ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 3/8/2011 18:29
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Βενιζέλος: Η Ελλάδα ξανά στις αγορές το 2014

Οι εξελίξεις στην ευρωζώνη δεν είναι καθησυχαστικές τόνισε υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος,την Τετάρτη προσθέτοντας ότι οι διαδικασίες του νέου πακέτο διάσωσης της Ελλάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις αρχές Οκτωβρίου.

«Τα πράγματα στην Ευρώπη δεν εξελίσσονται με καθησυχαστικό τρόπο. Υπάρχει πίεση στην καρδιά του ευρώ», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος σε ομιλία του κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της οικονομικής επιτροπής της Βουλής.

Όον αφορά στις διαδικασίες του νέου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «είναι μια επιχείρηση κολοσσιαίων διαστάσεων, απολύτως πρωτότυπη».

«Δείτε πόσοι πρέπει να συμπράξουν, πόσες χώρες, οργανισμοί, τράπεζες, οίκοι αξιολόγησης, και όλο αυτό θα ολοκληρωθεί, υπολογίζουμε, έως τις αρχές Οκτωβρίου», δήλωσε σε ομιλία του κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της οικονομικής επιτροπής της Βουλής. .

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι: «Η Ελλάδα μπορεί να ξαναβγεί στις αγορές».

Ερωτώμενος από βουλευτές πότε θα μπορούσε να γίνει αυτό είπε: «Το 2014, ας πούμε». 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter