ΗΜΕΡΗΣΙΑ
"Η" 22/3/2001
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Στην Avon Cosmetics η προώθηση και διανομή

Στη νεοϊδρυθείσα Avon Cosmetics (Greece) μεταφέρεται η συνολική δραστηριότητα προώθησης και διανομής των ομώνυμων καλλυντικών προϊόντων της επιχείρησης Lavipharm στην Eλλάδα, έπειτα από σχετικό συμφωνητικό που υπεγράφη με την Avon International Operations.

H απόφαση των διοικούντων της Lavipharm εντάσσεται στο πλαίσιο επικέντρωσης στην αγορά του φαρμακείου αλλά και της γενικότερης οργανωτικής αναδιάρθρωσης του ομίλου.

H συνεργασία της Lavipharm με την Avon ξεκίνησε το 1988 μέσω της Lavico, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου, καταλήγοντας να κατέχει σήμερα την πρώτη θέση στην αγορά direct selling καλλυντικών προϊόντων με ποσοστό άνω του 40%. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, κ. Θανάσης Λαβίδας «...αποφασίσαμε ότι το direct selling δεν αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού και παραδίδουμε τη σκυτάλη στην Avon Cosmetics Eλλάς».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter