ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 18/5 17:17
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΤΥΧΑΙΟ;

Η Μύκονος απέκτησε δημόσιες τουαλέτες... 5 αστέρων! [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Μύκονος απέκτησε δημόσιες τουαλέτες... 5 αστέρων! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κανένα ελληνικό νησί δεν μπορεί να διεκδικήσει το χαρακτηρισμό του κοσμοπολίτικου περισσότερο από ότι η Μύκονος. Εδώ και δεκαετίες, από το Πάσχα μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, το διεθνές και ελληνικό τζετ σετ κάνει... λαϊκό προσκύνημα στο «νησί των ανέμων».

Και μπορεί το νησί να απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, ομολογουμένως όμως η χλιδή και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες το κάνουν να...ξεχωρίζει. Ακόμη και στα «πέτρινα χρόνια» της οικονομικής κρίσης.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν οι... δημόσιες τουαλέτες του νησιού! Αν είχατε στο μυαλό σας σκοτεινά και... δύσοσμα μέρη, οι Μυκονιάτες βάλθηκαν να μας αλλάξουν αυτή την εικόνα.

Οι νέες δημόσιες τουαλέτες κοντά στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου είναι η επιτομή του ντιζάιν, της υψηλής αισθητικής, της καθαριότητας και της... χλιδής.

Αρχιτεκτονική που παραπέμπει αβίαστε σε Κυκλάδες, χαμηλός ατμοσφαιρικός φωτισμός, τουρνικέ, ακόμη και αυτόματο μηχάνημα πληρωμής που δίνει ρέστα μερικά από τα χαρακτηριστικά τους.

Μία σύντομη περιήγηση μέσω βίντεο θα σας πείσει...


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter