ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > MEDIA
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 12/8/2014 20:22
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΗΠΑ

«Μεγάλη απώλεια» το κλείσιμο της Ελληνικής Υπηρεσίας της Φωνής της Αμερικής λέει οργάνωση ομογενών

«Μεγάλη απώλεια» το κλείσιμο της Ελληνικής Υπηρεσίας της Φωνής της Αμερικής λέει οργάνωση ομογενών

Την βαθιά της απογοήτευση για το κλείσιμο, λόγω περικοπών στον προϋπολογισμό, της Ελληνικής Υπηρεσίας της Φωνής της Αμερικής, εκφράζει με ανακοίνωση της η ομογενειακή οργάνωση AHEPA.

"Η ελληνική υπηρεσία της Φωνής της Αμερικής προσέφερε βραβευμένη δημοσιογραφία, φέρνοντας αντικειμενικές ειδήσεις στους Έλληνες από το 1942. Το κλείσιμο της Ελληνικής Υπηρεσίας αποτελεί μεγάλη απώλεια, γιατί η Υπηρεσία ενίσχυσε τους δεσμούς μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας, συμμάχου στου ΝΑΤΟ και μιας από τις λίγες πραγματικές δημοκρατίες σε αυτό το μέρος του κόσμου", δήλωσε ο ύπατος πρόεδρος της ΑHEPA, Φίλιπ Φράγκος.

Όπως επισήμανε, η απώλεια θα είναι αισθητή και στους Ελληνοαμερικάνους, γιατί η ύπαρξη της Ελληνικής Υπηρεσίας σήμαινε ότι η καλή δουλειά της ελληνοαμερικανικής κοινότητας θα διαδίδονταν σε αρκετά ΜΜΕ του εξωτερικού.

Για αυτούς τους λόγους, τόνισε ο κ. Φράγκος, η ΑHEPA έδινε μάχη κάθε χρόνο για να αποτρέψει το κλείσιμο της Ελληνικής Υπηρεσίας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter