ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CARANDRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK

HOMME

TRAVEL

Το μεγάλο κύμα
Ο 28χρονος Chris Burkard είναι σέρφερ. Και...

HOMME

STORIES

Πριν από τον Παγκόσμιο Τελικό του World Class 2014
Συναντήσαμε τον Τεό Σπυρόπουλο, λίγο πριν...
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΣΤΗΛΕΣ > ΑΚΙΝΗΤΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 28/1/2013 07:31
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

Τα 10 επαγγέλματα που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν - Χάνονται ταχυδρόμοι, αεροσυνοδοί, αγρότες

Ερευνα που πραγματοποίησε το αμερικανικό site Career Cast, αναφέρει ότι τα επαγγέλματα αυτά που πριν...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Έλληνας επιστήμονας βραβεύεται από τη Βασιλική Ακαδημία Μηχανικής

Σύμφωνα με την Ακαδημία, το ερευνητικό έργο του κ. Μπενέτου στο πεδίο της μηχανικής ακρόασης ή ακουστικής...

START UP MADE IN GREECE

Το μανιφέστο με τις 32 προτάσεις για να ανθίσουν τα start ups

Ολόκληρο τo μανιφέστο των ελληνικών startups. Ποιες είναι οι προτάσεις των εγχώριων νεοφυών επιχειρήσεων...

SUCCESS STORIES

Με πρώτο σταθμό την Πάτρα, η Chillbox κατακτά τη διεθνή αγορά

Σε μόλις δύο χρόνια ενεργής παρουσίας, η Chillbox Α.Ε. καταφέρνει σήμερα και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Δέκα αλλαγές στην ασφάλιση αυτοκινήτων - Σε 10 ημέρες η πληρωμή των ζημιών

Υποχρέωση του ασφαλισμένου να πληρώσει το κόστος του ασφαλίστρου μέχρι τη λήξη του, χωρίς να έχει πλέον...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Ανάκαμψη στις τιμές ακινήτων από το 2016

Η θυγατρική του ομίλου της Eurobank εκτιμά ότι μέσα στην επόμενη πενταετία οι τιμές των κατοικιών στην...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Περιβαλλοντική οργάνωση διεκδικεί μία θέση στα Ρεκόρ Γκίνες για αυτοσχέδια γέφυρα από 104.502 πλαστικά μπουκάλια!

Με κεντρικό μήνυμα “Τα πλαστικά μπουκάλια δεν πρέπει να καταλήγουν στο νερό” η περιβαλλοντική...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ για 150.000 οικογένειες

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει πάνω από 150.000 οικογένειες δικαιούχους του κοινωνικού...

ΥΓΕΙΑ

Oι 123 εξετάσεις που δεν θα αποζημιώνει πλέον ο ΕΟΠΥΥ (δείτε όλη τη λίστα)

Στην απενεργοποίηση από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης συγκεκριμένων κωδικών εξετάσεων που αφορούν...

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Κατάργηση αντικειμενικών και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Κατάργηση αντικειμενικών και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Ενας μεγάλος πονοκέφαλος προστίθεται για την κυβέρνηση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Η», η τρόικα πιέζει ασφυκτικά για άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. Υπενθυμίζεται ότι το οικονομικό επιτελείο έχει αποφασίσει το «πάγωμα» των πλειστηριασμών τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2013.

Την ίδια στιγμή που τα «κόκκινα» δάνεια έχουν φτάσει το 25%, δηλαδή ένα στα τέσσερα νοικοκυριά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εξυπηρέτηση των δανείων της, η τρόικα επαναφέρει ένα παλαιότερο αίτημά της. Μάλιστα, έρχεται σε μια χρονική στιγμή που η αγορά ακινήτων έχει διαλυθεί εντελώς, το 54% των ιδιοκτητών λέει ότι δε μπορεί να πληρώσει τους φόρους του 2013 ενώ πάνω από 270.000 ακίνητα βρίσκονται στα… αζήτητα

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ημερησίας», οι δανειστές, στο πλαίσιο της εξέτασης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για τη ρύθμιση των δανείων νοικοκυριών που έχουν βρεθεί σε δεινή οικονομική θέση από την κρίση, φέρεται να έχει εγείρει εκ νέου ζήτημα για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών.

Σε επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές οι εκπρόσωποι της τρόικας επιμένουν στο άνοιγμα των πλειστηριασμών κατοικιών για τις οποίες οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια, προκειμένου να «αποκατασταθεί η ισορροπία στην αγορά. Θα πέσουν οι τιμές, αλλά θα βρεθούν αγοραστές και αυτές τότε θα ανέβουν ξανά», φέρονται να υποστηρίζουν οι δανειστές της χώρας μας.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της αντιτείνει ότι δεν πρόκειται να ανοίξει τους πλειστηριασμούς επικαλούμενη την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση που δίνει παράταση στην απαγόρευση για φέτος. Επιπλέον εκφράζει την ανησυχία κοινωνικής έκρηξης.

Οι ίδιες πληροφορίες της «Ημερησίας», αναφέρουν ότι η τρόικα καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει στην κατάργηση του συστήματος των αντικειμενικών αξιών καθιερώνοντας μία ανεξάρτητη αρχή από επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι θα έχουν ως ευθύνη τον υπολογισμό των πραγματικών αξιών των ακινήτων.

Εξάλλου, οι δανειστές φέρονται να εκφράζουν θετική γνώμη για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης ως προς τη διευκόλυνση των νοικοκυριών που δεν μπορούν να εξυπηρετούν τα τραπεζικά δάνεια. Ωστόσο καλούν το υπουργείο Ανάπτυξης να συνεργαστεί με την Τράπεζα της Ελλάδας προκειμένου να μετρήσει τις επιπτώσεις στις τράπεζες από τα δάνεια. Να σημειωθεί ότι το σχέδιο ρύθμισης που έχει παρουσιάσει η ηγεσία του υπουργείου είναι αποτέλεσμα συμφωνίας με τις τράπεζες.

Η κυβέρνηση θέλει σε 15 μέρες να έχει τελειώσει η όλη διαδικασία με το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των δανείων και να πάει τις διατάξεις για ψήφιση στη βουλή.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ανώνυμος
Δευτέρα
10:11
03
Νικόλακι άντε σκάσε βλάκα.
ΝΙΚΟΣ
Πέμπτη
19:10
511
Οσοι έχετε σπίτι αλλά όχι μετρητά θα γονατίσετε και δικαίως. Κανένας δεν αγοράζει σπίτι στην ευρώπη αν δεν έχει μετρητά και κάποια οικονομική άνεση. Δυστυχώς θα χαθούν όλα επειδή δεν υπάρχει σωστή διαχείριση.
ανώνυμος
Τετάρτη
9:34
44
Μήν τολμήσετε !
M..G.
Τρίτη
23:39
43
NIKOLAKH EXO ENAN KALO ΨYXIATRO NA SOU SISTHSO AN THELHS. BLAKEIATRO GIA TH PERIPTOSISOU DEN EXO GIATI DEN YPARXI ,PERASTIKASOU.
ΑΡΕΤΗ
Τρίτη
22:02
34
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ο παπανδρεου παιζει σε κωμωδια αυτοί θα παίζουν σε λιγο καιρό σε δραμα. . . αει στα συχτιρια
esperinos
Τρίτη
20:36
10
θωυγτρυηξυ8,κψχ΄ζ-λξ ιυξτηρεθσιοζ\
esperinos
Τρίτη
20:35
00
Αχ αύτή ή τρόικα
antikatathlipsi
Τρίτη
17:00
00
Και πως ξέρετε ρε παλικάρια ότι αυτά είναι απόψεις της τροϊκα και όχι των εδώ φωστήρων και των τραπεζιτών; Λίγες φορές τους έχουν διαψεύσει οι ίδιοι οι εισπράκτορες; Ή θέλετε να μας πείτε ότι τα νομοσχέδια συντάσσονται από την τρόικα και εδώ απλά τα ψηφίζουν οι Βουλευτές; Αυτό μας λέτε; Δηλαδή έχουν έτοιμο το σχέδιο νόμου και με δημοσιεύματα σαν το παραπάνω και σχόλια κάποιων κοινωνικά δικτυωμένων κ@λόπαιδων προλειαίνεται το έδαφος για να το πλασάρουν;
ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ
Τρίτη
15:41
96
@ΝΙΚΟΣ Καλά εσυ μαλλον θα έχεις πολλους κάλους στο χέρι από την συνεχή τριβή αλά πρόσεξε δεν πειράζει μόνο στο μυαλό που σίγουρα στερείσαι αλά και στην όραση, τώρα όσο για τα σχόλια σου μαλλον άχρηστος και κοπρίτης μια ζωή θα ησουν και παρεμεινες άχρηστος για την κοινωνία που σε ολα σου φταίει για τη δεν είσαι άξιος να ζήσεις.
ΝΟ PAY
Τρίτη
15:35
00
Ολος ο Ελληνικός πληθυσμος να κάνει σταση πληρωμων τον αλλο μηνα σε ολα τα στεγαστικα ,καταναλωτικα δανεια και τις καρτες. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΠΩΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. . . . ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΓΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ. . . . ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. . . . . . ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ 01. 02 ΕΩΣ 01. 03 ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. . . ΕΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ. . .
ανώνυμος
Τρίτη
13:50
1112
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΜΠΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ Η ΕΓΩ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΑΞΕΛ
Τρίτη
7:25
716
Να πέσουν τα σπίτια τους και να τους πλακώσουν. Ξέρετε πόσοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά ή δεν μπορούν πια απ΄΄ο τις περικοπές να ζήσουν ούτε τα παιδιά τους?
STUCK
Τρίτη
0:18
915
ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ?ΚΑΜΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΙΣΩΣ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ <<ΖΕΣΤΑΘΕΙ>> ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Παύλος
Δευτέρα
22:03
111
Φίλε AΞΕΛ τι απορείς για τα dislike, σου υπενθυμίζω ότι αυτή η χώρα στήριξε την δομή της στον γλύφτη των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε αυτούς που μέρος τους συνεχίζει να στηρίζει το κόμμα ή το γύρισε σε Χρυσαυγίτης-πατριώτη ς, αν φίλε AΞΕΛ ήταν να εξάγουμε γλοιωδία είτε με ευρώ είτε με δραχμή θα κονομούσαμε, έχουμε απόθεμα χρόνια τώρα.
τσικις
Δευτέρα
21:52
715
αρε ΝΚΟΛΑΚΗ αποτυχημενε που μαλλον στην ζωη σου δεν καταφερες ουτε προς το ζην να εχεις σε ενοχλη που ο κοσμακης εβαλε ενα κεραμιδι στο κεφαλι του. η αποτυχια ΝΙΚΟΛΑΚΗ να κανεις κατι στην ζωη σου ειναι τοσο εμφανης που ζηλευης τον κοσμακι γιατι μαλλον εισαι δειλος και ανθρωπακι !!!!! ΑΡΕ νικολακι ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ
magister
Δευτέρα
20:40
00
Δεν ειναι κακο να προσπαθη ενας ανθρωπος να βαλη ενα κεραμιδη πανω απο το κεφαλι του.
εσυ τι προσπαθης να μας πης ποσο Μεγαλος Καραγκιοζης
εισαι ρε ΓυφτοΝικολα?? αι σιχτιρ γελοιε!!!!
ΜΙΤΣΑΡΑΣ
Δευτέρα
20:01
1010
<<Πατριώτη>>Νίκο πρέπει να είσαι μεγάλος ανθέλληνας σύμφωνα μετα γραφόμενά σου. Φαντάζομαι τι άλλες απόψεις θα έχεις στο μυαλό σου για σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός εδώ και 3 χρόνια. Τέλος θα σου πω οτι αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι.
Νοοτρόπος
Δευτέρα
16:31
916
Όταν κάποιος παίρνει ένα δάνειο, το κάνει με μια βασική αρχή αποπληρωμής ευελπιστώντας σε ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου όπως συνέβαινε τα τελευταία 30 χρόνια. Σίγουρα αυτό είναι το καλό Σενάριο. Ανθρώποι χωρίς οποιαδήποτε μορφή ελπίδας, δες Νίκο, παρέμεναν στο περιθώριο κραδαίνοντας την στιγμή που θα ερχόνταν η συντέλεια του συστήματος. Και τώρα αυτοί χαίρονται χαίρεκακα, γιατί νομίζουν η μιζέρια τους θα τους οδηγήσει να πάρουν το σπίτι που ονείρευονταν σε εξεφτελιστική τιμή. Για να δούμε στο τέλος αν θα επικρατήσουν αυτοί ή απλά θα ξαναπαραμείνουν στο περιθώριο.
MIKE
Δευτέρα
16:27
817
Και όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ή Come and take them
21
Δευτέρα
16:16
1314
Α ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΟΥΡΕΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
1 2επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6791.55 -0.44%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4330.55 -1.82%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9644.01 -1.53%
  ΜΟΣΧΑ RTS 1246.25 -1.62%  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΑΤΖΕΝΤΑ

  Fantastico: Τα δημιουργημένα συμφέροντα το Εθνικού

  Tο έργο του Ισπανού Νομπελίστα συγγραφέα Χαθίντο...

  Ο Φαταούλας,ο Αστακός και η Τερέζα σε καλοκαιρινές περιπέτειες

  «ΧΑΝΑ ΖΟΟ»: Ένα θεότρελο Μουσικοχορευτικό...

  Το θείο τραγί του Σκαρίμπα στην Πειραιώς

  Ο Άρης Μπινιάρης εμπνέεται από την εκκεντρική γραφή του...


  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter