ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΚΟΣΜΟΣ
NEWSONLY
10:39 1/6
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Γερμανίας: Το τελευταίο τρεντ του Instagram [photos]

Ιδιωτικά τζετ, ατέλειωτη σαμπάνια και χλιδάτη εμφάνιση! Τα Πλούσια Παιδιά της Γερμανίας καμαρώνουν τις πολυτελείς ζωές τους με φθονερές προκλητικές φωτογραφίες... Τα πλούσια παιδιά της Γερμανίας είναι το τελευταίο trend του διαδικτύου που έγινε μόδα και οι κεντροευρωπαίοι λεφτάδες μοιράζονται στο Instagram τις φωτογραφίες του πλούτου τους, με προκλητικό τρόπο.

Κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Γερμανίας: Το τελευταίο τρεντ του Instagram [photos]

Οι νέοι αποθανατίζονται να απολαμβάνουν εξωτικές διακοπές - συνήθως πετούν με ιδιωτικό τζετ κι αυτό που τους χαρακτηρίζει είναι ότι έχουν άψογη εμφάνιση και πανευτυχείς καμαρώνουν σκορπώντας τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς.

Οι τραπεζικές αργίες μπορεί να έχουν τελειώσει, αλλά το πάρτι δεν σταματά ποτέ για κάποιους υπερβολικούς εφήβους. Τα Πλούσια Παιδιά της Γερμανίας είναι ο τελευταίος λογαριασμός του Instagram που αφήνει χιλιάδες ακόλουθους... πράσινους από τη ζήλια, μοιράζοντας στιγμιότυπα που προσφέρουν μια ματιά στα εξωφρενικά κοινωνικά ημερολόγια της νέας ελίτ της χώρας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter