ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > MEDIA
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 18/3 10:00
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ: ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι... ωραίοι έχουν χρέη αλλά και καταθέσεις, βίλες, θυρίδες - Διαβάστε το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»

Οι... ωραίοι έχουν χρέη αλλά και καταθέσεις, βίλες, θυρίδες - Διαβάστε το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»

Με τρία αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου». Δημοσιεύει τις εξωφρενικές περιπτώσεις μπαταχτσήδων οι οποίοι έχουν τεράστια χρέη σε τράπεζες και εφορία, δεν πληρώνουν ποτέ και ταυτόχρονα είναι πάμπλουτοι.

Το κίνημα «δεν πληρώνω» από πλούσιους εξαπλώνεται και γι' αυτό ετοιμάζονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί ακόμη και πρώτης κατοικίας.

Επίσης, αποκαλύπτουμε μια πρόταση έκπληξη για το ασφαλιστικό σύστημα. Στο τραπέζι σχέδιο για τη δημιουργία νέου εθνικού, επαγγελματικού ταμείου για έξτρα σύνταξη με οικειοθελή καταβολή εισφορών.

Η τρίτη αποκάλυψη έχει να κάνει με τις απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής. «Πειραγμένα» POS, «μαύρες» ταμειακές μηχανές και παραγγελία παπουτσιών για... το ένα πόδι. Ο παπάς με την ταβέρνα που δεν έκοβε αποδείξεις και η σχολή χορού που λειτουργούσε ως... ΜΚΟ.

Ακόμη, στην «ΗτΣ»:

  • Ζήσε Μάη μου να δεις συνολική αξιολόγηση. Σε «red zone» η συμφωνία με τους δανειστές. Ναυάγιο στην τηλεδιάσκεψη και όλες οι ελπίδες μεταφέρονται στον Απρίλιο.

  • Στεγνώνει τα ταμεία των τραπεζών η καθυστέρηση της αξιολόγησης. Αγωνία για τους τραπεζίτες και φόβοι για χειροτέρευση της κατάστασης.

  • Οδηγός επιβίωσης με τους δασικούς χάρτες. Πόσα τέλη πρέπει να πληρωθούν, πώς θα γίνει η διαδικασία.

  • Αφιέρωμα στα 60 χρόνια από τη Συμφωνία της Ρώμης για την Ευρωπαϊκή Ενωση. Οι προκλήσεις για την ΕΕ, οι κίνδυνοι και οι ευκαιρίες για την Ελλάδα. Γράφουν: Κ. Φίλης, Σ. Ντάλης, Π. Τσακλόγλου, Σ. Νικολάου.

Επίσης, δύο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Δεν θα δεχθούμε παράλογες απαιτήσεις. Η αδιαλλαξία του ΔΝΤ μπλοκάρει τη συμφωνία.

Χρήστος Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν θα γίνει το «δεκανίκι» του κ. Τσίπρα.

Επίσης, με την «ΗτΣ» δωρεάν ένας ακόμη τόμος από τη σειρά «Υπέροχη Ελλάδα».

να ταξίδι ανεπανάληπτης ομορφιάς μέσα από μία συλλεκτική σειρά πολυτελών σκληρόδετων λευκωμάτων!

Οι ομορφιές της πατρίδας μας μέσα από μια φωτογραφική περιήγηση συγκεντρωμένες σε μια έκδοση. Κάθε εβδομάδα και ένα διαφορετικό θέμα. Ιστορικά μοναστήρια, φυσικές και τεχνητές λίμνες, υπέροχες παραλίες, εμβληματικοί αρχαιολογικοί χώροι, κάστρα και πέτρινα γεφύρια, σαγηνευτικά ηλιοβασιλέματα!

Το Σάββατο το έβδομο βιβλίο της σειράς: «ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ»                                    

Μαγικά δειλινά από κάθε γωνιά της Ελλάδας: απάτητες ορεινές κορυφές και λιμνοθάλασσες, κοσμοπολίτικα νησιά και αεικίνητες μεγαλουπόλεις…Η ώρα που ο ήλιος ολοκληρώνει το ημερήσιο ταξίδι του και χάνεται συγκινούσε πάντοτε τον άνθρωπο, ανέκαθεν γεννούσε συναισθήματα και θέριευε πάθη, ίσως γιατί είναι μια ώρα που οι λέξεις δεν έχουν αποκτήσει ακόμη τη δυνατότητα να περιγράψουν. Σε αυτόν τον τόμο λευκωμάτων της «ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» είναι συγκεντρωμένες εικόνες από ηλιοβασιλέματα από όλη την Ελλάδα...

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter