ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 21/2/2013 19:30
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
123


ΕΡΓΑΣΙΑ

Πού «ανοίγουν» οι 52.818 θέσεις 5μηνης κοινωφελούς εργασίας (δείτε τους πίνακες)

Τις 52.818 θέσεις κοινωφελούς εργασίας ανά ειδικότητα και ανά φορέα που θα “ανοίξουν” στις...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Μ. Αυγερινοπούλου: Η πανέμορφη Ελληνοκαναδή ηθοποιός (φωτογραφίες)

START UP

Έρχονται νέες επενδύσεις από το PJ Tech Catalyst Fund

Το fund του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς έχει χρηματοδοτήσει μέχρι τώρα 10 startups με 4,5 εκατ....

SUCCESS STORIES

Ο ελληνικός «Kyknos» που εντυπωσιάζει τις διεθνείς αγορές

Από το Ναύπλιο του 1911 μέχρι την κρίση του 21ου αιώνα η αμιγώς ελληνική εταιρεία κονσερβών «...

MEDIA

Put the cot down... slowly! Η καλύτερη διαφήμιση της τελευταίας 25ετίας (video)

Η γνωστή διαφήμιση της Nova με τον «Κλεφτοκοτά» και τη φράση «put the cot down &hellip...

ΑΚΙΝΗΤΑ

«Βουλιάζει» ξανά η αγορά ακινήτων στη δίνη της αβεβαιότητας

Στη δίνη των πολιτικών εξελίξεων και της αβεβαιότητας που επικρατεί στην οικονομία, βρίσκεται η αγορά...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αποσύρονται οι επίμαχες διατάξεις για αλλαγές στη δασική νομοθεσία

Διατάξεις που βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης επειδή επιχειρούσαν μεταβολές στη δασική νομοθεσία...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Ελληνες δεν στέλνουν πλέον γραπτά μηνύματα

Σε ελεύθερη πτώση η αποστολή των SMS την τελευταία τριετία, καθώς οι καταναλωτές προτιμούν υπηρεσίες όπως...

ΥΓΕΙΑ

Εμπολα: Ξεπέρασαν τους 7.500 οι νεκροί

Εκτός των τριών αυτών χωρών, θύματα του Έμπολα έχουν επίσης αναφερθεί στο Μαλί, τις ΗΠΑ, τη Νιγηρία, την...

ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Ερχεται η ρύθμιση «ανάσα» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Ερχεται η ρύθμιση «ανάσα» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Τις βασικές πτυχές του σχεδίου - ανάσα που συζητά η κυβέρνηση με την Τροϊκα για την τροποποίηση του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, αποκαλύπτει έγγραφο του υφυπουργού Ανάπτυξης Αθανάσιου Σκορδά, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 18 Φεβρουαρίου.

Το έγγραφο που διαβιβάστηκε σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρει ότι «υφίσταται ανάγκη να καταστεί περισσότερο αποτελεσματικός ο Ν. 3869/2010, καθώς η μακροχρόνια δικαστική εκκρεμότητα, οδηγεί σε ομηρία όσους δανειολήπτες έχουν προσφύγει στην πρόνοια του νόμου και με τον τρόπο αυτό καθυστερεί η επάνοδός τους στην οικονομική δραστηριότητα».

«Σύμφωνα με το σχέδιο που συζητά η κυβέρνηση θα αρκεί η συμφωνία των πιστωτών που εκπροσωπούν το 50%+1 των απαιτήσεων της οφειλής και όχι την πλήρη ομοφωνία (100%) που απαιτούσε μέχρι σήμερα», αναφέρει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και ενημερώνει επίσης ότι «θα προβλέπεται καταβολή δόσης από την υποβολή της αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση, χωρίς καθυστερήσεις εξαιτίας της εκκρεμοδικίας, εφόσον η προσδιοριζόμενη δικάσιμος υπερβαίνει τις προθεσμίες που θέτει ο νόμος». «Το καταβληθέν ποσό θα συμψηφίζεται με τη ρύθμιση που τελικώς θα αποφασίσει το Δικαστήριο αποδεσμεύοντας τον οφειλέτη ακόμα και με την έκδοση απόφασης», διευκρινίζει ο κ. Σκορδάς.

Με το έγγραφο γίνεται, επίσης, γνωστό ότι η κυβέρνηση συζητά σχέδιο για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών που θα αφορά μισθωτούς, συνταξιούχους και όσους έχουν τεκμαιρόμενη σχέση εξαρτημένης εργασίας, με ενυπόθηκη απαίτηση, οι οποίοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 25.000 ευρώ, προερχόμενο από μείωση του εισοδήματος τους κατά 35% από 1.1.2010.

Επιπλέον θα αφορά ανέργους, πάσχοντες από βαριά ασθένεια ή και μόνιμη αναπηρία και πολύτεκνους.

Παράλληλα θα υπάρξει μέριμνα για τη βελτίωση του υφιστάμενου πλαισίου, ώστε κατά την αξιολόγηση των πληροφοριακών δεδομένων του συστήματος «Τειρεσίας» να λαμβάνονται υπόψη οι συνέπειες της δυσχερούς οικονομικής περιόδου και να δίνεται η δυνατότητα μιας πιο ευέλικτης αντιμετώπισης των συναλλασσομένων με τα πιστωτικά ιδρύματα,ανάλογα με το συνολικό τους προφίλ και όχι με βάση μεμονωμένα ατυχή περιστατικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΜΑΝΟΣ
Σάββατο
23:34
49
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ . ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!
Κωνσταντίνος
Σάββατο
19:41
516
Μην κοροϊδεύετε τον κοσμάκη. . . η ρύθμιση αυτή που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση στην ουσία δε βοηθά τον πολίτη παρά μόνο τους τραπεζίτες. Θα σας δώσω το προσωπικό μου παράδειγμα: Πληρώνω 550€ στεγαστικό, το οποίο 430 είναι τόκοι. Όταν πήρα το δάνειο είχα μισθό 1250 και τώρα έχω 890. Αν μπω στη ρύθμιση αυτή θα πρέπει για δυο χρόνια να δίνω 430 € συν 1,5% τόκους δηλαδή να δώσω σε 2 χρόνια 10. 000 € αέρα στους τραπεζίτες χωρίς να μειωθεί το κεφάλαιο!!! κ. Σκορδά, ψάξτε για αλλού. . . με συμφέρει να μην πληρώσω τίποτα και να μου πάρουν το σπίτι, που η αξία του είναι στο μισό του δανείου!!!!
Γιάννης
Σάββατο
15:19
62
Κούρεμα των χρεών σε όλους τους πολίτες πρέπει να γίνει ανάλογα με τα εισοδήματα του. Δηλαδή η οικογένεια που έχει εισόδημα 30. 000, πληρώνει φόρους και δίνει 1. 000 ευρώ δάνειο το μήνα θα είναι ο μακάκας της υπόθεσης;;
LAMPIS
Σάββατο
13:33
61
Όλι έχουν υποστεί μειώσεις των Μισθών και Συντάξεων 35-40 %. Γιατί να μην να γίνονται ευνοηκές λύσεις για αυτός που έχουν αμοιβές μέχρι 25. 000 € , ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΏ ΠΟΥ ΈΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 40. 000 € ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΎΧΩ ΤΗΣ ΕΥΝΟΗΚΗΣ ΡΥΘΜΗΣΗΣ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΜ=ΝΑ Η ΜΕΙΩΣΗΣ. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε θα έπρεπε να μειωθούν τα ΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ στο 2-3% ΕΠΙΤΟΚΙΟ. Τα ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΣΤΟ 5 % και το ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ να γίνει στο 7 %. ΜΌΝΟ ΈΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΚΆΜΨΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ
καραδεξιός πατριώτης
Παρασκευή
20:39
128
Να πληρώσει ο Συριζα τα δάνεια όλων. Αυτοί έφαγαν τα λεφτά μας. Αυτοί οι μπολσεβίκοι θα μας πάρουν ότι έμεινε από τα σπίτια μας. Η ν. δ και πασοκ παλεύει μέρα νύχτα να ξαναπάρουμε τα κεχτημένα μας.
Δημητρης
Παρασκευή
18:00
139
Αυτα που λετε ευνοικες ρυθμισεις ,ειναι ευνοικες για τις τραπεζες. Η μονη ρυθμιση που πρεπει να γινη ειναι μια:Κουρεμα του χρεους στο ποσοστο που μειωθηκε ο μισθος η η συνταξη. Δεν μπορειτε να το καταλαβετε πως θα ανταποκριθει στη δοση του οταν του μειωθηκε ο μισθος η και η συνταξη???Το γνωριζουν οι αρμοδιοι αλλα σφυριζουν αδιαφορα.
ανώνυμος
Παρασκευή
16:45
195
πολυ ωραια !! ολα τα χρονια, τα πιστωτικα ιδρυματα με την ανοχη της ελληνικης αλητ-πολιτειας εκαναν τα στραβα ματια στις υπερβολικες χρεωσεις των τραπεζων με ανταλλαγμα την τοποθετηση σε ομολογα ελληνικου δημοσιου, σημαντικο μερος απο τα συσσωρευμενα κεφαλαια τους, (ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ) αφου "καταληστεψαν" κατεστρεψαν-διελυσαν ολο τον παραγωγικο ιστο της ελληνκης αγορας. . . τωρα θελουν και τα ρεστα !!! οχι κυριοι εδω τελος !!! να βρειτε-φερεται, εσεις το φρεσκο χρημα, τωρα!!!
PNS
Παρασκευή
13:59
159
Κύριοι της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ή είσαστε άσχετοι ή είσαστε πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Διότι αν γνωρίζατε ελάχιστα για το Νόμο περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών, θα καταλαβαίνατε αμέσως ότι με τις τροποποιήσεις που προωθούνται, θα μειωθεί δραστικά το πεδίο εφαρμογής του, δηλαδή με απλά λόγια, θα μειωθεί εξαιρετικά ο αριθμός όσων δικαιούνται να μπουν στη ρύθμιση του νόμου Κατσέλη. Οι τροποποίησεις αυτές βολεύουν τις τράπεζες και μόνον αυτές.
ΔΙΑΣ
Παρασκευή
12:32
205
ΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΩ.
Mike
Παρασκευή
12:07
531
OTAN PROSPATHEIS NA EFXARISTHSEIS OLOUS. . . DEN EFXARISTHEIS. . . . KANENAN. . . IDIOI NOMOI GIA OLOUS TOUS ELLHNES. . .
Ηλίας
Παρασκευή
9:56
2410
Να καταλάβω ότι παντρεμένος με 2 παιδιά , άνεργη γυναίκα, που έχει υποστεί μείωση μισθού 35% και το εισόδημά του είναι 26. 000, δεν μπορεί να μπει στη ρύθμιση.

Ποιος ηλίθιος σκατομαλάκος το σκέφτηκε αυτό ????
Όσοι κατάλαβαν....κατάλαβαν
Παρασκευή
9:21
198
Αναχρηματοδοτηση τραπεζων απο τα λεφτα των φορολογούμενων και νεα μετρα για αμεση εισπραξη απο τους οφειλετες δανειων δεν ειναι μετρα για τη στηριξη των πολιτων αυτης της χωρας. Διαγραφη χρεων και επανεκινηση χρηματοπιστωτικου συστηματος. Εδω ολα γκρεμιζονται, οι τραπεζες γιατι να δυναμωνουν με εικονικό χρημα αλλα με τον πραγματικο ιδρωτα του πολίτη?
έξεστι λαδώνειν;
Παρασκευή
3:14
2111
Λαμογίστικες παπ@ριές τραπεζιτών και πολιτικών. Γύπες και κοράκια. . .
trela
Πέμπτη
22:12
1922
ΤΡΙΧΕΣ Κ ΣΚΟΡΔΑ!!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  TOP STORIES
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6604.22 0.9%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4272.48 0.73%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9898.77 1.14%
  ΜΟΣΧΑ RTS 832.55 8.4%
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι

  Ο βετεράνος Φόλκερ Σλέντορφ, διασκευάζει ένα επιτυχημένο θεατρικό έργο για τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν το 1944 και απέτρεψαν την καθολική καταστροφή του Παρισιού από τον Χίτλερ. Κομψή σκηνοθεσία...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter