ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ > MEDIA
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 20/5 9:27
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ GAME OF THRONES

«Τελευταία ευκαιρία για τη χώρα» - Τέσσερις οικονομολόγοι μιλούν για την επόμενη ημέρα - Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»

«Τελευταία ευκαιρία για τη χώρα» - Τέσσερις οικονομολόγοι μιλούν για την επόμενη ημέρα - Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Ημερησίας του Σαββάτου»

Με τίτλο «Η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα» και ρεπορτάζ για την επόμενη ημέρα από την ψήφιση του μνημονίου, κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου».

Τέσσερις οικονομολόγοι γράφουν για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, τις ελπίδες ανάκαμψης και του φόβου «υποτροπής».

Συνέντευξη του Παναγιώτη Λιαργκόβα, επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής.

Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων, P. L. Gilibert.

Αρθρα των οικονομολόγων Πλ. Μονοκρούσσου και Μ. Αργυρού.

Επίσης, η «Η» αποκαλύπτει το σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Ερχεται άγριο κυνηγητό της εφορίας για αδήλωτα ακίνητα, χρυσό, μετρητά, μετοχές και ομόλογα. Στο στόχαστρο «εξαφανισμένοι» έμποροι και ανύπαρκτα ΑΦΜ.

Ακόμη:

  • Ο χάρτης των περικοπών στο Ασφαλιστικό. «Χάνονται» 17 δισ. ευρώ από 2 εκατ. συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι το 2021

  • Ανοίγει ο δρόμος για δεύτερη ευκαιρία στους «κόκκινους» δανειολήπτες. Θα μπορούν να αγοράσουν τα δάνειά τους οι οφειλέτες προτού τα πάρουν τα ξένα funds.

  • «Εκτροχιάζεται» ο ελληνικός σιδηρόδρομος. Τι οδηγεί τα τρένα σε απαξίωση, πώς φτάσαμε στο τραγικό δυστύχημα με τους τρεις νεκρούς στο Αδενδρο.

  • Ξεκινά... Survivor για Αλ. Τσίπρα και Κυρ. Μητσοτάκη. Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης και της ΝΔ, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

  • Σε μια κλωστή κρέμεται πλέον ο Ντ. Τραμπ. Ανοιξε ο δρόμος για την κατάθεση πρότασης μομφής.

Επίσης, δωρεάν με την «Ημερησία»:

GAME OF THRONES

Τα αυθεντικά κόμικς της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς, με τους εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Αποκτήστε σε κόμικς τη μεταφορά του βιβλίου «Παιχνίδι του Στέμματος» από τη σειρά Game of Thrones, του πολυβραβευμένου συγγραφέα George R. R. Martin.

Ίντριγκες, μυστήριο, μαγεία, σκοτεινές δυνάμεις, πάθη και επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας σε μία επική ιστορία διεκδίκησης του θρόνου των Επτά Βασιλείων.

Απολαύστε την επίσκεψή σας στο Γουέστερος και το Γουίντερφελ και τη συνάντησή σας με τον Τύριον, τον Τζον Σνόου, την Άρυα, τον Νεντ, τη Σέρσεϊ, τη Σάνσα, τον Μπραν και τους υπόλοιπους δεκάδες χαρακτήρες.

Το Σάββατο   «Παιχνίδι του Στέμματος – Βιβλίο έβδομο».

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter