ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 8/2/2015 21:42
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΙΤΑΛΙΑ

Βολές από τον ιταλό υπουργό Οικονομικών κατά Βαρουφάκη

Βολές από τον ιταλό υπουργό Οικονομικών κατά Βαρουφάκη

Αναφορά στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στην εκπομπή Presa Diretta του ιταλικού καναλιού RaiTre έκανε απόψε ο Ιταλός ομόλογός του, ο Πιερ Κάρλο Πάντοαν.

«Ιθύνοντες ενός σημαντικού ιταλικού θεσμού με πλησίασαν και μου είπαν ότι είναι αλληλέγγυοι με τη χώρα μας, αλλά δεν μπορούν να πουν την αλήθεια, διότι και η Ιταλία κινδυνεύει να χρεοκοπήσει και φοβούνται τυχόν συνέπειες από τη Γερμανία» είχε δηλώσει ο κ. Βαρουφάκης, στην εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης.

«Το ιταλικό δημόσιο χρέος δεν προκαλεί προβλήματα, οι δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη είναι άτοπες» απάντησε, μέσω Twitter, ο τεχνοκράτης Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν.

«Χρειάζονται ευρωπαϊκές λύσεις που απαιτούν αμοιβαία εμπιστοσύνη. Η ιταλική κυβέρνηση εργάζεται για την επίτευξη αυτού του στόχου» πρόσθεσε ο κ. Πάντοαν.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter