ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 26/10/2012 08:22
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

Η οικονομική αστυνομία θα «κόβει» και πρόστιμα για ανασφάλιστους

Τη σχετική ρύθμιση πρόκειται να προωθήσει ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Πανευρωπαϊκό βραβείο για εκπαιδευτικό λογισμικό που ανέπτυξε υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών που εγκαθίστανται σε υπολογιστή απέσπασε,...

START UP MADE IN GREECE

Το startup από την Αθήνα που εξαγόρασε κολοσσός από το Χονγκ Κονγκ

Η PCCW Global απέκτησε το 100% της Crypteia Networks που προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριακών...

SUCCESS STORIES

Αυθεντικό χωριάτικο κοτόπουλο στις πόλεις από την Biogreco

Δύο γεωπόνοι, ο Σταύρος Αργυρόπουλος και ο Χαράλαμπος Λύρας, αλλάζουν τα δεδομένα της ελληνικής κτηνοτροφίας...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Και το 2015 απόσυρση στα αυτοκίνητα - Ολη η διαδικασία για την αγορά νέου Ι.Χ.

Εάν τελικά το υπουργείο Οικονομικών δώσει το «πράσινο φως» για την παράταση του μέτρου της...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Τι αλλάζει στα ακίνητα - Πώς θα υπολογίζεται το πόθεν έσχες - Ερχονται αυστηροί έλεγχοι σε όλες τις «ύποπτες» αγοραπωλησίες

Ως τίμημα αγοράς του ακινήτου θα λαμβάνεται υπόψη το ποσό της συνολικής επιβάρυνσης του αγοραστή όπως...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αυθαίρετα: Τρέξτε, λήγει η προθεσμία - Εως 60 δόσεις το πρόστιμο για τη νομιμοποίηση

Σε περίπτωση που τα αυθαίρετα δεν έχουν ενταχθεί στον νόμο, κινδυνεύουν με πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Microsoft κόβει το Nokia στα νέα smartphones

Το τμήμα της φινλανδικής εταιρείας, που δεν έχει εξαγοραστεί από την Microsoft, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί...

ΥΓΕΙΑ

Εφτασαν τους 4.900 οι νεκροί από τον ιό Εμπολα

Συνολικά ο ΠΟΥ έχει καταγράψει 9.936 κρούσματα, που είναι θανατηφόρα σε ποσοστό 70%, σε 7 χώρες.

ΕΩΣ ΤΟ 2015

Από τις συγχωνεύσες των τραπεζών απειλούνται 20.000 υπάλληλοι

Από τις συγχωνεύσες των τραπεζών απειλούνται 20.000 υπάλληλοι

Να χάσουν τη δουλειά τους κινδυνεύουν 20 χιλιάδες τραπεζοϋπάλληλοι, σε σύνολο 56.000 που εργάζονται σήμερα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Εθνος, με την ολοκλήρωση των νομικών συγχωνεύσεων οι διοικήσεις των συστημικών τραπεζών θα κληθούν να συρρικνώσουν το νέο δίκτυο που θα προκύψει από τη συνένωση των τραπεζών, ενώ σταδιακά -και σε βάθος διετίας- θα απομακρύνουν και το «πλεονάζον» εργατικό δυναμικό.

Το ίδιο θα συμβεί και σε επίπεδο διοίκησης, δηλαδή στα ανώτερα και μεσαία στελέχη του μάνατζμεντ του κάθε νέου σχήματος.

Στόχος είναι η μείωση του λειτουργικού τους κόστους και η επίτευξη οικονομιών κλίμακας, την οποία μετ΄ επιτάσεως ζητά η τρόικα. Το 2015 εκτιμάται ότι θα έχουν αποχωρήσει από τις τράπεζες 20.000 άτομα, είτε με προγράμματα εθελουσίας εξόδου ή συνταξιοδότησης είτε λόγω απόλυσης.

Οι διοικήσεις καλούνται, λοιπόν, να βρουν την καλύτερη λύση σε ό,τι αφορά τις διπλοκαλύψεις των τραπεζικών καταστημάτων αλλά και το πλεονάζον προσωπικό.

Οι τράπεζες Εθνική-Eurobank, Alpha-Emporiki, και το τριπλό σχήμα Πειραιώς-Αγροτική-Γενική έχουν σήμερα πανελλαδικά δίκτυο 2.500 καταστημάτων.

Στην αρχή του 2013, που θα ολοκληρωθούν οι νομικές συγχωνεύσεις, θα πρέπει να κλείσουν περίπου 450 καταστήματα και αυτό σημαίνει ότι περίπου 4.500 με 5.000 εργαζόμενοι θα είναι υπεράριθμοι.

Μάλιστα στα μεγάλα αστικά κέντρα το ποσοστό διπλοκάλυψης φτάνει ακόμα και το 40%, αφού τα τραπεζικά καταστήματα είναι κυριολεκτικά το ένα απέναντι από το άλλο.

Οι διοικήσεις, λοιπόν, έχουν δύο επιλογές μπροστά τους:

Πρώτον, περιμένουν τα επόμενα δύο χρόνια τη συνταξιοδοτική ωρίμανση μέρους του προσωπικού, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει οι συνέργειες από τις συγχωνεύσεις θα ολοκληρωθούν σε ορίζοντα τριετίας. Αυτό σημαίνει ότι ένα σημαντικό μέρος των εργαζομένων τους θα έχει συνταξιοδοτηθεί μέχρι τότε. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις θα «οδηγήσουν» στη σύνταξη αρκετούς που θεμελιώνουν δικαίωμα.

Δεύτερον: Εξετάζουν προγράμματα στοχευμένης εθελουσίας εξόδου με οικονομικά κίνητρα για συγκεκριμένα τμήματα του προσωπικού, όπου δηλαδή προκύπτει διπλοκάλυψη, χωρίς να διαταραχθεί η εργασιακή ειρήνη.

Οτι έρχονται απολύσεις στον τραπεζικό κλάδο είναι γνωστό εδώ και μήνες. Η επιταγή της τρόικας ήταν ξεκάθαρη και από τις δηλώσεις του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που από τον περασμένο Μάρτιο κατέστησε σαφές ότι μία από τις αρμοδιότητές του είναι να εκτιμά τη «βιωσιμότητα» κάθε τραπεζικού καταστήματος, ώστε να αποφασίζει -σε συνεργασία με τη διοίκηση της τράπεζας- αν θα συνεχίσει τη λειτουργία του ή αν θα κλείσει.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του ΤΧΣ, κ. Τάκης Θωμόπουλος, είχε χαρακτηριστικά αναφέρει: Στις εισηγήσεις του ΤΧΣ δεν αποκλείεται να περιλαμβάνονται κλείσιμο καταστημάτων, απολύσεις προσωπικού, περικοπή bonus κ.λπ. «Δυστυχώς ορισμένες απολύσεις ίσως πρέπει να γίνουν, αλλά όχι μαζικά» και είχε φέρει ως παράδειγμα τις περιπτώσεις της ΑΤΕ, του ΤΤ και της Εθνικής, όπου ένα 10%-15% του προσωπικού βρίσκεται κοντά στα όρια της συνταξιοδότησης.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

LOAN
Παρασκευή
16:25
00
Γεια σας Αγαπητέ, Φιλοφρόνηση της ημέρας σας. XMAS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ με χαμηλό επιτόκιο Θέλουμε να ξέρετε ότι έχουμε δει e-mail σας και θέλουμε να σας ξέρετε ότι δίνουμε έξω δάνειο σε τουλάχιστον € 2. 000 και μέγιστο € 10. 000. 000 okay. we θέλω να ξέρετε ότι δεν είμαστε δανειστή δανείου μεσίτης. Θέλουμε να ξέρετε ότι δίνουμε το δάνειο με επιτόκιο 2% anally. So όλοι θέλουμε να κάνουμε τώρα είναι να πάρει πίσω σε μας με το μετά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη μεταφορά του δανείου σας εντάξει. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL: owenloan85@gmail. com ή douglasloanfirm4@gma il. com ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΟΝΟΜΑ: ΗΛΙΚΙΑ: ΣΕΞ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΡΑΤΟΣ: ΧΩΡΑ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Ποσό που απαιτείται: Διάρκεια δανείου: ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ: Έτσι, θέλουμε να πάρετε πίσω σε μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε δανείου σας μεταφορά εντάξει. Αναμονή γρήγορα απαντήσεις σας. ευχαριστίες
subprime
Δευτέρα
16:26
01
dimitris είσαι και σύ από τους έξυπνους που φορτώθηκες με δάνεια για να κάνεις το κομμάτι σου και τώρα σου φταίνε οι υπάλληλοι των τραπεζών και όχι οι τραπεζίτες που χαράζουν την πολιτική και αποκομίζουν και τα κέρδη ε? Ούτε το πελατειακό πολιτικό σύστημα φταίει που τα έχει κάνει πλακάκια με τους τραπεζίτες και είχαν καταστήσει την τράπεζα της ελλάδος διακοσμητικό στοιχείο τα χρόνια της υπέρμετρης πιστωτικής επέκτασης. Όταν παίρνατε τα δάνεια οι υπάλληλοι των τραπεζών ήταν αδέρφια σας τώρα που πρέπει να τα επιστρέψετε είναι οι χειρότεροι εχθροί σας λες και αυτοί δεν δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους. . . .
Δημήτρης Φ
Δευτέρα
14:48
02
Διαίρει και Βασίλευε < πιθανότατα από την λατινική divide et impera ή divide ut regnes > για να κυβερνάς με ασφάλεια και να διατηρείς την εξουσία σου, φρόντισε να σπείρεις τη διχόνοια ανάμεσα στους αντιπάλους σου.
Αλλά ότι εμείς (οι δούλοι καλέ, εξού και το δουλεύω - δουλειά) και αυτοί (οι αφέντες ? ιδιοκτήτες του πλούτου και των δούλων) είμαστε αντίπαλοι το λέει το ΚΚΕ (μακριά κακό από μένα).
Εμείς είμαστε κοινωνικοί εταίροι ? συνεταίροι και καθόμαστε όμορφα και πολιτισμένα σε ένα τραπέζι και τα βρίσκουμε. Εμείς τις ζημιές και αυτοί τας κέρδη. Είδατε τι ωραία τα μοιράσαμε.
Δημήτρης Φ
Δευτέρα
14:32
05
Έτσι μπράβο, η μια κοινωνική ομάδα ενάντια στην άλλη. Βγάλτε μίσος παιδιά αυτό περιμένουν τα αφεντικά.
Ο δούλος να στρέφεται εναντίον του άλλου δούλου που είναι σε λιγότερο χειρότερη κατάσταση από αυτόν.
Η άρχουσα Τάξη από αρχαιοτάτων χρόνων εφάρμοζε:
Πρώτα το - Διαίρει και βασίλευε Divide and Conquer -
και μετά το - Ήρθαμε, Είδαμε, Νικήσαμε Veni, Vidi, Vici -
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ
ΣΣΣΣΤ ΗΣΥΧΙΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
klein
Κυριακή
21:32
10
xestikame gia tous doulous ton lamogion
Τραπεζικός Για ΠΑΝΤΑ
Κυριακή
21:12
00
@an : Δεν μας λες τι δουλειά κάνεις ? Είσαι σε θέση να σκεφτείς ή έχεις διανοητική υστέρηση ? Αφού δεν γνωρίζεις ούτε την ερμηνεία της λέξης δάνειο κάθε κουβέντα είναι περιττή. Κάποιοι απλά είναι ανίκανοι να σκεφτούν και εσύ ανήκεις σε αυτούς!
τσικαμπουμ
Σάββατο
21:41
38
@Αν ΑΦΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ. . ΣΚΥΨΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΩΘΕΙ Η ΚΟΥΦΙΑ Η ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΒΡΕ ΣΤΟΥΡΝΕ!! ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ.
Θωμάς
Σάββατο
21:41
00
Εχει δικιο ο Δημητρης. . . . ολοι οι τραπεζικοι γελαγαν με κακια οταν μειωνονταν οι μισθοι των κακομοιρων ΔΥ και οταν οι ελευθεροι επαγγελματιες καλιγονταν στα γκισε. . . μα ολοι ομως. . . . λες και δεν ειχαν αλλη δουλεια να κανουν απο το να ασχολουνται με τα λαμογια που δηλωνουν 5χιλ και απαιτουν δανεια 500χιλ για να παρουν στο μωρο τους την καγιεν που ονειρευεται. . . . . λες και δεν ειχαν το πονο τους τον καθημερινο της επιβιωσης και του βιασμου της εργασιακης τους αξιοπρεπειας απο τον καθε καρχαρια που εκμεταλευεται την αναγκη για δουλεια με την απειλη της απολυσης. . . εισαι ασχετος φιλε μου και απεχθης ανθελληνας. . . ο φουκαρας ο ΔΥ που πηγαινε στο γραφειακι του στις 9 επειδη πηγαινε τα παιδακια του σχολειο. . . . που στις 12 με 1 πηγαινε σουπερμαρκετ. . . που σχολαγε στις 2 για να παρει τα παιδακια του απο τον παιδικο και στις 3 ηταν στη δευτερη δουλεια του. φιλοι μου περασε η εποχη των παχιων αγελαδων για ολους. . . εγω εχω συνηθισει να με ξεζουμιζουν και μεγαλωσα εργασιακα με την δουλεια μου και μονο. . . . . . εσας να σας δω τωρα. . . .
ξξ
Σάββατο
18:56
00
Ανθρωποειδή σαν το Dimitri και an ιστορικά υπήρξαν χιλίαδες, όπως και σήμερα. Ανθρωπακια, δοσίλογοι, μαυραγοριτες και κυρίως γλίφτες παντα κυριαρχουσαν. . . με κακια και απειρο κομπλεξισμό. Είναι τουλάχιστον ποταπό τον υπαλληλο του υπουργείου οικονομικών να τον εξισώνεις με τις αποφασεις της πολιτικής ηγεσίας (εξαλλου εσυ ανθρωπακι που σημερα φωναζεις τους ψηφισες), Η να εξισώνεις τον τραπεζικο υπαλληλο με τον Τραπεζίτη. . . Δειχνει ότι το εγκεφαλογραφημα που θα σας γινει θα είναι ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. . Οι απαντησεις θα δοθούν με ακραίες κοινωνικές εκρηξεις και δυστυχώς με μεγαλη εγκληματικότητα. . . Αυτες είναι οι ακροτητες που θα βιώσουν τα παιδιά μας. . . . ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ (πηγαίντε να συνεχισετε το τουρκικο σιριαλ σας). . ανθρωπακια που χαμογελατε με την εξαθλίωση και την αγωνία του αλλου ( ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ή ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ) Η ζωή εκτός από τους καθημερινούς αγωνιστες της ( Υπαλληλους τραπεζικούς, της εφορίας, λογιστές, εργατες) έχει ΚΑΙ Πρετεντερηδες, έχει ΚΑΙ Καψήδες, έχει ΚΑΙ Λαλιωτηδες, έχε ΚΑΙ ι Τσουκάτους, έχει ΚΑΙ Βουλγαρακηδες και. . . Τσολακογλου και Ραλληδες και. . ανθρωπάκια. . που τα βρηκαν ετοιμα από τον μπαμπα ή πουλήθηκαν. . . . γλίφοντας
HHH
Σάββατο
18:53
00
Ανθρωποειδή σαν το Dimitri και an ιστορικά υπήρξαν χιλίαδες, όπως και σήμερα. Ανθρωπακια, δοσίλογοι, μαυραγοριτες και κυρίως γλίφτες παντα κυριαρχουσαν. . . με κακια και απειρο κομπλεξισμό. Είναι τουλάχιστον ποταπό τον υπαλληλο του υπουργείου οικονομικών να τον εξισώνεις με τις αποφασεις της πολιτικής ηγεσίας (εξαλλου εσυ ανθρωπακι που σημερα φωναζεις τους ψηφισες), Η να εξισώνεις τον τραπεζικο υπαλληλο με τον Τραπεζίτη. . . Δειχνει ότι το εγκεφαλογραφημα που θα σας γινει θα είναι ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ. . Οι απαντησεις θα δοθούν με ακραίες κοινωνικές εκρηξεις και δυστυχώς με μεγαλη εγκληματικότητα. . . Αυτες είναι οι ακροτητες που θα βιώσουν τα παιδιά μας. . . . ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ (πηγαίντε να συνεχισετε το τουρκικο σιριαλ σας). . ανθρωπακια που χαμογελατε με την εξαθλίωση και την αγωνία του αλλου ( ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ή ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ) Η ζωή εκτός από τους καθημερινούς αγωνιστες της ( Υπαλληλους τραπεζικούς, της εφορίας, λογιστές, εργατες) έχει ΚΑΙ Πρετεντερηδες, έχει ΚΑΙ Καψήδες, έχει ΚΑΙ Λαλιωτηδες, έχε ΚΑΙ ι Τσουκάτους, έχει ΚΑΙ Βουλγαρακηδες και. . . Τσολακογλου και Ραλληδες και. . ανθρωπάκια. . που τα βρηκαν ετοιμα από τον μπαμπα ή πουλήθηκαν. . . . γλίφοντας
Dimitris
Σάββατο
18:14
287
An έχεις απόλυτο δίκαιο αγαπητέ ας τους να γράφουν. Ειναι όλοι τους τραπεζικοί υπάλληλοι που πανηγυριζανε απο χαιρεκακια όταν οι Ελ. Επαγγελματίες κλαιγοντουσαν στα γκισέ τους και οι ΔΥ τους έκοβαν τους μισθούς. Ηρθε η σειρά σας να πληρώσετε πάρτε το απόφαση αλλιώς θα ειναι εντελώς άδικο. 1000 ευρώ ο μεγάλος μισθός αλλιώς απόλυση διαλέξτε. . .
ΠΟΚΟΠΙΚΟ
Σάββατο
15:56
27
Διαβαστε ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ!!!
an
Σάββατο
9:24
212
@APODHMOS 80RHS Νά σαι επίσης καλά, αγαπητέ. Χαίρομαι πού υπάρχουν κι αλλοι άνθρωποι πού δεν έχουν χάσει την λογική τους Γιατί κακά τα ψέμματα! Πριν της οικονομικής χρεοκοπίας, υπήρξαν δυστυχώς άλλες, χειρότερες από την οικονομική: η χρεοκοπία της κοινής λογικής, η χρεοκοπία της προσωπικής υπευθυνότητας, η χρεοκοπία του ανθρωπισμού καί της αλληλεγγύης, η χρεοκοπία της παιδείας, κτλ.
orea
Σάββατο
8:05
00
ta kala tis olis ypothesis: kerdoforia trapezon (oso nane voithai to financial system na ine se kali katastasi), sfigoun ta louria ke aftoi pou 8a minoun 8a prosferoun kalytoro service (ka8e agramatos ihe karekla ke to epeze afentiko). . . . ta ashima tis ypothesis. . . den vlepo tipota kako!!!
flo
Παρασκευή
22:09
58
an-- ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ PC ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ LIKE YOU
Ζο
Παρασκευή
14:24
218
ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ;;; ή ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ;;;
Ποιός θα φύγει με Εθελουσία χωρίς πολυ ικανοποιητικά κινητρα;;; Σε ένα συνταξιοδοτικό περιβαλλον που υπάρχει ΜΑΚΕΛΕΙΟ;;
Σε ασφαλιστικά Ταμεία Τραπεζών που τα ξεσκισαν οι κυβερνήσεις και οι Τραπεζες;;;
ΑΡΑ θα προχωρησουν σε απολύσεις!!
Τοτε υπάρχει ο μεγιστός κίνδυνος, αν δεν το χειριστούν με σύνεση και κυρίως ανα αποφύγουν να πληρώσουν οι Τραπεζες, να υπάρξουν επικινδυνες αναταραξεις. . που φοβίζουν το τραπεζικο συστημα. Σε μια κοινωνία που ψαχνει αφορμή να στραφεί εναντίον των Τραπεζών. . .
APODHMOS 80RHS
Παρασκευή
12:51
312
AGAPHTEMOU ??AN??; AN TO 60% TWN ELLHNWN EIXAN AFTHN THN WRIMOTHTA SKEPSEWN KAI PRAKSEWN;DEN THA VRISKOTANE H PATRIDA MAS STO SHMERINO THS XALI. OI KARXARIES TO PETYXENAN AFTO TO PAIXNIDI ME THN DRAXMH ME TO EVRW DEN GINETAI: GI AFTO AFRIZOUN KAI KSEAFRIZOUN KAI TOUS FTAINE H MERKEL KAI GENIKA OI BRYKSELLES. NASTE KALA KAI MPRAVO SAS. _
an
Παρασκευή
12:00
103
Γιατί δεν δημοσιεύονται καί οι απαντήσεις μου, αγαπητό έθνος; Έγραψα δύο απαντήσεις, πού χάθηκαν καθ οδόν. Παραιτούμαι της τρίτης προσπάθειας. Ελπίζω να είναι τεχνικό το πρόβλημα ή απλή καθυστέρηση.
an
Παρασκευή
11:26
00
@GIORGOS. Όχι φίλε μου, δεν συμφωνώ. Έγραψα καί στον DAK. γιατί οι τράπεζες ΕΠΡΕΠΕ να δώσουν δάνεια καί γιατί έκαναν πλύση εγκεφάλου στον καταναλωτή γιά να τα πάρει. Δεν ξέρω αν θα δημοσιευτεί η απάντηση, γιαυτό το γράφω καί σε σένα. Μπορείς να κατηγορήσεις τους δανειολήπτες γιά άγνοια, γιά αφέλεια ή γιά βλακεία. Μερικοί ίσως ήταν και κουτοπόνηροι. Μαζί σου κι εγώ εδώ. Συνεχίζοντας την λογική αυτή, ας κατηγορήσουμε καί τον κάθε καταναλωτή πού πείθεται από το επίσημο ψέμμα, πού λέγεται διαφήμιση καί πού πάνω του στηρίζεται η ?αγορά? καί η ?κατανάλωση?. Η τράπεζα έχει να πληρώσει τους τόκους των καταθέσεων, τα μερίσματα των μετόχων της, τα λειτουργικά της έξοδα καί τα πρίμ των διευθυντών της, κτλ. Καί γιαυτό πρέπει να παρουσιάσει κέρδη. Τα κέρδη βγάινουν είτε από τις επενδύσεις της σε διάφορα προιόντα(π. χ. μετοχές, παράγωγα, κτλ. τα οποία δεν είναι καί τόσο ασφαλή) καί από τους τόκους των δανείων. Εδώ κολλάει το ΕΠΡΕΠΕ πού έγραψα πιό πάνω. Ομως, οι υπάλληλοι των τραπεζών όφειλαν κατά την γνώμη μου να εξηγήσουν με ειλικρίνεια στους δανειολήπτες τις επιπτώσεις που θα έχουν τα δάνεια αυτά στην ζωή τους. Αυτοί είχαν τις γνώσεις, αυτοί ήξεραν τι θα συμβεί. Δεν τους συμβούλεψαν όμως, τους πούλαγαν φύκια γιατί έβγαζαν κι αυτοί μιά κάποια προμήθεια γιά κάθε δάνειο, γιά κάθε ?παράγωγο?, κτλ. πού πούλαγαν. Προτίμησαν δηλαδή να κοροιδέψουν τους συνανθρώπους τους. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, συμπεριφέρθηκαν με την αρχή: ?δεν υπάρχει κανένας νόμος, που να σου απαγορεύει την εκμετάλλευση ενός βλάκα?.
ΛΟΤ
Παρασκευή
11:14
00
ΠΟΙΟΣ θα θελήσει να φύγει από τις Τράπεζες, αν το προγραμμα εθελουσίας δεν είναι ΙΚΑΝΟ;;; Θα προτιμήσουν οι υπάλληλοι να μεινουν όσο μπορούν (να κολάνε ένσημα, να πληρώνονται ΠΟΛΥ περίσσοτερα από την σύνταξη). . μεχρι την απολυση τους!!
Αν δεν το χειριστούν σωστα οι διοικησεις το θεμα των αποχωρησεων ( τον πρωτο τουλάχιστο καιρό, χρειάζεται να βαλουν ικανα το χερι στην τσεπη). . . τοτε θα ανοιχθεί ένα μετωπο συγκρουσεων και αύξησης της δυσαρεσκειας στο επιβαρυμενο τραπεζικο σύστημα. . . με κινδυνο αδιεξοδων , που δεν έχουν σήμερα την πολυτελεια να σηκώσουν οι Τραπεζες. . . .
1 2επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  TOP STORIES
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6399.73 0.43%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4105.09 0.58%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 8940.14 0.6%
  ΜΟΣΧΑ RTS 1047.47 -1.54%  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΑΤΖΕΝΤΑ

  The Theater Case: Που θα πάει αυτή η βαλίτσα;

  Για να δούμε… πού θα πάει αυτή η βαλίτσα...

  Το παιχνίδι τελειώνει στο θέατρο Καρέζη

  Το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ ανεβαίνει στο θέατρο Καρέζη...

  «Ψύχωση» για δεύτερη χρονιά στο Παραμυθίας

  Μετά από μία επιτυχημένη πρώτη χρονιά η παράσταση «...


  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter