ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΔΙΑΦΟΡΑ > VIDEO
NEWSONLY
9:00 4/11/2014
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Μετωπική για τις εκλογές μεταξύ Σαμαρά - Τσίπρα

Στο ίδιο σημείο όπου βρίσκονταν και πριν από τις συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι και σήμερα οι ηγέτες των δύο μεγάλων πολιτικών σχηματισμών στη χώρα, καθώς αποδείχθηκε απολύτως ανέφικτη οποιαδήποτε πιθανότητα σύγκλισης απόψεων, έστω και σε επιμέρους θέματα, και η μετωπική σύγκρουση συνεχίζεται με επίκεντρο τον χρόνο των εκλογών.

Μετωπική για τις εκλογές μεταξύ Σαμαρά - Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας επέμεινε στην ανάγκη άμεσης διεξαγωγής της αναμέτρησης, θέτοντας και θέμα σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών προκειμένου να οριστεί η σχετική ημερομηνία, ενώ ο κ. Σαμαράς του απάντησε λίγη ώρα αργότερα με κατηγορηματικό τόνο ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν και πως τον Φλεβάρη οι βουλευτές θα εκλέξουν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Είναι δεδομένο πλέον, μετά και τις χθεσινές συναντήσεις που είχαν διαδοχικά με τον κ. Παπούλια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρωθυπουργός, ότι η μετωπική αντιπαράθεση και σύγκρουση για όλα τα θέματα θα συνεχιστεί, πάρα τις παραινέσεις προς κάθε κατεύθυνση του ανώτατου πολιτειακού παράγοντα της χώρας για την ανάγκη εξεύρεσης μιας minimum συναίνεσης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Μετωπική για τις εκλογές μεταξύ Σαμαρά - Τσίπρα
  • Μετωπική για τις εκλογές μεταξύ Σαμαρά - Τσίπρα

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter