ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 7/8/2013 13:02
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Πατέρας και γιος, ηλικίας 43 και 24 χρόνων, συνελήφθησαν στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη ατόμων για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, τα τρία άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, ηλικίας 20, 43 και 47 ετών, έκλεψαν σίδερα από συγκρότημα διαλογητηρίων στην Καλλίπολη Πέλλας που είναι ιδιοκτησίας της Ενωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών και η αξία τους ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, με φορτηγό τα μετέφεραν σε μάντρα παλιών σιδήρων ιδιοκτησίας του 24χρονου που απουσίαζε και παρών ήταν ο 43χρονος πατέρας του. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ συνελήφθησαν ο πατέρας και ο γιος, ιδιοκτήτης της μάντρας. 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter