ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ > ΕΥΡΩΠΗ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 30/1/2013 20:10
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Χριστόφιας: Ετοιμη να βοηθήσει την Κύπρο η Ρωσία

Χριστόφιας: Ετοιμη να βοηθήσει την Κύπρο η Ρωσία

Έτοιμη να συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου είναι η Ρωσία, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

«Είναι φυσικό η Ρωσική Ομοσπονδία να ενδιαφέρεται να δανειοδοτηθεί η Κύπρος και από την ΕΕ, της οποίας είναι μέλος», είπε ο Δ. Χριστόφιας και εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα αυτή η υπόθεση θα κλείσει θετικά.

«Θέλω και με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο Βλ. Πούτιν για την ετοιμότητά του να δώσει χέρι βοήθειας προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τιμώντας την παλιά παραδοσιακή, στενή φιλία μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας», προσέθεσε.

«Η Κυπριακή Δημοκρατία, έχω υποσχεθεί στον Βλαντιμίρ Πούτιν, θα φανεί αντάξια της φιλίας, θα φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης την οποία δείχνει η Ρωσική Ομοσπονδία προς την Κύπρο» κατέληξε ο κ. Χριστόφιας.

ΕΘΝΟΣ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter