ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 20/4 22:22
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Σύμπτωση ή διαίσθηση; Τι παρήγγειλε στη σύζυγό του ο αδικοχαμένος υποστράτηγος Ιω. Τζανιδάκης 48 ώρες πριν τον θάνατό του

Σύμπτωση ή διαίσθηση; Τι παρήγγειλε στη σύζυγό του ο αδικοχαμένος υποστράτηγος Ιω. Τζανιδάκης 48 ώρες πριν τον θάνατό του

Απίστευτες λεπτομέρειες για το εορταστικό γεύμα της οικογένειας έρχονται στο φως λίγες μόλις ώρες μετά τον αναπάντεχο χαμό του Κρητικού υποστράτηγου, που έχασε τη ζωή του στη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα.

Ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης τη Δευτέρα του Πάσχα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο, για να γιορτάσει μαζί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, πριν από το μεσημεριανό εορταστικό τραπέζι επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του στο νεκροταφείο της Ελεύθερνας. Επιστρέφοντας στο εορταστικό τραπέζι παρήγγειλε στη σύζυγό του, όταν πεθάνει, να ταφεί στον τόπο του. Μάλιστα, ο υποστράτηγος ρωτούσε έναν ξάδερφό του πού πρέπει να αποταθεί για την αγορά ταφοπεδίου στο κοιμητήριο, προκειμένου η ταφή του να γίνει εκεί.

Σύμπτωση ή διαίσθηση, κανείς δεν θα μάθει, αφού άτυχος Ιωάννης Τζανιδάκης 48 ώρες μετά έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Τι λέει για τον υποστράτηγο Τζανιδάκη ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ελεύθερνας

Ως «αξιόλογο αξιωματικό και άνθρωπο που αγαπούσε τον τόπο του» περιγράφει τον υποστράτηγο Γ. Τζανιδάκη που έχασε τη ζωή του στο ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού, ο ξάδελφός του και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ελεύθερνας, Μανώλης Τζανιδάκης. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τζανιδάκης αναφέρθηκε στις «μεγάλες βλέψεις» που είχε για το υπόλοιπο του βίου του ο ξάδελφος και συντοπίτης του, «δεδομένου ότι μας έλεγε συνεχώς ότι επιθυμεί να γυρίσει πίσω και να ασχοληθεί με τη γη του πατέρα του. Πάνω από 300 ήταν οι ελιές που μόλις φέτος φύτεψε. Έκανε όνειρα. Σχεδίαζε μάλιστα άμεσα την αγορά μνήματος στο κοιμητήριο του χωριού, γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλους μας φίλους και συγγενείς».

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελεύθερνας δήλωσε επίσης ότι ο υποστράτηγος Τζανιδάκης, διακρινόταν από καλοσύνη «αλλά και ένα αστείρευτο χαμόγελο, το οποίο ήταν και το σήμα κατατεθέν πέρα της αξιοσύνης του στο στράτευμα, όπου άφησε το στίγμα του ως επίλεκτο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων».

Το διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Ελεύθερνας, σε ψήφισμά του, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του εκλιπόντος, ενώ επίσης αποφάσισε να προβεί στη μνήμη του, και σε δωρεά χρηματικού ποσού 100 ευρώ στον σύλλογο «Αγάπη». Πάνω από τριακόσιες ελιές είχε φυτέψει φέτος στην Ελεύθερνα ο υποστράτηγος Γ. Τζανιδάκης, που έχασε τη ζωή του μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού χθες το πρωί, μιας και στόχευε να επιστρέψει στον τόπο του, το χωριό Ελεύθερνα στο Ρέθυμνο, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μανώλης Τζανιδάκης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελεύθερνας και ξάδερφος του υποστρατήγου.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter