ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 24/3/2015 10:53
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ EFSF

Κεφάλαια 1,2 δισ. ευρώ του ΤΧΣ για τη χρηματοδοτική ενίσχυση του Δημοσίου διεκδικεί η κυβέρνηση

Κεφάλαια 1,2 δισ. ευρώ του ΤΧΣ για τη χρηματοδοτική ενίσχυση του Δημοσίου διεκδικεί η κυβέρνηση

Ποσό ύψους 1,2 δισ. ευρώ που ανήκε στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και αξιοποιήθηκε για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών αντί για ομόλογα του EFSF που προορίζονταν για το σκοπό αυτό, διεκδικεί η ελληνική κυβέρνηση να της επιστραφούν από τον EFSF.

Το ποσό αυτό επιστράφηκε πρόσφατα στον EFSF με τη μορφή των ομολόγων που δεν είχαν αξιοποιηθεί για την ανακεφαλαιοποίηση βάση της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Το ποσό αυτό προορίζεται για να ενισχύσει χρηματοδοτικά το δημόσιο το αμέσως επόμενο διάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη προηγηθεί σχετικές επαφές με τον EFSF προκειμένου να επιστρέψουν στο ελληνικό δημόσιο. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τα χρήματα αυτά είναι εφικτό να εισρεύσουν τις επόμενες ημέρες στα ταμεία του ελληνικού δημοσίου.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter