ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 1/6 7:56
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

ALERT: Εξαφανίστηκε 14χρονο αγόρι από την Επανομή Θεσσαλονίκης

ALERT: Εξαφανίστηκε 14χρονο αγόρι από την Επανομή Θεσσαλονίκης

Αγωνία για τον 14χρονο Μουφέντ Χασάν, που εξαφανίστηκε από την από την περιοχή Πάλιουρα στην Επανομή Θεσσαλονίκης στις 30 Μαΐου. Το παιδί είναι από τη Συρία και δεν μιλά ελληνικά ή αγγλικά αλλά μόνο αραβικά.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 14χρονου παιδιού και ζητά απ’ όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει είτε με το «Χαμόγελο» είτε με την αστυνομία ή την ειδική γραμμή για εξαφανισμένα παιδιά.

Ο Mufed Hasan έχει ύψος 1,50 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα με πορτοκαλί στάμπα και αθλητικά παπούτσια πράσινου και γαλάζιου χρώματος.

Μιλά και καταλαβαίνει μόνο την αραβική γλώσσα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter