ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 29/5 22:26
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Τίγρη επιτέθηκε και σκότωσε υπάλληλο ζωολογικού κήπου

Τίγρη επιτέθηκε και σκότωσε υπάλληλο ζωολογικού κήπου

Τραγικό θάνατο βρήκε μια εργαζόμενη σε ζωολογικό κήπο της Βρετανίας όταν τίγρης της επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στο χώρο εγκλεισμού του ζώου. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο ζωολογικό κήπο Hamerton Zoo στο Χάντικτον, βυθίζοντας στη θλίψη το προσωπικό και την τοπική κοινωνία. Στον ζωολογικό κήπο βρίσκονταν εκείνη την ώρα αρκετοί επισκέπτες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν ταχύτατα από τους υπόλοιπους εργαζόμενους. 

Ο ζωολογικός κήπος δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για το περιστατικό αλλά αρκέστηκε σε μια λιτή ανακοίνωση. 

«Λυπούμαστε αλλά οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι και δεν μπορούν να μιλήσουν απ’ ευθείας στα ΜΜΕ καθώς μια συνάδελφός μας σκοτώθηκε στο Hamerton Zoo Park σήμερα το πρωί. Φαίνεται σαν τυχαίο αλλά περίεργο ατύχημα. Βρίσκεται σε εξέλιξη πλήρης έρευνα και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, που τονίζει παράλληλα ότι κανένα ζώο δεν ξέφυγε μέσα από το χώρο εγκλεισμού του ούτε κινδύνεψαν επισκέπτες του ζωολογικού κέντρου. 

Στην ίδια ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τους οικείους του θύματος. 

Ο ζωολογικός κήπος θα παραμείνει κλειστός αύριο. 

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε ότι η γυναίκα πέθανε ακαριαία, πριν προλάβουν να φτάσουν στο σημείο τραυματιοφορείς. 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter