ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  LIFE  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχική Σελίδα > Promo
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
"Η" 13/9/2013
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι προσλήψεις 52.553 ανέργων σε Δημόσιο και ΟΤΑ

Ανοίγουν οι διαδικασίες για τις προσλήψεις 52.553 ανέργων, εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ σε δήμους,...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Η ομογενής μαθήτρια από την Αυστραλία που σαρώνει τα παγκόσμια βραβεία

Η Ελένη-Πηνελόπη κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση, συναγωνιζόμενη 300.000 μαθητές από 1.200 σχολεία...

START UP

Nubis: Νέες δυνατότητες για το λογισμικό της ελληνικής startup εταιρείας

Πλήρη λειτουργικότητα για τα Ελληνικά αλλά και για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΕΛΠ και ΔΛΠ) ενσωμάτωσε...

SUCCESS STORIES

To «Μέλι Αττικής» που... γλυκαίνει Ελλάδα και εξωτερικό

Οδεύοντας στην ένατη δεκαετία επιχειρηματικής δραστηριότητας, η αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤO

Ερχεται και συναρπάζει το νέο Passat

Υπερσύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, εξαιρετική γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ανταγωνιστικά...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Την ακύρωση 22 διαγωνισμών κτηματογράφησης εισηγείται ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

Αβέβαιος για τη χρηματοδότηση της κτηματογράφησης της χώρας εμφανίστηκε ενώπιον της Επιτροπής Παραγωγής...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Υποχωρεί σταδιακά η στάθμη του νερού στον Έβρο

Σε επιφυλακή εξακολουθεί να βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητα...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προσοχή! Νέος «επίμονος» ιός «καμουφλάρεται» και απειλεί τους χρήστες του Facebook

Ο νέος ιός «καμουφλάρεται» σε αρχείο το οποίο υποτίθεται ότι περιέχει βίντεο.

ΥΓΕΙΑ

Ζούμε 6 χρόνια περισσότερο απ' ό,τι το 1990

Το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 6 χρόνια από το 1990, χάρη στη μείωση των ποσοστών...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

Της Μαρίας Βουργάνα

Μεγάλα ποσά φόρου θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι το τέλος του έτους χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, αφού μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2014 θα κληθούν να πληρώσουν και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης.

Αυτό σημαίνει, ότι όσοι διαθέτουν Ι.Χ. αυτοκίνητο από 1.929 και μέχρι 4.700 κυβικά εκατοστά θα πρέπει να καταβάλουν στο τελευταίο δίμηνο του έτους φόρους που θα κυμαίνονται από 947 έως 5.140 ευρώ καθώς θα φορολογηθούν διπλά, με τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Από τον φόρο δεν γλιτώνουν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων που τα πούλησαν εντός του 2013 ή κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας στα τέλη του περασμένου έτους, αφού το μέτρο ισχύει αναδρομικά από τη χρήση του 2012.

Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης επιβάλλεται σε Ι.Χ. αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, σε πισίνες και αεροσκάφη και υπολογίζεται ότι θα αποφέρει έσοδα ύψους 136 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο νέος φόρος θα βεβαιωθεί με ξεχωριστό εκκαθαριστικό σημείωμα και η αποστολή των σημειωμάτων στους φορολογούμενους που έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, πισίνα ή αεροσκάφος αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Οκτωβρίου.

Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

Ειδικότερα, οι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων με κινητήρες 1.929 κυβικών και άνω θα κληθούν να πληρώσουν εντός του διμήνου Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013:

1. Τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2014, τα οποία ξεκινούν από 660 ευρώ και φθάνουν μέχρι τα 1.320 ευρώ.

2. Τον νέο φόρο πολυτελούς διαβίωσης, ο οποίος ξεκινά από τα 287 ευρώ για Ι.Χ. κυβισμού από 1.929 κ. εκ. και παλαιότητας από 5 μέχρι 10 έτη, ανέρχεται σε 1.780 ευρώ για Ι.Χ. 3.000 κυβικών εκατοστών και παλαιότητας μέχρι 5 ετών και φθάνει τα 3.820 ευρώ για Ι.Χ. 4.700 κ.εκ. και παλαιότητας μέχρι 5 ετών. Ο φόρος πολυτελείας θα επιβληθεί σε όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα με κινητήρες 1.929 κυβικών και άνω, παλαιότητας μέχρι 10 ετών. Θα υπολογιστεί με συντελεστή 5% επί των αντικειμενικών δαπανών (τεκμηρίων) διαβίωσης, που ισχύουν φέτος για τα Ι.Χ. με κινητήρες μέχρι 2.500 κ.εκ. και με συντελεστή 10% επί των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης που ισχύουν για τα Ι.Χ. άνω των 2.500 κ.εκ.

Για παράδειγμα, ένας ιδιοκτήτης Ι.Χ. 2.000 κ.εκ. και παλαιότητας 4 ετών θα πληρώσει φόρους συνολικού ύψους 1.100 ευρώ (660 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και 440 ευρώ φόρο πολυτελούς διαβίωσης). Άλλος ιδιοκτήτης Ι.Χ. αυτοκινήτου 2.500 κ.εκ. και παλαιότητας 4,5 ετών θα καταβάλει φόρους συνολικού ύψους 1.545 ευρώ (880 ευρώ για τέλη και 665 ευρώ για φόρο πολυτελούς διαβίωσης).

Το νέο φόρο πολυτελούς διαβίωσης θα κληθούν να πληρώσουν και όσοι έχουν στην κατοχή τους πισίνα ή αεροσκάφος. Στις πισίνες, εξωτερικές και εσωτερικές, ο φόρος υπολογίζεται με ποσοστό 10% επί της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης. Στα αεροσκάφη, ελικόπτερα και ανεμόπτερα ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης υπολογίζεται με συντελεστή 10% επί του ποσού του τεκμηρίου διαβίωσης.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 • Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας
 • Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

lakis
Τρίτη
15:29
00
Η μα. . . κια πάει σύννεφο. ΟΛΑ τα ηλίθια αυτά μέτρα παίρνονται διότι η τροικα πρεσσάρει να μειωθεί δραστικά ο δημ. τομέας (δλδ 100000 απολύσεις) και οι δικοί μας δεν θέλουν να χάσουν τα ψηφαλάκια αυτά. Ως εκ τούτου όσο δεν φεύγουν οι δημ. υπάλληλοι θα φορολογείται και το κλάσιμο. . . .
ΜΙΧΑΛΗΣ
Παρασκευή
9:54
00
Νιωθω πραγματικα οργη. . . . . Ντροπη το 2008 που επερνα τα διπλασια χρηματα στην εργασια μου πηρα 2000κ. εκ αμαξι εκανα το ονειρο μου και τωρα με καταδικαζουνε για αυτο. . . .
Konstantinos
Παρασκευή
22:07
02
Πόσους φόρους θα πληρούμε για ένα δίλιτρο? Για ένα δίλιτρο πρέπει να πληρώσεις άμεσα: 660 Τέλη κυκλοφορίας 440 Φόρο πολυτελείας 2012 (αναδρομική παράνομη, θα κάνω καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη σίγουρα) 440 Φόρο πολυτελείας 2013 440 Φόρο πολυτελείας 2014 ΣΥΝΟΛΟ: 1980 Euro Θα καταθέσουν όχι μόνο τις πινακίδες, αλλά και τις ρόδες? Και περιμένουν έτσι να δουν αύξηση στα έσοδα του κράτους!!!
Κωστας
Τρίτη
20:40
01
δε σε χαλάει Ανδρέα που θα πληρώσεις τα τριπλάσια από μια mercedes ένα Audi η μια Bmw 1800cc που κυμαίνονται γύρω στις 50. 000 !! Δεν είναι πολυτέλεια να έχεις ένα αυτοκίνητο 50. 000 euro πολυτέλεια είναι η μηχανή στα καρούλια μας που γραφει 2000cc. . έχω αρχίσει k ψάχνω ήδη αυτοκινητάκι τον 1000 euro!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ρε ζωντόβολα. . .
ανδρεας
Τρίτη
17:36
01
ΕΧΩ ΔΙΛΙΤΡΟ ΤΟΥ 1995, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2006. ΘΑ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΙΔΕΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
Αιμοδοσια ΤΕΛΟΣ
Δευτέρα
11:17
03
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΕΣ ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ.
Kαι οι κομπρεσερατοι με τα Γερμανικα των σαραντα και πανω χιλιαδων ευρω πληρωνουν διακοσια πενηντα ευρω το χρονο.
Διονύσιος
Κυριακή
12:31
15
Μας κουροιδευουν όλους,κατάφεραν να γεμίσουν τις εφορίες πινακίδες και τα χωράφια αυτοκίνητα. Ντροπή. . .
Κωστας
Σάββατο
22:47
08
Γελάνε k τα τσιμέντα γιδοβοσκοι. . . Έχετε ξεφτιλιστεί σε όλο το πλανήτη με τα ΚΥΒΙΚΑ σας ζώα. . . . Μαυραγάνη ξυπνα μοσχάρι υπάρχουν 1600cc πλέον με τα τριπλάσια λεφτά από ένα 2500λίτρο. . . που είναι εκείνη η επιτροπαρα που θα έβγαζε τα τέλη του 2014?? ακόμα διακοπές κάνει??? μαζεψετους θα κρυώσουν χειμώνιασε. .
socratis
Σάββατο
19:09
11
Όχι και όλα τα Ταμεία σε ένα. . . εξαιρούνται οι προύχοντες: 1. Δημοσιογράφοι 2. Μηχανικοί 3. Δικηγόροι Και με υποχρέωση των υπολοίπων να τους πληρώνουν τις εισφορές τους. . . Εντελώς κατά λάθος, όλες οι παραπάνω κατηγορίες μονοπωλούν τις βουλευτικές έδρες. . .
Gus
Σάββατο
10:38
13
Να φορολογηθουν και η μπανιέρα, και επισης και η φουσκωτη πισινα ως ειδη πολυτελους διαβιωσης και με τεκμηριο μαλιστα για να παη η χωρα μπροστά.
ΝΟΝΟΣ
Σάββατο
0:18
04
Ναι, ναι, πολλά ΔΩΡΕΑΝ τώρα τελευταία, αφου πηγαν τις τιμές στα ύψη, τώρα μας δίδουν και κάτι δωρεάν. . . . Δέστε, Γερμανία, μισές τιμές στα προϊόντα , τα ίδια απ ότι εδώ, τετραπλοί μισθοί, άρα, άρα μάγκα μου, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια,,,,, 2x4 ίσον 8πλάσιες τιμές, κι έχομε λένε και υπουργείο εμπορίου, να προστατεύει ποιούς? τους καταναλωτές ή τους. . . . . . . . , Καλά Κρασιά. .
ΔΩΡΕΑΝ
Σάββατο
0:11
02
Φίλε bugg, δεν αντιλήφθηκες κάτι ΔΩΡΕΑΝ, ας πούμε μαγικάτηλέφωνα, που σου παίρνουν για 18 μήνες από μια κατοστάρα?
Αποκάλυψη
Παρασκευή
20:29
14
Αποκάλυψη Τι θα πει ότι ταμεία κινδυνεύουν, κύριοι της νομενκλατούρας? Σ αυτή την κοινωνία δεν υπάρχουν πολλά ταμεία, εκεί που κατάντησαν τη χώρα, δεν νοείται να υπάρχουν και κάποια ταμεία και ιδιαίτερα κοινωνικού πόρου που να μην κινδυνεύουν, όλοι τα γνωρίζουν,. . . . όλα σε ένα. . . ,/, =_-"?΄/. ,[-0κσμξ. /~~@^%*&)_-=- Πολλά από τα ταμεία που τα λένε "κινδυνεύουν" δεν κινδύνευαν, τα κινδύνεψαν με οικονομικοδιοικητικέ ς πράξεις και ενέργειες! Υπάρχει λύση: το ταμείο μου που τόχουν σήμερα στον κίνδυνο, να του δώσουν ένα όσημο 20% επί των πωλούμενων καυσίμων, και να δείτε μέχρι πότε θα γίνει. . . ποπάυ. . !!!!!!!!!
ΘΕΛΑΤΕ ΤΖΙΠΑΡΕΣ ;;;
Παρασκευή
19:30
2714
Τρέξατε όλα τα UFO να πάρετε δάνειο για να αγοράσετε μεγάλες τζιπαρες. . . . Και τώρα οι τζιπάρες σας είναι για τη χωματερή και τα δάνεια σας έχουν μπει βαθιά !! Και κλαίτε για τα τέλη και την τιμή της βενζίνης. . . . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ επιπόλαιοι νεοέλληνες. . .
hristos
Παρασκευή
18:29
120
Δεν αντιδράμε σε τίποτα. Καλά μας κάνουν. . . . .
bugg
Παρασκευή
15:50
726
πηρα πριν πεντε χρονια απο τον οδδυ δυο αυτοκινητα 12ας για 2500 ευρω και τωρα θα επρεπε να τους πληρωνω περιπου 7000 ευρω ανα ετος ( τελη κυκλ. φορος πολυτελ τεκμηριο). . κατεθεσα και τις δυο πινακιδες και κυκλοφορω με μηχανακι.
ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Παρασκευή
15:17
021
Εκτος απο εισπραχτικα μετρα στο Οικονομικων εχουν καποια ιδεα η εστω προταση για επενδυσεις. ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ.
Βασίλης
Παρασκευή
12:45
4413
Έχουμε μάθει να κατηγορούμε όλους τους άλλους αλλά τον εαυτό μας ποτέ. 2000 κυβικά δεν είναι λίγα. Ένας μέσος οικογενειάρχης δεν χρειάζεται πάνω από 1600 το πολύ 1800. Και δεν είναι όλα ΛΑΝΤΑ,ΧΙΟΥΝΤΑΙ για τον απλό κοσμάκη. Υπάρχουν πολλαπλάσια από αυτά πραγματικά πολυτελή άνω των 30. 000 ευρώ ακόμα και σήμερα που η αξία τους έχει πέσει σαν μεταχειρισμένα. Κάντε μια βόλτα Κολωνάκι και θα δείτε την Μερσέντα που ίσα-ίσα χοράει από τα στενά και τα Jeepοειδή που δεν μπορούν να τα παρκάρουν καν. Γιαυτό είμαστε βλαχοδήμαρχοι όλοι μας. Άλλωστε άνθρωποι που αγοράζουν αμάξια γρήγορα και όχι απλά glamorous και χλιδάτα δεν κοιτάνε αναγκαστηκά κυβικά. . . Φιλικά.
ανώνυμος
Παρασκευή
10:29
233
Κ να εχεις καταθεσει πινακιδες δε γλιτωνεις αφου τα τζιμανια του ΥΠΟΙΚ φορολογησαν αναδρομικα κ για το 2012!! Κ για να εξηγουμε κ πως προεκυψε αυτος ο φορος, προκειται για το ισοδυναμο μετρο που κατεληξαν ως αντισταθμιστικο που ζητησε η τροικα για τη μειωση του ΦΠΑ στην εστιαση που θα. . . . εριχνε τις τιμες (αλλα φυσικα ηταν απλως ενα δωρακι για 10% τσεπωμα σοτυς εστιατορες). . . .
Γιώργος
Παρασκευή
10:23
429
Το έχω γράψει ξανά. Όταν το 2010 μετακυλούσαν τα τέλη κυκλοφορίας στην χρήση του αυτοκινήτου (μέσω γενναίας αύξησης της τιμής της βενζίνης). Την ίδια χρονιά τα τέλη κυκλοφορίας τελικά παρέμειναν με την βενζίνη να μην υποχωρεί και την επόμενη τα τέλη κυκλοφορίας αυξήθηκαν περαιτέρω 10%. . . Αποτέλεσμα, όσοι έχουν αυτοκίνητο άνω των 1929κε να έχουν χάσει και πολλά λεφτά απο την μεταπωλητική αξία των οχημάτων τους και πλέον ούτε να τα πουλήσουν δεν μπορούν, την ίδα ώρα που κάποιοι που είχαν την οικονομική ευχέρεια να αλλάξουν το όχημα τους με ένα απο τα καινούργια και πανάκριβα 1400 - 1600 των 160 ίππων δεν πληρώνουν σχεδόν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Πραγματικά απλά δεν τους καταλαβαίνω. . .
1 2επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
  ΑΓΟΡΕΣ
  Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
  ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6415.69 1.25%
  ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4227.43 2.81%
  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9750.16 2.16%
  ΜΟΣΧΑ RTS 768.73 7.03%
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


  ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

  ΣΙΝΕΜΑ

  Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

  Η Νύχτα Πριν Πέσει το Παρίσι

  Ο βετεράνος Φόλκερ Σλέντορφ, διασκευάζει ένα επιτυχημένο θεατρικό έργο για τα γεγονότα που εκτυλίχθησαν το 1944 και απέτρεψαν την καθολική καταστροφή του Παρισιού από τον Χίτλερ. Κομψή σκηνοθεσία...

  ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

  Αμεσης βοήθειας

  Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
  Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
  Πυροσβεστική: 199
  Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
  Τροχαία Aθηνών: 2105230111
  Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
  Δασική Υπηρεία: 191
  Τουριστική Αστυνομία: 171
  Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
  Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
  Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
  Φαρμακεία: 1434
  Δηλητηριάσεως: 2107793777
  Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
  Υπ. Υγείας: 2105223246
  Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
  Αγορανομία: 2103217056
  Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

  Bλάβες

  ΕΥΔΑΠ: 1022
  ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
  ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
  Βλάβες ΟΤΕ: 121

  Δημόσιες υπηρεσίες

  ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
  ΤΕΒΕ: 2105285500
  ΟΑΕΔ: 2109989000
  ΟΓΑ: 2103322100
  ΚΕΠ: 1564
  Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
  Υπ. Ανάπτυξης: 1520
  Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
  Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
  Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
  Δήμος Αθηναίων: 2105277000
  Δήμος Πειραιώς: 2104194000

  Συγκοινωνίες

  Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
  Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
  Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
  Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
  Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
  Πλοία εσωτερικού: 2104593000
  Πλοία εξωτερικού: 2104530974
  Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
  Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
  Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
  Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
  Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
  Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
  Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

  Κοινωνικές υπηρεσίες

  Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
  Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
  Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
  SOS Γιατροί: 1016
  ΟΚΑΝΑ: 2108898200
  Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
  Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
  Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
  Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
  Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
  Γραμματεία ισότητας: 2103315291
  Γραμμή ζωής SΟS: 175
  Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
  Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
  Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
  Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
  Η γραμμή του δημότη: 195

  Διάφορα

  Δελτίο καιρού: 1448
  ΟΠΑΠ: 2105798000
  Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Αμεση Δράση: 100
  Στρατονομία: 2310270845
  Πυροσβεστική: 199
  Λιμενικό: 2310531505
  Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
  Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
  Οδική βοήθεια: 104
  Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
  Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
  ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
  Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
  Δελτίο Καιρού: 149
  Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
  Νομαρχία: 2310428536
  Δημαρχείο: 238321
  Πανεπιστήμιο: 2310996000
  Εισαγγελία: 2310520235

  SITEMAP

  ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

  facebook twitter