ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 20/4 20:46
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ

Νέα δήλωση Σάλλα: Αποδεικνύεται με τον πιο σαφή τρόπο η αλήθεια της χθεσινής μου δήλωσης

Νέα δήλωση Σάλλα: Αποδεικνύεται με τον πιο σαφή τρόπο η αλήθεια της χθεσινής μου δήλωσης

Σε νέα δήλωση προέβη σήμερα ο Μιχάλης Σάλλας με αφορμή, όπως αναφέρει, πληροφόρησή του μέσω του Τύπου, για άσκηση σε βάρος του και σε βάρος πολλών διοικητικών στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς, ποινικής δίωξης.

Η πλήρης δήλωση του Μιχάλη Σάλλα έχει ως εξής:

«Πληροφορούμαι και πάλι μέσω του Τύπου, ότι ασκήθηκε σε βάρος μου και σε βάρος πολλών διοικητικών στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς, ποινική δίωξη.

Απ' όσο αντιλαμβάνομαι από το δημοσίευμα, η υπόθεση αφορά εντολές αγοράς και πώλησης ομολόγων από την Τράπεζα της Ελλάδος προς την Τράπεζα Πειραιώς, το έτος 2009.

Πρόκειται δηλαδή για μια αμιγώς διεκπεραιωτική διαδικασία ως προς την Τράπεζα Πειραιώς. Οι συγκεκριμένες συναλλαγές είναι συνήθεις και καθημερινές για τα πιστωτικά ιδρύματα, χωρίς να έχουν γνώση ή συμμετοχή στην απόφαση και εκτέλεσή τους τα μέλη των διοικήσεων και των διοικητικών συμβουλίων.

Δεν έχω τίποτε άλλο να προσθέσω παρά μονάχα, ότι αποδεικνύεται με τον πιο σαφή τρόπο η αλήθεια της χθεσινής μου δήλωσης».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σάλλας με αφορμή πληροφόρησή του από τον Τύπο, ότι έχει ασκηθεί και σε βάρος του ποινική δίωξη για ακίνητα που είχε αγοράσει η Τράπεζα Πειραιώς το 2006, είχε χθες εκδώσει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «πρόκειται για μία προσπάθεια στοχοποίησής του» για την οποία είναι βέβαιος πως «δεν θα τελεσφορήσει λόγω της έλλειψης ζημίας της τράπεζας».

 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter