ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΛΛΑΔΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 20/3 16:25
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


EUROGROUP

Μοσκοβισί: Εχθρός μας η αβεβαιότητα

Μοσκοβισί: Εχθρός μας η αβεβαιότητα

«Στόχος του σημερινού Eurogroup είναι να δοθεί ένα σήμα ότι πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης, προκειμένου οι οικονομικοί παράγοντες να νιώσουν την αναγκαία ασφάλεια για να επενδύσουν στην Ελλάδα», ανέφερε προσερχόμενος στη συνεδρίαση ο Πιερ Μοσκοβισί.

«Η αβεβαιότητα είναι εχθρός μας», τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, επισημαίνοντας ότι από το Eurogroup του 2015 μέχρι σήμερα έχει καλυφθεί πολύς δρόμος. «Έχουν γίνει πολλές μεταρρυθμίσεις από αυτήν την κυβέρνηση στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, της αγοράς εργασίας και μιλάμε για ένα success story», ανέφερε ο κ. Μοσκοβισί, επισημαίνοντας ωστόσο την ανάγκη να συνεχιστούν οι προσπάθειες.

Αναφορικά με την παρουσία του ΔΝΤ στο πρόγραμμα και την πιθανότητα αντικατάστασή του από το ESM ανέφερε ότι αυτό το ενδεχόμενο βρίσκεται υπό εξέταση για το μέλλον, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η συμμετοχή του ΔΝΤ αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του προγράμματος. 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter