ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 28/7/2013 17:18
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι προσλήψεις 52.553 ανέργων σε Δημόσιο και ΟΤΑ

Ανοίγουν οι διαδικασίες για τις προσλήψεις 52.553 ανέργων, εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ σε δήμους,...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Η ομογενής μαθήτρια από την Αυστραλία που σαρώνει τα παγκόσμια βραβεία

Η Ελένη-Πηνελόπη κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση, συναγωνιζόμενη 300.000 μαθητές από 1.200 σχολεία...

START UP

Nubis: Νέες δυνατότητες για το λογισμικό της ελληνικής startup εταιρείας

Πλήρη λειτουργικότητα για τα Ελληνικά αλλά και για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ και ΔΛΠ) ενσωμάτωσε...

SUCCESS STORIES

To «Μέλι Αττικής» που... γλυκαίνει Ελλάδα και εξωτερικό

Οδεύοντας στην ένατη δεκαετία επιχειρηματικής δραστηριότητας, η αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤO

Ερχεται και συναρπάζει το νέο Passat

Υπερσύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, εξαιρετική γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ανταγωνιστικά...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Την ακύρωση 22 διαγωνισμών κτηματογράφησης εισηγείται ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

Αβέβαιος για τη χρηματοδότηση της κτηματογράφησης της χώρας εμφανίστηκε ενώπιον της Επιτροπής Παραγωγής...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Υποχωρεί σταδιακά η στάθμη του νερού στον Έβρο

Σε επιφυλακή εξακολουθεί να βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητα...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προσοχή! Νέος «επίμονος» ιός «καμουφλάρεται» και απειλεί τους χρήστες του Facebook

Ο νέος ιός «καμουφλάρεται» σε αρχείο το οποίο υποτίθεται ότι περιέχει βίντεο.

ΥΓΕΙΑ

Ζούμε 6 χρόνια περισσότερο απ' ό,τι το 1990

Το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 6 χρόνια από το 1990, χάρη στη μείωση των ποσοστών...

ΠΙΝΑΚΑΣ

Ολη η λίστα με τους 9.820 υπαλλήλους που πλεονάζουν ανά υπουργείο

Ολη η λίστα με τους 9.820 υπαλλήλους που πλεονάζουν ανά υπουργείο

Από όλα υπουργεία θα βρεθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να συμπληρωθεί το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας των 12.500 υπαλλήλων, όπως αποφασίστηκε τη Τρίτη στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Θα πρόκειται πρωτίστωςγια υπαλλήλους χαμηλών προσόντων.

Οι περισσότεροι θα είναι οι υπάλληλοι από τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας σε αυτήν τη φάση, καθώς ο υπουργός Υγείας έχει ήδη έτοιμο σχέδιο για την κινητικότητα 1.342 υπαλλήλων νοσοκομείων, μεταξύ των οποίων και γιατρών, οι οποίοι θα μετακινηθούν σε άλλες μονάδες.

Αντίστοιχα, το υπουργείο Παιδείας έδωσε εντολή, για να επισπευθεί η αξιολόγηση δομών στα μεγάλα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ της χώρας όπου υπηρετούν 10.200 διοικητικοί υπάλληλοι, εκ των οποίων εκτιμάται ότι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα 900 -1.500 εργαζόμενοι.

Ωστόσο, πηγές του υπουργείου Παιδείας επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα άλλοι εκπαιδευτικοί με το κύμα του Σεπτεμβρίου, μετά τους 2.000 καθηγητές των τεχνικών λυκείων.

Παράλληλα, στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης συζητήθηκε η εφαρμογή των σχεδίων στελέχωσης των υπόλοιπων υπουργείων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε έμφαση στο νέο οργανόγραμμα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας απ΄ όπου εκτιμάται ότι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα περισσότεροι από 600 διοικητικοί υπάλληλοι, καθώς και από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης απ΄ όπου εκτιμάται ότι θα χαρακτηριστούν πλεονάζοντες περισσότεροι από 700 διοικητικοί υπάλληλοι.

Σε διαθεσιμότητα θα τεθούν από το σύνολο των υπουργείων, κυρίως, υπάλληλοι χαμηλών προσόντων.

Ο αριθμός των πλεοναζόντων υπαλλήλων, που δημοσίευσε το "Εθνος¨προκύπτει από την αξιολόγηση των δομών στις κεντρικές υπηρεσίες υπουργείων, η οποία διεξήχθη με τη συνεργασία του γγ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Στεφάνου με συναδέλφους του από όλα τα υπουργεία.

Αναλυτικά η λίστα

Υπουργείο Παιδείας: 1.500

Υπουργείο Εσωτερικών (Δ. Αστυνομία): 3.000

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: 500

Υπουργείο Υγείας: 1.500

Υπουργείο Δημόσιας Τάξης: 500

Υπουργείο Εργασίας: 600

Υπουργείο Οικονομικών: 400

Υπουργείο Δικαιοσύνης: 50

Υπουργείο Ναυτιλίας: 50

Υπουργείο Πολιτισμού: 500

Υπουργείο Υποδομών: 750

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: 130

Υπουργείο Εξωτερικών 20

Υπουργείο Ανάπτυξης: 100

Υπουργείο Τουρισμού: 100

Υπουργείο Περιβάλλοντος: 100

Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης: 20


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΓΠ
Πέμπτη
12:48
513
Κύριοι της εκπαίδευσης είστε απαράδεκτοι, δεν δέχεστε εδώ και χρόνια την αξιολόγηση περισσότεροι απο εσάς πρέπει να περάσετε και από ψυχίατρο γιατί είστε ακατάλληλοι- αγράμματοι, κοροϊδεύετε στην τάξη τα παιδιά μας, κάνετε ιδιαίτερα και μας κοροϊδεύετε ? ληστεύετε κανονικά. Ο αρχισυνδικα-ληστής σας !!! είναι η έκφραση της Φαυλότητος κλπ.
arnoub
Τρίτη
12:32
35
@ Ρούλη και Αυρόρα είπα να μη ξαναγράψω αλλά. . τόσο αφελείς είστε και νομίζετε οτι ΑΥΤΟΙ θα μας σώσουν??? Για κάντε λιγάκι google τα ονοματάκια τους, όλοι ανήκουν στην κρέμ ντε λα κρέμ της διαφθοράς και κάνουν άριστη παρέα με τη εγχώρια elit
ΦΩΣΤΗΡΕΣ
Τρίτη
1:39
211
ανοίξατε την προκήρυξη για τη ΝΕΡΙΤ; κάντε ένα πείραμα. Όσοι είναι οι άξιοι του ιδιωτικού τομέα, ας βάλουν οτι έχουν διδακτορικό, μεταπτυχιακό, βαθμό πτυχίου 8, 4 παιδιά εκ των δύο ανήλικα, άριστη γνώση ξένης γλώσσας και 10 χρόνια προυπηρεσία που πρέπει όμως να είναι σε ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. Μετά ας μετρήσουν πόσα μόρια παίρνει ένας (κοπρίτης, άχρηστος κλπ κλπ κλπ) πρώην υπάλληλος της ΕΡΤ. και αφού ο ΠΡΩΗΝ είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ας βάλουμε βαθμό πτυχίου 6, όχι μεταπτυχιακά, όχι διδακτορικό, μόνο ένα παιδί, χωρίς ξένη γλώσσα και 10 χρόνια προυπηρεσία (δηλαδή ας πούμε αραλικι) στην ΕΡΤ. Όταν κάνετε αυτήν την έρευνα,,,θα καταλάβετε πόσο ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ είστε και τι παραμύθι τρώτε αμάσητο. . .
Aurora
Δευτέρα
22:10
188
Νομιζω οτι ο καθε Ελληνας πρεπει να βάλει στο εικόνισμά τους απο μια φωτό της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Αυτοί είναι, οι οποίοι και θα καθαρισουν την κοπρο του Αυγεια, που λεγεται Ελληνικό Δημόσιο με όλα τα σίκι μίκι του. . . . weil nur die beide (Sch?uble und Merkel) sollen den Gr- Dreck ausmisten!
ανώνυμος
Δευτέρα
14:12
515
nai oi dimosioi ypaliloi tha apolithoun arga oi grigora alla to megalitero makelio tha ginei me olous emas tous ypolipous ellines me to forologiko. otan tha arxisete na xanete ta spitia sas apo katasxeseis,otan tha arxisoun na sas pernoun tis katatheseis apo tis trapizes otan tha sas kratoun meridio apo tous misthous sas logo forologikou xreous,tote tha lete oloi makari na eixame tin tixi na eimaste dimosioi ypaliloi. giafto min krinis ina min kritheis.
Μανος
Δευτέρα
12:37
2412
Νομιζω οτι ο καθε Ελληνας πρεπει να βαλει στο εικονισματα απο μια φωτο της Μερκελ και του Σοιμπλε. Αυτοι θα καθαρισουν την κοπρο του Αυγεια που λεγεται Δημοσιο. . . .
Ρούλης
Δευτέρα
12:36
319
Και όσο θυμάμαι τον ανόητο τον Αρσένη να λέει πως καταργεί την επετηρίδα των δασκάλων για να πάρει τους ικανούς και άξιους και εγώ ο ηλίθιος τον πίστευα τρελαίνομαι. Κομμώτριες, ηλεκτρολόγοι , νοσηλευτές, διακοσμητές, γκαραζιέρηδες όλοι βαπτίστηκαν καθηγητές και διορίστηκαν. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
Kostas
Δευτέρα
11:15
1311
Apoliste tous epitelous. . Ama pia, egw ws idiwtikos ypallilos, emeis stin teliki plironoume tin nyfi me tis forokataigides, tha plirwnoume kai tous hiliades vismaties haramofaides tou Dimosiou?
Troika kai Kyriako, sinehiste etsi, kante auti tin xwra Evropi epitelous!!
Nick
Δευτέρα
10:52
524
"Εμείς στον ιδιωτικό τομέα αξιολογούμαστε κάθε μέρα, σε αντίθεση με το δημόσιο, όπου δεν υπάρχει καν αξιολόγηση" - επιχείρημα υπαλλήλων ιδιωτικού τομέα και δη δημοσιογράφων, που έχουν και τη μεγαλύτερη πρόσβαση στα μέσα, λόγω δουλειάς φυσικά. Κάθε φορά που το ακούω λύνομαι στα γέλια. Αν οι δημοσιογράφοι είναι δείγμα της ποιότητας των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα, τότε κλάφτα Χαράλαμπε. Πιο αμόρφωτος, αστοιχείωτος, ανενημέρωτος, αφερέγγυος, ψεύτης, δημαγωγός και συκοφάντης από το μέσο Έλληνα δημοσιογράφο, δεν υπάρχει σε όλη την οικουμένη.
Ρούλης
Κυριακή
14:23
737
Οι υπάλληλοι των Δήμων έπαιρναν περισσότερα χρήματα και από έναν καθηγητή. Χίλιες φορές ΝΤΡΟΠΗ σαυτό το κράτος που ισοπέδωσε τα πάντα και μόνο τα λαμόγια και οι γλείφτες περνούσαν καλά εις βάρος των ικανών και άξιων πολιτών. Ντρέπομαι να λέω ότι είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ.
Ρούλης
Κυριακή
14:04
1236
Ευτυχώς ήρθε η ΤΡΟΙΚΑ και έχουμε κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να γίνουμε κράτος. Κομμώτριες, ηλεκτρολόγοι, νοσηλευτές βαπτίστηκαν καθηγητές και οι Δήμοι όλης της χώρας γέμισαν από αγράμματους και άξεστους υπαλλήλους. Έπαιρναν μάλιστα και επίδομα κίνησης εκτός από τον μισθό τους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
skia
Κυριακή
13:54
55
Βρε άμα δεν κάνετε πράξη την ?χειρονομία"(να κάνετε γειτονικές συνελεύσεις), ΔΕΝ σώνουν οι ιδέες. . . . από το πληκτρολόγιο.
Lidia
Σάββατο
20:32
3820
Kiriako apelise 100 xiliades koprites ellines dimosious ipalilous kai tha se psifisw me ta mpounia stis epomenes ekloges opote ki an ginoun aftes!
locco
Σάββατο
20:11
3010
Αυτή η καραμέλα με τους φόρους που πληρώνουν μόνο οι Δ. Υ να σταματήσει. Τους έχουν δώσει έναν μισθό 2 φορές πάνω από όσο δουλεύουν και αξίζουν, και από αυτόν τον ιδεατό μισθό που δίνει το κράτος (που δεν έχει χρήματα) κρατά ένα ποσοστό ιδεατού μισθού και το λέει φόρο! Σαν να μου λέει εμένα το αφεντικό μου: σου δίνω 5000 μισθό το μήνα, αλλά τα 200 τα δίνω στο κράτος και τα 4300 τα κρατώ εγώ γιατί είμαι μάγκας. Εσύ, πάρε 500 στο χέρι και να είσαι χαρούμενος.
Μαρια
Σάββατο
19:59
1522
έως ότου δώ την συμφοιτήτρια μου, που είναι απεσπασμένη εδω και 5 χρόνια από άλλο ΑΕΙ (εαπ που ήταν πολλά χρόνια εκει) και δουλεύει στην γραμματεία (ως ΔΕ) του παν/μιου μου, να φευγεί. . . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ επίσης βρεφονηπιοκόμος στο ΤΤ να δουλεύει ταμίας επίσης δε πιστευω πως θα άλλαξει αυτη η χώρα !!! να υποθέσω η βρεφονηπιοκόμος θα κρίθει γιατί φρόντιζει τα ευρουλάκια με στοργη και προδερμ !!!
ανώνυμος
Σάββατο
19:16
517
valte stin lista xamilwn kai ypsilwn prosodwn lamogia. ypalilos ypsilwn prosodwn ean den xreiazete stilte tous sta spitia tous. den exoume idieteri metaxeirisei giaftous.
apistos
Σάββατο
18:23
134
TOU POLIDORA I KORI THA APOLITHI NAI I OXI :::
Nηλέας
Σάββατο
14:39
437
Εχω διαπιστώσει ότι πολλοί ε. ε και ι. υ φέρονται στους δ. υ σα να τους μισούν. Σίγουρα πολλοί δ. υ είναι κοπρίτες -να πέσει πέλεκυς-πολλοί μπήκαν με βίσμα -πόσοι ε. ε και ι. υ δε το αναζήτησαν(το βίσμα?)-Η απόλυση θα φέρει μείωση ζήτησης(το θέλουν οι ε. ε? )οι ι. υ δεν φοβουνται ότι η απόλυση θα φέρει διεκδικητή της θέσης του?Αλλά και στον ι. τ δεν μπαίνει βίσμα? Τελικά όσοι φωνάζουν ΑΠΟΛΥΣΗ πόσες φορες δε διαμαρτύρονται γιατί δεν εξυπηρετούνται σε δ. υ?. Αυτό που χρειάζεται στο δ. τ είναι λιγότερο καρότο περισσότερο μαστίγιο και μετακινήσεις.
Αλλά τι απαντούν οι ε. ε όταν οι δ. υ τους κατηγορούν γιά φοροκλέφτες? όταν ο ε. ε δεν κόβει απόδειξη και κατακρατεί το ποσον που του δόθηκε για να το αποδώσει στο κράτος (φπα) με τι ηθικό έρισμα θεωρει ότι ο μεγάλος δ. τ είναι η πληγή?
Ολοι μας ανάλογα με τη θέση μας έχουμε βάλει το χεράκι μας και έχουμε βγάλει το ματάκι μας,αν δεν αλλάξουμε αν δε καταλάβουμε ότι Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΗΓΕΊΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΟΣ σίγουρα δεν έχουμε μέλλον.
ΑΛΕΞ.ΑΝΔΡΟΣ
Σάββατο
11:55
533
ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. . . ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΕΣ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΝΤΑΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΜΕ ΠΡΟΙΚΑ/ΜΙΣΘΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΩΠΑΣΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΕΜΠΡΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
ανώνυμος
Πέμπτη
16:50
737
Οσοι μπηκαν με βυσμα να φυγουν, ομως θα φυγουν κ χιλιαδες τιμιοι, να δω ποιος θα πληρωνει τους φορους, που μια ζωη το 80% των φορων τους πληρωνουν δ. υ. Κ συνταξιουχοι. Κακα τα ψεματα οι ελευθεροι επαγγελματιες δηλωναν μηδενικα εισοδηματα. 2 εκατ. Ανθρωποι στηριζαν τα εσοδα ενος κρατους, τωρα με μειωσεις μισθων συνταξεων κ τις απολυσεις μην παραξενευεστε που σας φορολογουν ασχετα αν εχετε τζιρο η οχι. Κ ερχονται κ χειροτερα. Κ βεβαια να μην ξεχασω οτι καθε απολυση σημαινει κ τουλαχιστον ενας λιγοτερος πελατης.
1 2επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6415.69 1.25%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4227.43 2.81%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9750.16 2.16%
  ΜΟΣΧΑ RTS 768.73 7.03%
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι

  Ο βετεράνος Φόλκερ Σλέντορφ, διασκευάζει ένα επιτυχημένο θεατρικό έργο για τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν το 1944 και απέτρεψαν την καθολική καταστροφή του Παρισιού από τον Χίτλερ. Κομψή σκηνοθεσία...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter