ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > MEDIA
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 13/4 8:57
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

«Χάθηκαν οι 8 από τις 14 συντάξεις» - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ - Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας»

«Χάθηκαν οι 8 από τις 14 συντάξεις» - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ - Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας»

Με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που προκαλεί σοκ σε εκατομμύρια συνταξιούχους, κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου, εκτάκτως τη Μεγάλη Πέμπτη. Τίτλος του άρθρου «Χάθηκαν 8 από τις 14 συντάξεις» και περιγράφονται αναλυτικά οι 7+7 περικοπές που έχουν γίνει. Στο στόχαστρο 900.000 συνταξιούχοι το 2019, το ψαλίδα απειλεί ακόμη και εισοδήματα κάτω από 700 ευρώ.

Επίσης, ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει με τα κόκκινα δάνεια. 200 χιλιάδες επιχειρήσεις κινδυνεύουν με λουκέτο ή να πωληθούν... μπιρ παρά σε ξένα funds.

Ακόμη:

  • «Ριφιφί» της εφορίας σε σπίτια και τραπεζικές καταθέσεις. Αρχίζει το άγριο κυνηγητό σε εκατομμύρια οφειλέτες του δημοσίου για την είσπραξη 2,7 δισ. ευρώ.

  • Τα νέα «προάστια» της Αθήνας. Ποιες περιοχές θα απογειωθούν με τους νέους οδικούς άξονες. Αναμένεται έκρηξη της κτηματαγοράς και του τουρισμού.

  • Στα χέρια του Β. Σόιμπλε και του Π. Τόμσεν η υπόθεση του χρέους. Στις 22 Μαίου το επόμενο ορόσημο για τελική συμφωνία.

  • Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το «πάρτι» στην Υγεία. Τι δείχνει νέο πόρισμα των επιθεωρητών.

Επίσης, τρεις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:

Φωτεινή Βάκη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ: «Ψευδόθαυμα χαρακτήριζε το Αγιο Φως ο Κοραής».

Βασίλης Οικονόμου: «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τη χώρα με αυτή την κυβέρνηση»

Μάριος Γεωργιάδης: «Μας κυβερνά το ρουσφέτι, η μίζα, η αναξιοκρατία»

 

Επίσης, εκτάκτως τη Μεγάλη Πέμπτη:

GAME OF THRONES

Τα αυθεντικά κόμικς της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς, με τους εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Αποκτήστε σε κόμικς τη μεταφορά του βιβλίου «Παιχνίδι του Στέμματος» από τη σειρά Game of Thrones, του πολυβραβευμένου συγγραφέα George R. R. Martin.

Ίντριγκες, μυστήριο, μαγεία, σκοτεινές δυνάμεις, πάθη και επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας σε επική ιστορία διεκδίκησης του θρόνου των Επτά Βασιλείων.

Απολαύστε την επίσκεψή σας στο Γουέστερος και το Γουίντερφελ και τη συνάντησή σας με τον Τύριον, τον Τζον Σνόου, την Άρυα, τον Νεντ, τη Σέρσεϊ, τη Σάνσα, τον Μπραν και τους υπόλοιπους δεκάδες χαρακτήρες.

Εκτάκτως τη Μ. Πέμπτη «Παιχνίδι του Στέμματος – Βιβλίο τρίτο».

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter