ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 16/10/2012 09:16
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

Οι οκτώ στους δέκα είναι άνεργοι για πάνω από ένα χρόνο

Παρά τη μείωση της ανεργίας στο 25,5% το γ' τρίμηνο του 2014, από 27,2% στο γ' τρίμηνο του...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Η ομογενής μαθήτρια από την Αυστραλία που σαρώνει τα παγκόσμια βραβεία

Η Ελένη-Πηνελόπη κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση, συναγωνιζόμενη 300.000 μαθητές από 1.200 σχολεία...

START UP

Έρχονται νέες επενδύσεις από το PJ Tech Catalyst Fund

Το fund του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς έχει χρηματοδοτήσει μέχρι τώρα 10 startups με 4,5 εκατ....

SUCCESS STORIES

Ο ελληνικός «Kyknos» που εντυπωσιάζει τις διεθνείς αγορές

Από το Ναύπλιο του 1911 μέχρι την κρίση του 21ου αιώνα η αμιγώς ελληνική εταιρεία κονσερβών «...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όλες οι νέες τιμές και προσφορές στα αυτοκίνητα

Λίγο πριν από τη λήξη του μέτρου της απόσυρσης (άγνωστο είναι εάν τελικά δοθεί το πράσινο φως για την...

ΑΚΙΝΗΤΑ

«Βουλιάζει» ξανά η αγορά ακινήτων στη δίνη της αβεβαιότητας

Στη δίνη των πολιτικών εξελίξεων και της αβεβαιότητας που επικρατεί στην οικονομία, βρίσκεται η αγορά...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αποσύρονται οι επίμαχες διατάξεις για αλλαγές στη δασική νομοθεσία

Διατάξεις που βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης επειδή επιχειρούσαν μεταβολές στη δασική νομοθεσία...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα ζωή για τον απίθανο Derby χάρη στη δυνατότητα 3D εκτυπώσεων

Τεράστιες δυνατότητες ανοίγει η τεχνολογία των τρισδιάστατων εκτυπώσεων, όπως αποδεικνύεται από μία ακόμη...

ΥΓΕΙΑ

Γιατί η ζυγαριά είναι πιο... αξιόπιστη την Τετάρτη

Οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Τέμπερε τονίζουν επίσης ότι ο καθημερινός έλεγχος του βάρους δεν είναι...

ΤΡΟΙΚΑ

"Να φύγουν 3.000 υπάλληλοι μέχρι το τέλος του έτους"

Αυστηρό χρονοδιάγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου ζητούν πλέον οι ελεγκτές της τρόικας, οι οποίοι κατά τη χθεσινή ωριαία συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις για το πόσοι υπάλληλοι θα αποχωρήσουν από το Δημόσιο, από ποιες υπηρεσίες αλλά και πότε θα σταματήσουν να εργάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ζητούν να εφαρμοστεί η μνημονιακή υποχρέωση για 15.000 αποχωρήσεις εντός του 2012, αλλά να τεθούν εκτός Δημοσίου τουλάχιστον 3.000 με 4.000 μέχρι το τέλος του έτους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συγκεκριμένη συμφωνία και χωρίς να οριστεί νέο ραντεβού, όπως άλλωστε τόνισε ο κ. Μανιτάκης εξερχόμενος της σύσκεψης. «Η συζήτηση προχωρά. Πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί θετικά», περιορίστηκε να δηλώσει ο υπουργός.

Ωστόσο οι δύο πλευρές βρήκαν έναν κοινό τόπο, ώστε να επισπευσθούν όλες οι διαδικασίες για τα νέα οργανογράμματα των υπουργείων και φορέων, καθώς κι όλοι οι έλεγχοι των πειθαρχικών παραπτωμάτων των δημοσίων υπαλλήλων. Συμφωνήθηκε ακόμη τα τεχνικά κλιμάκια να ξεκινήσουν άμεσα την επεξεργασία σχεδίου, προκειμένου να προκύψει ο αριθμός των υπαλλήλων που θα αποχωρήσει από το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κι όσον αφορά το στενό Δημόσιο, κατέληξαν να επισπευσθεί η διαδικασία κατάρτισης των νέων οργανογραμμάτων των υπουργείων μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Από τη διαδικασία αυτή αναμένεται η μείωση κατά 50% των δομών.

Ετσι, σε συνδυασμό με την αξιολόγηση αλλά και την κινητικότητα των υπαλλήλων, να προκύψουν εκείνοι που δεν είναι απαραίτητοι. Υπολογίζεται πως από τα νέα οργανογράμματα και τη σύμπτυξη των δομών κάποιες χιλιάδες υπάλληλοι (εκτιμάται ότι αφορά περί τους 2.000) θα αποχωρήσουν από την κρατική μηχανή. Ακόμα, το ενδιαφέρον στρέφεται και στους φορείς του Δημοσίου που οδεύουν προς κατάργηση ή συγχώνευση.

Η πρόταση του υπουργείου συμπεριλαμβάνει επιπλέον την απομάκρυνση των επίορκων και «εξαφανισμένων» υπαλλήλων, καθώς και εκείνων που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους. Συνολικά ο κ. Μανιτάκης έχει προσδιορίσει ότι από τη διαδικασία αυτή θα αποχωρήσουν περίπου 11.000 εργαζόμενοι.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτιμά ότι υπάρχει συμφωνία σε βασικά σημεία της πρότασης για την αναδιάρθρωση του Δημοσίου. Ταυτόχρονα, το υπουργείο διαμηνύει πως η μεταρρύθμιση δεν γίνεται να προχωρήσει, «αν επισείεται συνεχώς στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων το φόβητρο των απολύσεων». Αυτό άλλωστε ανέφερε σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο Αντ. Μανιτάκης, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν την τρόικα να πιέζει για απολύσεις στο Δημόσιο.

Ο υπουργός επέμεινε ότι με βάση τους υπολογισμούς που έχουν γίνει και σύμφωνα με τη φυσική ροή των αποχωρήσεων, επιτυγχάνεται «ο στόχος των 150 χιλιάδων λιγότερων υπαλλήλων μέχρι το 2015, προσεγγίζοντας μάλιστα τον αριθμό των 200.000.

ΠΗΓΉ: www.ethnos.gr


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

σακακαλαμ
Τρίτη
14:17
00
ΓΕΩΡΓΙΑ. . . αυτοί που κατα κύριο λόγο που βρίζουν τους δημόσιους υπαλλήλους είναι αυτοί που ονειρεύτηκαν και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διοριστούν.
Δεν είμαι δημόσιος υπαλληλος. Πιστεύω, επίσης, οτι πολλοί εργαζόμενοι στο δημόσιο δεν αποδίδουν, δεν παράγουν, δεν μπορούν. Παρ΄όλα αυτά είναι εγκληματικό να ζητάμε εκδικητικές απολύσεις. Οι άξιοι ΒΛΕΠΟΥΝ τους άξιους. . . οι άχρηστοι ενοχλούνται απο τους άχρηστους
ΓΕΩΡΓΙΑ
Δευτέρα
7:15
00
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ. ΑΝ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΧΙ. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ?ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΄ΣΙΓΟΥΡΑΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΜΑΣ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ!
alex
Σάββατο
10:32
00
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 11. 000 ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ Ε. Δ. Ε ή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ.
5 ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΗΤΑ ΑΠΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ.
ΔΗΜΗΤΗΣ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Τετάρτη
9:00
00
ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
ΜΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ 2011 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ( ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 1750 Ε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ).
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ , ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. . .
ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΨΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. . .
σακακαλαμ
Τρίτη
16:55
01
1980 ? 2010: το όνειρο για μια σίγουρη εργασία στο δημόσιο. Την περίοδο αυτοί πολλοί μπήκανε στο δημόσιο και ακόμη περισσότεροι δεν τα κατάφεραν. Μπήκανε όμως τόσοι πολλοί που άρχισε πλέον να εμφανίζεται το Σφάλμα Σύνθεσης (πχ. Όσοι περισσότεροι οι τυχεροί στο τζόκερ, τόσο λιγότερα τα κέρδη που μοιράζονται). Όπως και να΄χει, τις τελευταίες δεκαετίες τα μόνα χρήματα που είχαν εισρεύσει στην ελληνική οικονομία,από τα περιβόητα δάνεια,ήταν από μισθούς και συντάξεις (πολλές φορές αδικαιολόγητα υψηλές) και από δάνεια που έδιναν ενεξέλεγκτα οι εμπορικές τράπεζες. Τα υπόλοιπα δάνεια τα έφαγαν. (αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία, οι πολιτικοί μας έτρωγαν τα δάνεια και κατά την ελληνική επανάσταση). Αν δεν είχαμε ?προβατοποιηθεί? τα τελευταία χρόνια, και είμασταν αντίθετοι στις μειώσεις μισθών και συντάξεων το 2010, δεν θα είχε ?στεγνώσει? η αγορά από ρευστό. Ζητήθηκαν πολλά ρουσφέτια από τους πολιτικούς. Δε ζητήθηκε όμως του πιο σπουδαίου: Η εξασφάλιση της αξιοκρατίας. Η αξιοκρατία, ίσως, να μην ήταν προς το συμφέρον των πολλών. Οι ?πολλοί? δεν ήθελαν να επικρατήσουν οι άξιοι. Αυτοί οι ?πολλοί? είναι σήμερα οι οποίοι ζητούν και απολύσεις από το δημόσιο (εκδικητικά). Οι ώριμοι και άξιοι άνθρωποι, αναγνωρίζουν και αναδεικνύουν τους ηγέτες τους. Εμείς αναδείξαμε αυτούς. Σήμερα, μία θα έπρεπε να ήταν η απαίτηση της κοινωνίας: Αυξήσεις στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα )πάνω από τους μισθούς του δημόσιου τομέα, εξορθολογισμός του δημοσίου τομέα, (όχι εκδικητικές απολύσεις ή μειώσεις προσωπικού), ώστε να υπάρχει κίνητρο να δουλέψουμε για τον ευατό μας και την κοινωνία μας, και όχι η κοινωνία για εμάς. ?Ενας λαός που δε σέβεται το χώρο που ζεί, φτύνει και πετάει τα σκουπιδια του κάτω, δε πιστεύει ότι το τόπος αυτός έχει μέλλον. Ας σταματήσουμε να πετάμε σκουπίδια ο ένας στον άλλο?
ανώνυμος
Τρίτη
16:36
00
ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ 1/3 Η ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 250€ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΉ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ
ανώνυμος
Τρίτη
16:30
00
Υπάρχουν υπάλληλοι που πριν μπούνε στο δημόσιο δούλευαν για κάποια χρονια στον ιδιωτικό τομέα και τώρα δεν εμφανίζουν αυτα τα χρονια για να μην μπουνε στην εφεδρεία. Πρεπει τώρα το δημόσιο να τους αναγκάσει να δηλώσουν τα χρόνια αυτα και όσοι χρειάζονται δύο χρόνια για σύνταξη να μπουν στην εφεδρεία αμέσως.
ανώνυμος
Τρίτη
13:57
00
Σιγά τα δύσκολα.
Άκου μόνο 3. 000 δώστε ρε 103. 000 να τελειώνουμε.
Έτσι και αλλιώς ως γνήσιοι απόγονοι των δωσίλογων, φασιστών, χιτών, ταγματασφαλιτών, ρουφιάνων και χαφιέδων των Ναζί δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το κάνετε.
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα τις Ευρώπης (μαζί με την Δυτική Γερμανία) στην οποία οι συνεργάτες των Γερμανών Ναζί όχι μόνο δεν δικάστηκαν - καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα τους κατά την κατοχή αλλά κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα έως σήμερα.
Δημήτρης
Τρίτη
13:57
00
Σιγά τα δύσκολα.
Άκου μόνο 3. 000 δώστε ρε 103. 000 να τελειώνουμε.
Έτσι και αλλιώς ως γνήσιοι απόγονοι των δωσίλογων, φασιστών, χιτών, ταγματασφαλιτών, ρουφιάνων και χαφιέδων των Ναζί δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το κάνετε.
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα τις Ευρώπης (μαζί με την Δυτική Γερμανία) στην οποία οι συνεργάτες των Γερμανών Ναζί όχι μόνο δεν δικάστηκαν - καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα τους κατά την κατοχή αλλά κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα έως σήμερα.
τακης
Τρίτη
12:18
15
Υπερ των απολυσεων σιγουρα δεν ειναι κανεις!!!!!!!!!! Απο την αλλη ομως δεν μπορουν να χανωνται εκατωνταδες χιλιαδες θεσεις στον παραγωγικο ιδιωτικο τομεα και ο δημοσιος τομεας αυτος που δημιουργησε το προβλημα με ευθηνη των πολιτικων να μενει απειραχτος!!!!! Και ας ξεκινησουν απο την βουλη. . . αλλα εκει εναι τα βλασταρια τους!!!!

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6545.27 1.23%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4241.65 -0.18%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9786.96 -0.25%
  ΜΟΣΧΑ RTS 768.06 0.41%
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι

  Ο βετεράνος Φόλκερ Σλέντορφ, διασκευάζει ένα επιτυχημένο θεατρικό έργο για τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν το 1944 και απέτρεψαν την καθολική καταστροφή του Παρισιού από τον Χίτλερ. Κομψή σκηνοθεσία...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter