ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: LIFE STYLE > LUXURY
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 25/6/2014 18:33
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


AUDU RS7 SPORTBACK 2014

Αγριο και ανανεωμένο σε 560 ίππους

Αγριο και ανανεωμένο σε 560 ίππους

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να παρατηρήσει πολύ καλά το ανανεωμένο Audi A7 και S7 για να καταλάβεις σε ποια σημεία έχει επιφέρει αλλαγές το facelift. Το ίδιο συμβαίνει και με την αιχμή του δόρατος στην γκάμα του Α7, το ανανεωμένο RS7.

Οι εξωτερικές αλλαγές είναι λοιπόν δισδιάκριτες και με μία πιο λεπτομερή ματιά καταλαβαίνεις ότι οι γωνίες στο πλαίσιο της μάσκας είναι λίγο πιο αιχμηρές σε σχέση με το παρελθόν, ενώ προαιρετικά η Audi προσφέρει και πακέτα διακοσμητικών σε ματ αλουμίνιο, μαύρο γυαλιστερό ή ανθρακονήμα ώστε να μπορεί να γίνει πιο customized το νέο RS7. Ελαφρώς διαφοροποιημένοι είναι και οι αεραγωγοί στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ υπάρχουν και νέα χρώματα διαθέσιμα: Sepang Blue, Mythos Black, Glacier White και Floret Silver.

Η πιο σημαντική αλλαγή πάντως αφορά στα νέα LED φωτιστικά σώματα εμπρός (είναι όμως προαιρετικά). Κάτι ανάλογο είχαμε δει για πρώτη φορά στο A8/S8 facelift όπως και στα ανανεωμένα A7/S7, ενώ η διαφορά στο RS7 είναι ότι το κρύσταλλό τους είναι πιο σκουρόχρωμο. Στο εσωτερικό έχουμε ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων με το λογότυπο «quattro» (όπως και σε άλλα σημεία του εσωτερικού), ανασχεδιασμένους αεραγωγούς, νέους μοχλοδιακόπτες ή paddles αν θέλετε στο τιμόνι για τις αλλαγές των σχέσεων και νέο σύστημα MMI infotainment με MMI touch.

Αγριο και ανανεωμένο σε 560 ίππους

Αγριο και ανανεωμένο σε 560 ίππους
Η καρδιά του... θηρίου είναι ο twin-turbo V8 4.0 TFSI ο οποίος διαθέτει και τεχνολογία απενεργοποίησης των κυλίνδρων (cylinder-on-demand ή COD). Η απόδοσή του αγγίζει τους 560 PS (412 kW) και τα 700 Nm μέγιστης ροπής. Δίνει την ικανότητα στο RS7 Sportback να πραγματοποιεί το κλασικό 0-100 km/h σε μόλις 3,9 sec. ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 305 km/h (με το προαιρετικό «dynamics» πακέτο)! Η ροπή μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος quattro ενώ ο συνδυασμός γίνεται με ένα αυτόματο κιβώτιο tiptronic 8 σχέσεων. Η μέση κατανάλωση είναι στα 9,5 lt/100 km με τις εκπομπές CO2 να κυμαίνονται στα 221 gr/km.

Το ανανεωμένο Audi RS7 Sportback του 2014 «κάθεται» σε ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, ενώ προαιρετικά υπάρχουν και 21''. Προαιρετικό είναι και το σύστημα πέδησης από ανθρακόνημα και κεραμικά υλικά.

Οι πωλήσεις του RS7 θα ξεκινήσουν το τρίτο τετράμηνο του 2014, με τις τιμές στη Γερμανία να ξεκινάνε από τα 113.300 ευρώ.

car and driver


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Αγριο και ανανεωμένο σε 560 ίππους
  • Αγριο και ανανεωμένο σε 560 ίππους
  • Αγριο και ανανεωμένο σε 560 ίππους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Πρώτη φορά πεντάθυρο!

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter