ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 30/5 10:49
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΣΗΜΕΡΑ

Ο «Δημόκριτος» ανοίγει τις πύλες του στο κοινό

Ο «Δημόκριτος» ανοίγει τις πύλες του στο κοινό

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» ανοίγει σήμερα τις πύλες του στο κοινό, συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «H Ευρώπη στη περιοχή μου 2017» («Europe in My Region 2017»).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από 17:00 έως 20:00 στον χώρο της Έκθεσης Καινοτομίας, καθώς και σε εργαστήρια του Κέντρου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Στόχος της διοργάνωσης «Open Day - Εξερευνώντας την επιστήμη» είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες να πληροφορηθούν τα σημαντικότερα αποτελέσματα από τη συμμετοχή των ερευνητών σε επιλεγμένα επιστημονικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το κοινό θα μπορέσει να γνωρίσει από κοντά τα αποτελέσματα των έργων που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα οποία διεξάγονται στα διάφορα Ινστιτούτα του «Δημόκριτου» (Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Βιοεπιστημών και Εφαρμογών, Φυσικής και Στοιχειωδών Σωματιδίων, Πυρηνικών Ραδιολογικών και Τεχνολογίας, Ενέργειας και Ασφάλειας) κ.α.

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών θα διατεθούν πούλμαν του «Δημόκριτου» από και προς τη στάση Νομισματοκοπείο του Μετρό, από τις 16:50 έως τις 20:00 και κάθε 15 λεπτά, διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης μέσα στο ερευνητικό Κέντρο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter