ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 24/6/2016 21:15
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΠΑΙΔΕΙΑ

Οδηγίες για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Ελλήνων του εξωτερικού

Οδηγίες για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Ελλήνων του εξωτερικού

Τις οδηγίες για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα μηχανογραφικά δελτία των υποψηφίων θα υποβληθούν τον Ιούλιο. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής και του μηχανογραφικού δελτίου αναμένεται να γίνουν γνωστές στο επόμενο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι οι εν λόγω εισαγωγικές εξετάσεις διεξάγονται τον Σεπτέμβριο κάθε έτους.

Οι αναλυτικές οδηγίες είναι ανηρτημένες και διαθέσιμες στους ενδιαφερόμενους στην ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr , στην επιλογή «Έλληνες του Εξωτερικού», από το μενού «Εξετάσεις».

Δικαιολογητικά Ελλήνων του εξωτερικού για τις σχολές Στρατού και Αστυνομίας

Εξάλλου, όσον αφορά στους Έλληνες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών λήγει στις 26 Ιουλίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ καθώς και οι διευκρινιστικές οδηγίες ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ, www.geetha.mil.gr.

Τέλος, σχετικά με τους Έλληνες του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών λήγει στις 29 Ιουλίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων καθώς και οι διευκρινιστικές οδηγίες ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, www.hellenicpolice.gr.

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter