ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 18/1 13:08
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


EUROSTAT

Στο 0,3% ο πληθωρισμός στη Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2016

Στο 0,3% ο πληθωρισμός στη Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2016

Στο 0,3% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στη Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2016, σε σχέση με -0,2% που ήταν τον Νοέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η Eurostat. Ένα χρόνο πριν το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 0,4%.

Συνολικά, στην ευρωζώνη ο ετήσιος πληθωρισμός τον Δεκέμβριο ήταν 1,1% από 0,6% το Νοέμβριο και 0,2% ένα χρόνο πριν. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο ετήσιος πληθωρισμός ήταν 1,2% τον Δεκέμβριο, σε σχέση με, επίσης, 0,6% τον Νοέμβριο και 0,2% ένα χρόνο πριν.

Αρνητικοί ετήσιοι ρυθμοί πληθωρισμού παρατηρήθηκαν τον Δεκέμβριο στη Βουλγαρία (-0,5%), στην Ιρλανδία (-0,2%) και στη Ρουμανία (-0,1%). Τα υψηλότερα ετήσια ποσοστά καταγράφηκαν στην Εσθονία (2,4%), στο Βέλγιο (2,2%) και στις Τσεχία και Λιθουανία (2,1%). Σε σύγκριση με το Νοέμβριο του 2016, ο ετήσιος πληθωρισμός μειώθηκε σε ένα κράτος-μέλος, παρέμεινε σταθερός επίσης σε ένα και αυξήθηκε στα υπόλοιπα 26.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter