ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 19/5 18:48
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Revoil: Πώληση της θυγατρικής Άριστον ΕΕΠΝ έναντι 185.000 δολ.

Revoil: Πώληση της θυγατρικής Άριστον ΕΕΠΝ έναντι 185.000 δολ.

Στην πώληση των μετοχών της 100% θυγατρικής της, ΑΡΙΣΤΟΝ ΕΕΠΝ, που δραστηριοποιείται στην ποντοπόρο ναυτιλία, προχώρησε η εταιρεία Revoil Α.Ε.Ε.Π.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το τίμημα της πώλησης ανήλθε στα 185.000 δολάρια ΗΠΑ, όπως προσδιορίσθηκε από εταιρεία πιστοποιημένων ορκωτών ελεγκτών. Αγοραστής της θυγατρικής είναι η εταιρεία VARI NAVIGATION LTD, με έδρα τα νησιά Μάρσαλ, συμφερόντων του Ευάγγελου Ρούσσου, προέδρου της Revoil, στο πλαίσιο σχετικής άδειας της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της 30ης Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η Revoil με την πώληση της εν λόγω θυγατρικής απαλλάσσεται πλήρως από μία ζημιογόνο δραστηριότητα, που επιβάρυνε τα αποτελέσματά της τα τελευταία χρόνια και επικεντρώνεται στον κλάδο εμπορίας πετρελαιοειδών, που την έχει καθιερώσει σαν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, με μερίδιο πάνω από 10%».


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter