ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CARANDRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK

HOMME

AUTO & ΜΟTΟ

Άλλαξε χέρια η θρυλική Lotus
Ένα από τα πιο ιστορικά μοντέλα των Grand...

HOMME

ΑΓΟΡΑ

Ένα «ζευγάρι» μετράει τα βήματα
Στον hi-tech κόσμο του 2014 μπορεί να...
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 22/11/2012 09:09
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

Πανικός από το κύμα φυγής - 35 χιλιάδες νέοι συνταξιούχοι σε τρεις μήνες!

«Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα αλλαγής ηλικιακών ορίων για όσους συνταξιοδοτούνται με ειδικές...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Westside Market: Πως ο Γιάννης Ζωϊτάς από τη Λευκάδα «κατέκτησε» τη Νέα Υόρκη

Η ιστορία του Γιάννη Ζωιτά, με καταγωγή από το τη Λευκάδα και των καταστημάτων...

START UP MADE IN GREECE

Πως να αξιοποιήσετε τις 3D εκτυπώσεις για την ανάπτυξη προϊόντων

Η Drawlab είναι μία νέα, ελληνική εταιρεία που αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα των τρισδιάστατων εκτυπώσεων...

SUCCESS STORIES

«Παίξε κι εσύ με ένα Αγόρι»: Η ιστορία της διάσημης ρακέτας

"Το αγόρι" που είναι συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού, ξεκίνησε το 1958 από ένα άλλο 25χρονο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Ηλεκτρονικό «μπλόκο» στα... φακελάκια για διπλώματα οδήγησης

Όλοι οι εξεταστές της χώρας υποχρεούνται πλέον καθημερινά να καταγράφουν στοιχεία όπως συνολικό αριθμό...

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΠΟΜΙΔΑ: Καταληστεύουν και εμπαίζουν τους ιδιοκτήτες

«Με θλίψη της είδε να εξαγγέλλονται σήμερα ρυθμίσεις που, παρότι είναι δίκαιες και αναγκαίες, αγνοούν...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η υπερθέρμανση «καίει» και την οικονομία

Αύξηση κατά 2,5 βαθμούς Κελσίου θα φέρει απώλειες 2% των παγκόσμιων εσόδων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 9 Σεπτεμβρίου «αποκαλύπτονται» τα δύο νέα iPhone

Σε δύο διαφορετικά μεγέθη θα κυκλοφορήσει το νέο smartphone της Apple το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοινό...

ΥΓΕΙΑ

Δεν κλείνει το Μαιευτικό-Γυναικολογικό Τμήμα του Τζανείου

Δεν έχει τεθεί θέμα σχετικά με το κλείσιμο του Μαιευτικού-Γυναικολογικού Τμήματος του Τζάνειου Νοσοκομείου...

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Νέες μειώσεις στα εφάπαξ από την 1η Ιανουαρίου

Νέες μειώσεις στα εφάπαξ από την 1η Ιανουαρίου

Ακόμη μικρότερα εφάπαξ θα εισπράττουν όσοι συνταξιοδοτούνται από την 1/1/2014. Μετά τις μειώσεις έως 83% που θα δουν στα σχετικά ποσά όσοι έχουν βγει στη σύνταξη και δεν έχουν εισπράξει το εφάπαξ, προβλέπεται να εκδοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου υπουργική απόφαση η οποία θα καθορίζει «νέα τεχνική βάση με την οποία θα υπολογίζεται το εφάπαξ βοήθημα από 1/1/2014 σε όλα τα Ταμεία Πρόνοιας».

Οπως προαναγγέλλει η εγκύκλιος της Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων, «η θέσπιση νέου τρόπου υπολογισμού του εφάπαξ σε όλους τους φορείς-τομείς πρόνοιας ήταν επιβεβλημένη μετά τη ρητή μνημονιακή δέσμευση του ν. 4046/2012 για να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ώστε να εξαλειφθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα ελλείμματα στους φορείς Πρόνοιας».

ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ

Αμεσα θα «κουρευτούν» τα ποσά εφάπαξ για τους ασφαλισμένους μέχρι 31/12/1992 που αποχώρησαν από 1/8/2010 και μετά και στους οποίους δεν έχει εκδοθεί η απόφαση χορήγησης του εφάπαξ βοηθήματος μέχρι την δημοσίευση του νόμου (δηλ μέχρι τις 12/11/2012).

Ειδικά στα Ταμεία όπου είχαν γίνει και το 2011 μειώσεις, (στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων και στο ΤΑΠ - ΔΕΗ του ΤΑΥΤΕΚΩ) οι περικοπές θα διενεργούνται χωριστά και όχι αθροιστικά.

Τέλος για όσους και όσες δεν έχουν καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές για εφάπαξ, καθορίζεται ως ανώτατο όριο παροχής το ποσό των 15.000 ευρώ.

Παράδειγμα

[1] Για παράδειγμα, στους ασφαλισμένους του Τομέα Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων του ΤΠΔΥ που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους από την 1/8/2010 μέχρι και την 31/12/2010 και δεν έχει εκδοθεί μέχρι την ημερομηνία έναρξης ισχύος του νέου νόμου (12/11/2012) η απόφαση χορήγησης εφάπαξ, στο ποσό του εφάπαξ βοηθήματος επιβάλλεται πρώτα το ποσοστό μείωσης κατά 15% (με βάση το ν. 4024/2011) και στη συνέχεια στο προκύπτον ποσό επιβάλλεται η νέα μείωση κατά 22,67%.

Τέλος τα δώρα

Από την 1/1/2013 καταργούνται τα δώρα εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και το επίδομα αδείας στους συνταξιούχους. Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν, ως προσαύξηση της σύνταξής τους κατ΄ εξαίρεση, τα δώρα οι βαριά ανάπηροι συνταξιούχοι που λαμβάνουν εξωϊδρυματικό επίδομα. Από την 1η Ιανουαρίου θα σταματήσει και η καταβολή συντάξεων σε πρώην συνδικαλιστές (η παροχή διατηρείται «εφόσον δεν εργάζονται και δεν λαμβάνουν σύνταξη από οποιονδήποτε άλλο φορέα κύριας ή επικουρικής ασφάλισης, ανεξαρτήτως ονομασίας και νομικής μορφής, ή το Δημόσιο».


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

Χρίστος
Σάββατο
19:23
10
Παραιτήθηκα 30-6-2010. Θα υποστώ τη δεύτερη μείωση του εφάπαξ?
ΛΑΜΠΗΣ
Παρασκευή
17:11
22
Σας έγραψα οτι πρέπει να γίνει ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών ΟΛΩΝ των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και ευτοί που θα αποειχθεί ότι ΕΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ( ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΝΤΕΛΗΣ - ΣΙΜΗΤΗΣ - ΛΑΛΙΩΤΗΣ ) Κ. Λ. Π. ως και οεΓΑΠ μαζύ μετον ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ να στηθούν στο ΓΟΥΔΙ
ΣΤΡΑΤΗΣ
Παρασκευή
16:35
10
Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΠΕΔΕ 10-5-2012. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 30-4-2012. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΓΙΑ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ. Η ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΩΦΕΙΛΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΠΕΔΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ( ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΤΙΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.
ανώνυμος
Παρασκευή
13:50
13
λεγεται οτι πλαγιωσ εκτοσ σειρας καποιοι καταφεραν να τα παρουν. χρειαζεται δικαιοσυνη και ισονομια διαφορετικα αστα. . . . . . . . .
mak......s
Πέμπτη
23:53
49
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΥΠΕΒΑΛΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ 1-8-2010 ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΑ Μ. . . ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΙΤΗΣΗ 31-7-2010. ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΦΑΠΑΞ 45000 ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ 33000. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.
ανώνυμος
Πέμπτη
22:42
37
Η καταβολή του εφάπαξ δυστιχώς δεν έγινε με τη σειρά αποχώρησης από την εργασία. Ημέτεροι, συνδικαλιστές και κολυτοί αυτών τα εισέπραξαν αμέσως μετά την αποχώρησή τους κατά προτεραιότητα. Εύκολα μπορούν αυτοί να εντοπιστούν και να τους γίνουν οι περικοπές που γίνονται και για τους άλλους.
ΛΑΜΠΗΣ
Πέμπτη
20:19
512
Αντί να κάνετε ΔΉΜΕΥΣΗ της όλων των πολιτικών που τόσα χρόνια κατέκλυζαν το κράτος ( ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΝΤΕΛΗΣ - ΣΙΜΗΤΗΣ - ΛΑΛΙΩΤΗΣ Κ. Λ. Π έρχεσθε και απομυζάτε τις κρατήσεις των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. Από το 1974 πρέπει να αρχίσει έρευνα σας. ΛΑΜΠΗΣ
vaggelis
Πέμπτη
19:11
10
Στην πραγματικη δημοκρατια υπαρχει και ενα αισθημα δικαιου στις οποιες αποφασεις και για αυτο η μεiοψηφια τις
αποδεχεται Στον φασισμο σαμαραοβοριδομπουμπο υκων
βενιζελο κουβελιδων οποιος προλαβε τον κυριο οιδε:
Πως ειναι δυνατον ανθρωποι με τις ιδιες κρατησεις να εχουν τοσο μεγαλες αποκλισεις Που ειναι οι κοκκινες γραμμες
Χατζησωκρατη Οι κρεμαλες δεν ειναι τιποτα
Οι κρεμαλες δεν ειναι
STAMATINA
Πέμπτη
14:46
01
ΚΚΚ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ. . . . . . <<ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ>> ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ. . . ΤΥΠΑΚΙΑ. . ΠΑΙΡΝΟΥΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ. . . . . . . ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ. . . . . . . ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΖΟΥΜΕ. . . . . . . . . ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΦΙΛΕ ΚΚΚ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. . . . . . . . . . .
athkanaris
Πέμπτη
11:16
00
Οσοι προλαβαν,προλαβαν. Οι αλλοι να πανε. . . . . . . . . . . . Αυτή ειναι η εθνικη αξιόπιστη και ισοδύναμη κοινωνικά πολιτική της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά. Βενιζέλου και κυρΦωτη( τι του έχουν τάξει. άγνωστο)
TOLL BOY
Πέμπτη
11:01
2136
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Makis
Πέμπτη
9:44
78
Εγω θα ήθελα να γνώριζα αυτό το τυπάκι που βάζει αυτές τις εμπνευσμένες φωτογραφίες στα άρθρα σας.
Φ
Πέμπτη
9:26
00
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. . . και μετα θελέτε να μειωθεί το προωπικο και να επιδιώξει να συνταξιοδοτηθέι. .
ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ που θα καταλήξουν απλα΄επιδόματα;;; με εργοδοτη μάλιστα που θα καταβαλει το αφερεγγυο κρατος που καθε τριμηνο κοβει τις συνταξεις!
ΜΕ ΕΦΑΠΑΞ που δεν ξερουμε (ενω καθε μηνα τα κατάβαλαμε) ΑΝ θα τα παρουμε; ΠΟΤΕ;; και αν θα είναι σε ΟΜΟΛΟΓΑ. . . χα χα !!

ΚΚΚ
Πέμπτη
9:17
1230
Τι εγινε ρε παληκάρια;;;;
ΤΑ τεράστια ΕΦΑΠΑΞ που πηραν κατι τυπάκια σε Τράπεζες και ΔΕΚΟ και σημερα. . . . ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ να πετσοκόψουν ακόμα και τα καταβλήθέντα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ;;;;
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΦΑΠΑΞ 70. 000 και βαλε. . . . δεν θα παρουν ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ;;;;
ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ την δυνατότητα να εισπραξουν τουλάχιστον τα καταβληθέντα και ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ;;;;;
Α ρε σαπουνι κια σχοινι που σας χρειάζεται με τους ΔΗΘΕΝ δικαιους νομους σας. . . . !!!
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ και αφηστε τις αναλογιστικές μελετες ΛΑΜΟΓΙΑ

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
9:02
OIKONOMIA
  TOP STORIES
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6822.76 0.7%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4393.41 1.18%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9588.15 0.82%
  ΜΟΣΧΑ RTS 1259.47 -0.63%


  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΑΤΖΕΝΤΑ

  Συνεχίζει η περιοδεία για τις «Θεσμοφοριάζουσες» με Κιμούλη

  Μια από τις σημαντικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τις...

  «Τα τέσσερα κοριτσάκια» του Πικάσο είναι... ακατάλληλα

  Το εντελώς άγνωστο στο ευρύτερο κοινό θεατρικό έργο του...

  3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Ιωαννίνων

  Το Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Ιωαννίνων «Ioannina...


  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  Marina

  Το τραγούδι «Μαρίνα», το ξέρετε σίγουρα. Μπορεί ο σκηνοθέτης Στιν Κόνινξ να φαλτσάρει κινηματογραφικά, αλλά η ταινία προτείνεται για μια καλοδεχούμενη καλοκαιρινή έξοδο. Θα μάθετε...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter