ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
"Η" 15/12/2012
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

Οι οκτώ στους δέκα είναι άνεργοι για πάνω από ένα χρόνο

Παρά τη μείωση της ανεργίας στο 25,5% το γ' τρίμηνο του 2014, από 27,2% στο γ' τρίμηνο του...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Η ομογενής μαθήτρια από την Αυστραλία που σαρώνει τα παγκόσμια βραβεία

Η Ελένη-Πηνελόπη κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση, συναγωνιζόμενη 300.000 μαθητές από 1.200 σχολεία...

START UP

Έρχονται νέες επενδύσεις από το PJ Tech Catalyst Fund

Το fund του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς έχει χρηματοδοτήσει μέχρι τώρα 10 startups με 4,5 εκατ....

SUCCESS STORIES

Ο ελληνικός «Kyknos» που εντυπωσιάζει τις διεθνείς αγορές

Από το Ναύπλιο του 1911 μέχρι την κρίση του 21ου αιώνα η αμιγώς ελληνική εταιρεία κονσερβών «...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το ρούβλι "κατρακυλά", αλλά Porsche & Lamborghini πουλάνε τρελά!

Χωρίς προϊόντα έμειναν οι έμποροι αυτοκινήτων στην ρωσική πρωτεύουσα, καθώς οι πελάτες αγοράζουν Porsche...

ΑΚΙΝΗΤΑ

«Βουλιάζει» ξανά η αγορά ακινήτων στη δίνη της αβεβαιότητας

Στη δίνη των πολιτικών εξελίξεων και της αβεβαιότητας που επικρατεί στην οικονομία, βρίσκεται η αγορά...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αποσύρονται οι επίμαχες διατάξεις για αλλαγές στη δασική νομοθεσία

Διατάξεις που βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης επειδή επιχειρούσαν μεταβολές στη δασική νομοθεσία...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Ελληνες δεν στέλνουν πλέον γραπτά μηνύματα

Σε ελεύθερη πτώση η αποστολή των SMS την τελευταία τριετία, καθώς οι καταναλωτές προτιμούν υπηρεσίες όπως...

ΥΓΕΙΑ

Γιατί η ζυγαριά είναι πιο... αξιόπιστη την Τετάρτη

Οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Τέμπερε τονίζουν επίσης ότι ο καθημερινός έλεγχος του βάρους δεν είναι...

Μειώνονται οι μισθοί με την αύξηση της παρακράτησης έως και 185%

Μειώνονται οι μισθοί με την αύξηση της παρακράτησης έως και 185%

Της Mαρίας Βουργάνα

Αντιμέτωποι με νέες εισοδηματικές απώλειες βρίσκονται οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Από την 1η Ιανουαρίου 2013 θα δουν τις μηνιαίες αποδοχές τους να «ψαλιδίζονται» ακόμη περισσότερο εξαιτίας της αύξησης της παρακράτησης φόρου λόγω της εφαρμογής της νέας φορολογικής κλίμακας που θεσπίζεται με το φορολογικό νομοσχέδιο.

Από τον επόμενο μήνα αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά οι φόροι μισθωτών υπηρεσιών για εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς με παιδιά, που έχουν χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, οι μισθωτοί με 2 ή περισσότερα παιδιά και μεικτές μηνιαίες αποδοχές πάνω από 1.000 και μέχρι 2.500 ευρώ θα υποστούν εισοδηματικές απώλειες από 25 έως και 94 ευρώ το μήνα.

Μείωση
Για παράδειγμα μισθωτός του ιδιωτικού τομέα με δυο παιδιά που λαμβάνει μισθό 1.000 ευρώ θα διαπιστώσει από τον επόμενο μήνα μείωση στο μισθό του κατά 22,51 ευρώ ή σε ετήσια βάση 315,14 ευρώ.

Μειώνονται οι μισθοί με την αύξηση της παρακράτησης έως και 185%

Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται και η ετήσια εισφορά αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2013 που παρακρατείται κάθε μήνα από το μισθό του.

Γενικά, το αποτέλεσμα της άμεσης εφαρμογής των νέων ρυθμίσεων για τη φορολογική κλίμακα θα είναι αυξηθούν κατά 3% έως και 185% οι μηνιαίες κρατήσεις φόρου μισθωτών υπηρεσιών από τον επόμενο μήνα, για τους περισσότερους μισθωτούς με προστατευόμενα παιδιά και ετήσια εισοδήματα μεγαλύτερα των 9.000 ευρώ καθώς επίσης και για όσους μισθωτούς και συνταξιούχους δεν βαρύνονται με τέκνα και έχουν ετήσια εισοδήματα μεγαλύτερα από 23.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις από το 2013 και μετά η φορολόγηση των μισθών και των συντάξεων θα γίνεται με βάση μια νέα φορολογική κλίμακα στην οποία δεν θα υπάρχει πλέον σταθερό αφορολόγητο κλιμάκιο εισοδήματος ούτε πρόσθετα αφορολόγητα ποσά για όσους φορολογούμενους βαρύνονται με παιδιά.

Στη νέα αυτή φορολογική κλίμακα θα υπάρχουν μόνο τρία κλιμάκια φορολογητέου εισοδήματος στα οποία θα αντιστοιχούν συντελεστές φόρου 22%, 32% και 42%.

Για τα πρώτα 25.000 ευρώ του ετησίου εισοδήματος από μισθούς ή συντάξεις θα ισχύει συντελεστής φόρου 22%, για τα επόμενα 17.000 ευρώ, δηλαδή για το τμήμα ετησίου εισοδήματος από τις 25.001 έως τις 42.000 ευρώ, θα ισχύσει συντελεστής φόρου 32% και για το υπερβάλλον των 42.000 ευρώ τμήμα του εισοδήματος θα ισχύει συντελεστής 42%.

Από κει και πέρα για ετήσια εισοδήματα μέχρι 21.000 ευρώ, όποιος φόρος προκύπτει με βάση τη νέα κλίμακα θα μειώνεται κατά ένα ποσό σταθερής έκπτωσης ύψους 2.100 ευρώ.

Για εισοδήματα πάνω από τις 21.000 ευρώ, η έκπτωση φόρου θα μειώνεται κατά 100 ευρώ για κάθε 1.000 ευρώ εισοδήματος μέχρι να μηδενιστεί στο επίπεδο εισοδήματος των 42.000 ευρώ.

Κατάργηση
Με τις αλλαγές στη φορολογική κλίμακα και την κατάργηση των αφορολογήτων ορίων για τα προστατευόμενα παιδιά θα προκύψουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 αυξήσεις στις μηνιαίες κρατήσεις φόρου μισθωτών υπηρεσιών, για όσους μισθωτούς και συνταξιούχους:

 • Δεν έχουν προστατευόμενα παιδιά και έχουν ετήσια εισοδήματα πάνω από 23.000 ευρώ.
 • Εχουν ένα προστατευόμενο παιδί και ετήσια εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ.
 • Εχουν δύο προστατευόμενα παιδιά και ετήσια εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ.
 • Εχουν τρία προστατευόμενα παιδιά και ετήσια εισοδήματα πάνω από 10.000 ευρώ.

Για όσους μισθωτούς και συνταξιούχους δεν έχουν παιδιά και έχουν ετήσια εισοδήματα πάνω από 5.000 και μέχρι 23.000 ευρώ καθώς επίσης και για όσους μισθωτούς έχουν ένα προστατευόμενο τέκνο και ετήσια εισοδήματα πάνω από 8.000 και μέχρι 11.000 ευρώ θα προκύψουν μειώσεις στις κρατήσεις φόρων.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 • Μειώνονται οι μισθοί με την αύξηση της παρακράτησης έως και 185%
 • Μειώνονται οι μισθοί με την αύξηση της παρακράτησης έως και 185%

ανώνυμος
Τρίτη
14:42
13
ΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. . . . . . . . . ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ. . . . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ.
ανώνυμος
Τρίτη
11:28
16
τη γκόμενα δεν την λες ελα να σε πηδήξω αλλά έλα να σε κεράσω τσικουλάτο και αυτή καταλαβαίνει και δεν προγκάει. ετσι και σεις όταν ο σαμαράς και οι λοιποί σας είπαν να σας δώσουν τσικουλάτο καταλάβατε και ψηφίσατε. αντε καλά τσικουλάτα.
κωνσταντινος
Δευτέρα
19:02
013
ηρθε η ωρα να αγορασω οπλο
κωνσταντινος
Δευτέρα
19:02
012
ηρθε η ωρα να αγορασω καραμπινα
ανώνυμος
Δευτέρα
17:05
23
Έτσι μπράβο. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα
χα..αα
Δευτέρα
14:48
015
ειναι αργα πολυ αργα. . . . . καθε μερα και πιο βαθια
mast
Δευτέρα
12:54
610
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι οτι επειδή έχουν μειώσεις οι υπόλοιποι κλάδοι πρέπει να έχουν και οι τραπεζικοί? Τι λογική είναι αυτή. Μήπωε λουκά είσαι ιδιοκτήτης τράπεζας? Δεν μπορώ να μιλήσω για το σύνολο του τραπεζικού χώρου άλλα και βέβαια οι μειώσεις στον τραπεζικό κλάδο είναι αρκετές όπως και τα προνόμια που χάθηκαν. Στις συγχωνευμένες τράπεζες οι μειώσεις είναι φοβερές. Αν με ρωτάς αν είναι στον ίδιο βαθμό με τους άλλους ιδιωτικούς η απαντηση μου είναι ότι όχι αλλά δεν θα έπρεπε κιόλας εκτός και αν ζούμε σε αριστερό κράτος και θα έπρεπε όλοι να έχουμε τις ίδιες μειώσεις. Αλλά με αυτή τη λογική θα πρέπει πριν φτάσετε έδω να δείτε και τα υπόλοιπα επαγγελματα που τα παίρνουν από παντού. Μην ξεχνάμε επίσης ότι οι τραπεζικοί πληρώνουν συνεπέστατα τους φόρους τους (μέσω εισφορών και φορολογίας) σε αντίθεση με τα γνωστά λαμόγια που λόγος δεν γίνεται.
ΛΟΥΚΑΣ
Δευτέρα
12:07
96
Δηλαδή οι τραπεζικοί υπαλληλοι έχουν υποστεί μειώσεις μισθών; Διότι έχω την αίσθηση πως ότι τους έκοψαν ήταν ελάχιστο. . . . ούτε 2-3% και αφορούσε κάποια επιδόματα. . . Θα ήθελα να μάθω τι έχει συμβεί, διότι έχω την αίσθηση πως δεν υπάρχουν ΣΟΒΑΡΕΣ μειώσεις. , τουλάχιστον όπως στους άλλους υπαλλήλους. Αν ξέρει κάποιος κάτι, ας μας διαφωτίσει. Ευχαριστώ.
mast
Δευτέρα
10:44
615
Ένας στόχος της κυβέρνησης είναι να στρέφουν μια κατηγορία υπαλλήλων εναντίων μιας άλλης. Γιατί να μειωθούν και άλλο οι μισθοί των τραπεζικών? Ποιο δίκαιο μου φαίνεται είναι να αυξηθούν οι μισθολί των υπολοίπων, που άδικα μειώθηκαν. Επίσης, μην θεωρείται ότι ο ταμείας στην τράπεζα πέρνει πιο πολλά από έναν μέσο ιδιωτικό υπάλληλο. Θα συμφωνήσω ότι άλλο τραπεζίτης και άλλο τραπεζικός.
ΝΕΟΠΤΩΧΟΣ
Δευτέρα
8:46
57
Σχόλια Χρηστών 11 ΝΕΟΠΤΩΧΟΣ | 17/12/2012 08:36 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΦΤΗΝΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΗΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΟΙ ΝΕΑ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
ανώνυμος
Δευτέρα
8:33
89
ΑΠΟ 2. 430,00 € ΣΤΑ 1530,00 ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. . . ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ. .
Νίκος
Δευτέρα
0:35
69
Μα αν δεν μειωνόταν οι μισθοί, ποιος ο λόγος των νέων μέτρων????
ΠΑΝΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κυριακή
23:51
420
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΟΙ ΑΧΡΕΙΣΤΟΙ!!
ΜΙΧΑΛΗΣ
Κυριακή
23:06
525
Όταν θα ξυπνήσει ο Ελληνικός Λαός να δω πού θα κρυφτούν οι προδότες!!! Καταραμένη φάρα ως πότε θα μας χτυπάτε ρε;;;
Μιτρογκολ
Κυριακή
22:47
1618
Τι λες ρε Μιτρο? Η Αριαδνη έχει απόλυτο δίκαιο. Οι μισθοι των Τραπεζικών πρέπει να εξισωθουν με τους ΠΕ και ΔΕ στο Δημόσιο , άλλωστε δημόσιοι υπάλληλοι ειναι μετά την ανακεφαλαιοποιηση! 750 ευρώ καθαρά, επι 12 μισθούς. Αυτά ειναι τα δίκαια χρήματα για αυτούς, κι όλα τα αλλά ειναι μπαρουφες. . . Η κοινωνία δεν αντέχει να βλέπει ευνοούμενους του συστήματος. Μπράβο Αριαδνη, Μιτρο τραπεζικός υπάλληλος είσαι εεεεε?
mitros
Κυριακή
22:22
1017
ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ : είναι καιρός να αποσαφηνίσει ο κόσμος στο μυαλό του μια στοιχειώδη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά : άλλο ο τραπεζικός και άλλο ο τραπεζίτης. Και φυσικά και έχουν ξεσκιστεί οι αποδοχές των τραπεζικών, όπως και όλων των υπαλλήλων, και το bonus είναι μια λέξη άγνωστη. . . Απλά η άγνοια του κόσμου καθιστά τους τραπεζικούς στόχους ΚΑΙ της δικής του δυσαρέσκειας.
ΑΡΙΑΔΝΗ
Κυριακή
21:08
1023
Μονο οι μισθοι των Τραπεζικων δεν μειωνονται και τα μπονους κι ας πληρωσει ο ελληνικος λαος για την ανακεφαλαιοποιηση των Τραπεζων και αυξανεται το χρεος της χωρας.
ανώνυμος
Σάββατο
21:32
725
αντε παλι κοσμε πληρωνε. . .
ΝΙΚ
Σάββατο
21:19
742
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Σάββατο
19:03
1150
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
1 2επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6545.27 1.23%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4241.65 -0.18%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9786.96 -0.25%
  ΜΟΣΧΑ RTS 768.06 0.41%
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι

  Ο βετεράνος Φόλκερ Σλέντορφ, διασκευάζει ένα επιτυχημένο θεατρικό έργο για τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν το 1944 και απέτρεψαν την καθολική καταστροφή του Παρισιού από τον Χίτλερ. Κομψή σκηνοθεσία...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter