τους έχουν δώσει έναν μισθό 2 φορές πάνω από όσο δουλεύουν και αξίζουν, και από αυτόν τον ιδεατό μισθό που δίνει το κράτος (που δεν έχει χρήματα) κρατά ένα ποσοστό ιδεατού μισθού και το λέει φόρο! Σαν να μου λέει εμένα το αφεντικό μου: σου δίνω 5000 μισθό το μήνα, αλλά τα 200 τα δίνω στο κράτος και τα 4300 τα κρατώ εγώ γιατί είμαι μάγκας. Εσύ, πάρε 500 στο χέρι και να είσαι χαρούμενος.
Μαρια
Σάββατο
19:59
1522
έως ότου δώ την συμφοιτήτρια μου, που είναι απεσπασμένη εδω και 5 χρόνια από άλλο ΑΕΙ (εαπ που ήταν πολλά χρόνια εκει) και δουλεύει στην γραμματεία (ως ΔΕ) του παν/μιου μου, να φευγεί. . . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ επίσης βρεφονηπιοκόμος στο ΤΤ να δουλεύει ταμίας επίσης δε πιστευω πως θα άλλαξει αυτη η χώρα !!! να υποθέσω η βρεφονηπιοκόμος θα κρίθει γιατί φρόντιζει τα ευρουλάκια με στοργη και προδερμ !!!
ανώνυμος
Σάββατο
19:16
517
valte stin lista xamilwn kai ypsilwn prosodwn lamogia. ypalilos ypsilwn prosodwn ean den xreiazete stilte tous sta spitia tous. den exoume idieteri metaxeirisei giaftous.
apistos
Σάββατο
18:23
134
TOU POLIDORA I KORI THA APOLITHI NAI I OXI :::
Nηλέας
Σάββατο
14:39
437
Εχω διαπιστώσει ότι πολλοί ε. ε και ι. υ φέρονται στους δ. υ σα να τους μισούν. Σίγουρα πολλοί δ. υ είναι κοπρίτες -να πέσει πέλεκυς-πολλοί μπήκαν με βίσμα -πόσοι ε. ε και ι. υ δε το αναζήτησαν(το βίσμα?)-Η απόλυση θα φέρει μείωση ζήτησης(το θέλουν οι ε. ε? )οι ι. υ δεν φοβουνται ότι η απόλυση θα φέρει διεκδικητή της θέσης του?Αλλά και στον ι. τ δεν μπαίνει βίσμα? Τελικά όσοι φωνάζουν ΑΠΟΛΥΣΗ πόσες φορες δε διαμαρτύρονται γιατί δεν εξυπηρετούνται σε δ. υ?. Αυτό που χρειάζεται στο δ. τ είναι λιγότερο καρότο περισσότερο μαστίγιο και μετακινήσεις.
Αλλά τι απαντούν οι ε. ε όταν οι δ. υ τους κατηγορούν γιά φοροκλέφτες? όταν ο ε. ε δεν κόβει απόδειξη και κατακρατεί το ποσον που του δόθηκε για να το αποδώσει στο κράτος (φπα) με τι ηθικό έρισμα θεωρει ότι ο μεγάλος δ. τ είναι η πληγή?
Ολοι μας ανάλογα με τη θέση μας έχουμε βάλει το χεράκι μας και έχουμε βγάλει το ματάκι μας,αν δεν αλλάξουμε αν δε καταλάβουμε ότι Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΟΣ σίγουρα δεν έχουμε μέλλον.
Οδηγός Ρύθμισης Δανείων
Σάββατο
11:57
147
Μην πληρώνετε άλλο! Κατεβάστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον νέο Οδηγό για την ρύθμιση των δανείων. www. daneia. org
1 2επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  TOP STORIES
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6244.41 0.78%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 3973.61 1.4%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 8685.67 1.2%
  ΜΟΣΧΑ RTS 1063.29 1.73%  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΑΤΖΕΝΤΑ

  Γνωρίστε την άλλη πλευρά της Βικτόριας Χίσλοπ

  Ποιοι είναι...

  Ο George Gaudy με τους RSN κι Esterina στον ΣτΝ

  Μια μουσική παράσταση με μέση και τέλος...

  Σύνδρομο εγκλεισμού! Τι δεν καταλαβαίνεις;

  Το Beton7 παρουσιάζει την έκθεση "Locked in"...


  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  '71

  Με τον αέρα της Χρυσής Αθηνάς που μόλις πριν λίγες ημέρες κατέκτησε στις 20ες Νύχτες Πρεμιέρας, το καθηλωτικό ντεμπούτο του Γιαν Ντεμάνζ βρίσκει την πολυαναμενόμενη έξοδό του στις ελληνικές αίθουσες...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter