ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 11/4/2014 16:09
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


TOURISM AWARDS 2014

Σημαντική διάκριση για το οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»

Σημαντική διάκριση για το οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»

Ως "μία από τις κορυφαίες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού" βραβεύτηκε, με τιμητική διάκριση, το οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», στο πλαίσιο του θεσμού των τουριστικών βραβείων "Tourism Awards 2014". Η διάκριση απονεμήθηκε για τη συμβολή τού δικτύου στην ανάπτυξη και την προώθηση του οινοτουρισμού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικτύου, η επιλογή των καλύτερων πρακτικών έγινε "μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο των ταξιδιών, τής φιλοξενίας και του τουρισμού αναψυχής".

Το δίκτυο "Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" της ένωσης οινοπαραγωγών "Οίνοι Βορείου Ελλάδος" δημιουργήθηκε το 1996 καθιερώνοντας -σύμφωνα με την ανακοίνωση- τον οινοτουρισμό στην Ελλάδα, μέσα από οκτώ διαφορετικές οινικές διαδρομές, δεκάδες επισκέψιμα οινοποιεία, συνδεδεμένες επιχειρήσεις (εστιατόρια, ξενοδοχεία, τοπικά προϊόντα) και πλήθος άλλων προτάσεων και δραστηριοτήτων με κορυφαίες τις ετήσιες θεσμοθετημένες εκδηλώσεις "Ανοιχτές Πόρτες".

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter