ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 28/8/2012 16:11
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

"Τίτλοι τέλους" του Γ. Ζώη, η ελληνική συμμετοχή στο φεστιβάλ Βενετίας

 Τίτλοι τέλους  του Γ. Ζώη, η ελληνική συμμετοχή στο φεστιβάλ Βενετίας

H ταινία "Τίτλοι τέλους" είναι η νέα ταινία του 30χρονου ταλαντούχου σκηνοθέτη Γιώργου Ζώη που παρουσιάζεται εφέτος στο φεστιβάλ Βενετίας. Το έργο είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή και πρόκειται για τη μικρού μήκους ταινία «Τίτλοι τέλους» η οποία προβάλλεται στο τμήμα «Ορίζοντες» και διαγωνίζεται μαζί με 13 ακόμη ταινίες από όλον τον κόσμο.

Σχετικά με την ταινία ο σκηνοθέτης  δήλωσε: «Ο τίτλος της ταινίας έχει μεταφορική και κυριολεκτική έννοια. Η κυριολεκτική έννοια είναι ότι πρόκειται όντως για τους τίτλους τέλους μιας ταινίας. Η μεταφορική έννοια όμως αφορά τους τίτλους τέλους μιας ολόκληρης εποχής σε όλα τα επίπεδα. Από την κοινωνικοοικονομική βάση που ζήσαμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια μέχρι και την ψυχολογική και συναισθηματική μας κατάσταση. Το όμορφο κατά τη γνώμη μου είναι ότι εδώ μεταφορά και κυριολεξία ταυτίζονται».

 Λίγο πριν από την έναρξη της 69ης κινηματογραφικής Μπιενάλε βγήκε στον «αέρα» του Διαδικτύου ο ιστότοπος της ταινίας: http://outofframefilm.com και ακολούθησαν διθυραμβικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που μιλούν για "αριστούργημα".


 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter