ΕΘΝΟΣ  |  ΗΜΕΡΗΣΙΑ  |  E-GO  |  SENTRAGOAL  |  WOMENONLY  |  ELLE | ΣΙΝΕΜΑ  |  CAR&DRIVER  |  SPORTY  |  HOMME  |  COOKBOOK
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχική Σελίδα > Promo
ΗΜΕΡΗΣΙΑ
"Η" 13/9/2013
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
123


ΕΡΓΑΣΙΑ

Μέχρι 9 Δεκεμβρίου η διορία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για 79 θέσεις σε φορείς του Δημοσίου

Οι υποψήφιοι, που έχουν προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία μέχρι τις 9...

%BLOCK_2%

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ

Βασίλης Μπαρτζώκας: Ο Έλληνας που "συστήνει" το ελληνικό design

Ο Βασίλης Μπαρτζώκας άφησε τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε για να κάνει ένα "γενναίο"...

START UP

Εργαστήριο για νεοφυείς επιχειρήσεις Ελλάδας και Ισραήλ

Η εκδήλωση με τίτλο «Experience sharing Workshops-Growth of Innovative Industries» διοργανώνεται...

SUCCESS STORIES

Ο «κίτρινος χρυσός» της ρετσίνας «Μαλαματίνα» που... ρέει σε 25 χώρες

Από το 1895 μέχρι σήμερα, η αυθεντική Ρετσίνα Μαλαματίνα με την ίδια διακριτική γεύση, το πιπεράτο της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Οδηγούμε το νέο Suzuki Vitara

To off-road είναι trendy! Αισθητικά και τεχνολογικά αναβαθμισμένο, με υπερσύγχρονους κινητήρες βενζίνης...

ΑΚΙΝΗΤΑ

Ποιος είναι o Σαουδάραβας πρίγκιπας που θέλει να μετατρέψει το Lagonisi Resort σε... υπερπολυτελές Four Seasons

Ο δισεκατομμυριούχος γαλαζοαίματος Αλ Ουαλίντ...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση η μικρή αρκούδα που πυροβόλησαν στο Μέτσοβο

Το τραυματισμένο ζώο, που βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από την επιστημονική ομάδα του Αρκτούρου και...

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Kaspersky Lab: Τεράστια τα κέρδη για το ηλεκτρονικό έγκλημα

Έως και 20 φορές μεγαλύτερα είναι τα κέρδη των ψηφιακών εγκληματιών σε σχέση με το κόστος απόκτησης του...

ΥΓΕΙΑ

Ερευνα - σοκ! Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να περιέχουν έως δεκαπλάσιες καρκινογόνες ουσίες

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να περιέχουν έως δέκα φορές μεγαλύτερες ποσότητες ορισμένων...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

Της Μαρίας Βουργάνα

Μεγάλα ποσά φόρου θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι το τέλος του έτους χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, αφού μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2014 θα κληθούν να πληρώσουν και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης.

Αυτό σημαίνει, ότι όσοι διαθέτουν Ι.Χ. αυτοκίνητο από 1.929 και μέχρι 4.700 κυβικά εκατοστά θα πρέπει να καταβάλουν στο τελευταίο δίμηνο του έτους φόρους που θα κυμαίνονται από 947 έως 5.140 ευρώ καθώς θα φορολογηθούν διπλά, με τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Από τον φόρο δεν γλιτώνουν οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων που τα πούλησαν εντός του 2013 ή κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας στα τέλη του περασμένου έτους, αφού το μέτρο ισχύει αναδρομικά από τη χρήση του 2012.

Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης επιβάλλεται σε Ι.Χ. αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, σε πισίνες και αεροσκάφη και υπολογίζεται ότι θα αποφέρει έσοδα ύψους 136 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο νέος φόρος θα βεβαιωθεί με ξεχωριστό εκκαθαριστικό σημείωμα και η αποστολή των σημειωμάτων στους φορολογούμενους που έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, πισίνα ή αεροσκάφος αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Οκτωβρίου.

Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

Ειδικότερα, οι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων με κινητήρες 1.929 κυβικών και άνω θα κληθούν να πληρώσουν εντός του διμήνου Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013:

1. Τα τέλη κυκλοφορίας του έτους 2014, τα οποία ξεκινούν από 660 ευρώ και φθάνουν μέχρι τα 1.320 ευρώ.

2. Τον νέο φόρο πολυτελούς διαβίωσης, ο οποίος ξεκινά από τα 287 ευρώ για Ι.Χ. κυβισμού από 1.929 κ. εκ. και παλαιότητας από 5 μέχρι 10 έτη, ανέρχεται σε 1.780 ευρώ για Ι.Χ. 3.000 κυβικών εκατοστών και παλαιότητας μέχρι 5 ετών και φθάνει τα 3.820 ευρώ για Ι.Χ. 4.700 κ.εκ. και παλαιότητας μέχρι 5 ετών. Ο φόρος πολυτελείας θα επιβληθεί σε όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα με κινητήρες 1.929 κυβικών και άνω, παλαιότητας μέχρι 10 ετών. Θα υπολογιστεί με συντελεστή 5% επί των αντικειμενικών δαπανών (τεκμηρίων) διαβίωσης, που ισχύουν φέτος για τα Ι.Χ. με κινητήρες μέχρι 2.500 κ.εκ. και με συντελεστή 10% επί των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης που ισχύουν για τα Ι.Χ. άνω των 2.500 κ.εκ.

Για παράδειγμα, ένας ιδιοκτήτης Ι.Χ. 2.000 κ.εκ. και παλαιότητας 4 ετών θα πληρώσει φόρους συνολικού ύψους 1.100 ευρώ (660 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και 440 ευρώ φόρο πολυτελούς διαβίωσης). Άλλος ιδιοκτήτης Ι.Χ. αυτοκινήτου 2.500 κ.εκ. και παλαιότητας 4,5 ετών θα καταβάλει φόρους συνολικού ύψους 1.545 ευρώ (880 ευρώ για τέλη και 665 ευρώ για φόρο πολυτελούς διαβίωσης).

Το νέο φόρο πολυτελούς διαβίωσης θα κληθούν να πληρώσουν και όσοι έχουν στην κατοχή τους πισίνα ή αεροσκάφος. Στις πισίνες, εξωτερικές και εσωτερικές, ο φόρος υπολογίζεται με ποσοστό 10% επί της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης. Στα αεροσκάφη, ελικόπτερα και ανεμόπτερα ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης υπολογίζεται με συντελεστή 10% επί του ποσού του τεκμηρίου διαβίωσης.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας
  • Διπλό χαράτσι! Μαζί με τα τέλη των Ι.Χ. και ο φόρος πολυτελείας

lakis
Τρίτη
15:29
00
Η μα. . . κια πάει σύννεφο. ΟΛΑ τα ηλίθια αυτά μέτρα παίρνονται διότι η τροικα πρεσσάρει να μειωθεί δραστικά ο δημ. τομέας (δλδ 100000 απολύσεις) και οι δικοί μας δεν θέλουν να χάσουν τα ψηφαλάκια αυτά. Ως εκ τούτου όσο δεν φεύγουν οι δημ. υπάλληλοι θα φορολογείται και το κλάσιμο. . . .
ΜΙΧΑΛΗΣ
Παρασκευή
9:54
00
Νιωθω πραγματικα οργη. . . . . Ντροπη το 2008 που επερνα τα διπλασια χρηματα στην εργασια μου πηρα 2000κ. εκ αμαξι εκανα το ονειρο μου και τωρα με καταδικαζουνε για αυτο. . . .
Konstantinos
Παρασκευή
22:07
02
Πόσους φόρους θα πληρούμε για ένα δίλιτρο? Για ένα δίλιτρο πρέπει να πληρώσεις άμεσα: 660 Τέλη κυκλοφορίας 440 Φόρο πολυτελείας 2012 (αναδρομική παράνομη, θα κάνω καταγγελία στον συνήγορο του πολίτη σίγουρα) 440 Φόρο πολυτελείας 2013 440 Φόρο πολυτελείας 2014 ΣΥΝΟΛΟ: 1980 Euro Θα καταθέσουν όχι μόνο τις πινακίδες, αλλά και τις ρόδες? Και περιμένουν έτσι να δουν αύξηση στα έσοδα του κράτους!!!
Κωστας
Τρίτη
20:40
01
δε σε χαλάει Ανδρέα που θα πληρώσεις τα τριπλάσια από μια mercedes ένα Audi η μια Bmw 1800cc που κυμαίνονται γύρω στις 50. 000 !! Δεν είναι πολυτέλεια να έχεις ένα αυτοκίνητο 50. 000 euro πολυτέλεια είναι η μηχανή στα καρούλια μας που γραφει 2000cc. . έχω αρχίσει k ψάχνω ήδη αυτοκινητάκι τον 1000 euro!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ρε ζωντόβολα. . .
ανδρεας
Τρίτη
17:36
01
ΕΧΩ ΔΙΛΙΤΡΟ ΤΟΥ 1995, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2006. ΘΑ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΙΔΕΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟ ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
Αιμοδοσια ΤΕΛΟΣ
Δευτέρα
11:17
03
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΕΣ ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ.
Kαι οι κομπρεσερατοι με τα Γερμανικα των σαραντα και πανω χιλιαδων ευρω πληρωνουν διακοσια πενηντα ευρω το χρονο.
Διονύσιος
Κυριακή
12:31
15
Μας κουροιδευουν όλους,κατάφεραν να γεμίσουν τις εφορίες πινακίδες και τα χωράφια αυτοκίνητα. Ντροπή. . .
Κωστας
Σάββατο
22:47
08
Γελάνε k τα τσιμέντα γιδοβοσκοι. . . Έχετε ξεφτιλιστεί σε όλο το πλανήτη με τα ΚΥΒΙΚΑ σας ζώα. . . . Μαυραγάνη ξυπνα μοσχάρι υπάρχουν 1600cc πλέον με τα τριπλάσια λεφτά από ένα 2500λίτρο. . . που είναι εκείνη η επιτροπαρα που θα έβγαζε τα τέλη του 2014?? ακόμα διακοπές κάνει??? μαζεψετους θα κρυώσουν χειμώνιασε. .
socratis
Σάββατο
19:09
11
Όχι και όλα τα Ταμεία σε ένα. . . εξαιρούνται οι προύχοντες: 1. Δημοσιογράφοι 2. Μηχανικοί 3. Δικηγόροι Και με υποχρέωση των υπολοίπων να τους πληρώνουν τις εισφορές τους. . . Εντελώς κατά λάθος, όλες οι παραπάνω κατηγορίες μονοπωλούν τις βουλευτικές έδρες. . .
Gus
Σάββατο
10:38
13
Να φορολογηθουν και η μπανιέρα, και επισης και η φουσκωτη πισινα ως ειδη πολυτελους διαβιωσης και με τεκμηριο μαλιστα για να παη η χωρα μπροστά.
ΝΟΝΟΣ
Σάββατο
0:18
04
Ναι, ναι, πολλά ΔΩΡΕΑΝ τώρα τελευταία, αφου πηγαν τις τιμές στα ύψη, τώρα μας δίδουν και κάτι δωρεάν. . . . Δέστε, Γερμανία, μισές τιμές στα προϊόντα , τα ίδια απ ότι εδώ, τετραπλοί μισθοί, άρα, άρα μάγκα μου, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια,,,,, 2x4 ίσον 8πλάσιες τιμές, κι έχομε λένε και υπουργείο εμπορίου, να προστατεύει ποιούς? τους καταναλωτές ή τους. . . . . . . . , Καλά Κρασιά. .
ΔΩΡΕΑΝ
Σάββατο
0:11
02
Φίλε bugg, δεν αντιλήφθηκες κάτι ΔΩΡΕΑΝ, ας πούμε μαγικάτηλέφωνα, που σου παίρνουν για 18 μήνες από μια κατοστάρα?
Αποκάλυψη
Παρασκευή
20:29
14
Αποκάλυψη Τι θα πει ότι ταμεία κινδυνεύουν, κύριοι της νομενκλατούρας? Σ αυτή την κοινωνία δεν υπάρχουν πολλά ταμεία, εκεί που κατάντησαν τη χώρα, δεν νοείται να υπάρχουν και κάποια ταμεία και ιδιαίτερα κοινωνικού πόρου που να μην κινδυνεύουν, όλοι τα γνωρίζουν,. . . . όλα σε ένα. . . ,/, =_-"?΄/. ,[-0κσμξ. /~~@^%*&)_-=- Πολλά από τα ταμεία που τα λένε "κινδυνεύουν" δεν κινδύνευαν, τα κινδύνεψαν με οικονομικοδιοικητικέ ς πράξεις και ενέργειες! Υπάρχει λύση: το ταμείο μου που τόχουν σήμερα στον κίνδυνο, να του δώσουν ένα όσημο 20% επί των πωλούμενων καυσίμων, και να δείτε μέχρι πότε θα γίνει. . . ποπάυ. . !!!!!!!!!
ΘΕΛΑΤΕ ΤΖΙΠΑΡΕΣ ;;;
Παρασκευή
19:30
2714
Τρέξατε όλα τα UFO να πάρετε δάνειο για να αγοράσετε μεγάλες τζιπαρες. . . . Και τώρα οι τζιπάρες σας είναι για τη χωματερή και τα δάνεια σας έχουν μπει βαθιά !! Και κλαίτε για τα τέλη και την τιμή της βενζίνης. . . . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ επιπόλαιοι νεοέλληνες. . .
hristos
Παρασκευή
18:29
120
Δεν αντιδράμε σε τίποτα. Καλά μας κάνουν. . . . .
bugg
Παρασκευή
15:50
726
πηρα πριν πεντε χρονια απο τον οδδυ δυο αυτοκινητα 12ας για 2500 ευρω και τωρα θα επρεπε να τους πληρωνω περιπου 7000 ευρω ανα ετος ( τελη κυκλ. φορος πολυτελ τεκμηριο). . κατεθεσα και τις δυο πινακιδες και κυκλοφορω με μηχανακι.
ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Παρασκευή
15:17
021
Εκτος απο εισπραχτικα μετρα στο Οικονομικων εχουν καποια ιδεα η εστω προταση για επενδυσεις. ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ.
Βασίλης
Παρασκευή
12:45
4413
Έχουμε μάθει να κατηγορούμε όλους τους άλλους αλλά τον εαυτό μας ποτέ. 2000 κυβικά δεν είναι λίγα. Ένας μέσος οικογενειάρχης δεν χρειάζεται πάνω από 1600 το πολύ 1800. Και δεν είναι όλα ΛΑΝΤΑ,ΧΙΟΥΝΤΑΙ για τον απλό κοσμάκη. Υπάρχουν πολλαπλάσια από αυτά πραγματικά πολυτελή άνω των 30. 000 ευρώ ακόμα και σήμερα που η αξία τους έχει πέσει σαν μεταχειρισμένα. Κάντε μια βόλτα Κολωνάκι και θα δείτε την Μερσέντα που ίσα-ίσα χοράει από τα στενά και τα Jeepοειδή που δεν μπορούν να τα παρκάρουν καν. Γιαυτό είμαστε βλαχοδήμαρχοι όλοι μας. Άλλωστε άνθρωποι που αγοράζουν αμάξια γρήγορα και όχι απλά glamorous και χλιδάτα δεν κοιτάνε αναγκαστηκά κυβικά. . . Φιλικά.
ανώνυμος
Παρασκευή
10:29
233
Κ να εχεις καταθεσει πινακιδες δε γλιτωνεις αφου τα τζιμανια του ΥΠΟΙΚ φορολογησαν αναδρομικα κ για το 2012!! Κ για να εξηγουμε κ πως προεκυψε αυτος ο φορος, προκειται για το ισοδυναμο μετρο που κατεληξαν ως αντισταθμιστικο που ζητησε η τροικα για τη μειωση του ΦΠΑ στην εστιαση που θα. . . . εριχνε τις τιμες (αλλα φυσικα ηταν απλως ενα δωρακι για 10% τσεπωμα σοτυς εστιατορες). . . .
Γιώργος
Παρασκευή
10:23
429
Το έχω γράψει ξανά. Όταν το 2010 μετακυλούσαν τα τέλη κυκλοφορίας στην χρήση του αυτοκινήτου (μέσω γενναίας αύξησης της τιμής της βενζίνης). Την ίδια χρονιά τα τέλη κυκλοφορίας τελικά παρέμειναν με την βενζίνη να μην υποχωρεί και την επόμενη τα τέλη κυκλοφορίας αυξήθηκαν περαιτέρω 10%. . . Αποτέλεσμα, όσοι έχουν αυτοκίνητο άνω των 1929κε να έχουν χάσει και πολλά λεφτά απο την μεταπωλητική αξία των οχημάτων τους και πλέον ούτε να τα πουλήσουν δεν μπορούν, την ίδα ώρα που κάποιοι που είχαν την οικονομική ευχέρεια να αλλάξουν το όχημα τους με ένα απο τα καινούργια και πανάκριβα 1400 - 1600 των 160 ίππων δεν πληρώνουν σχεδόν ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Πραγματικά απλά δεν τους καταλαβαίνω. . .
1 2επόμενη σελίδα »

'Ονομα:E-mail:
Μήνυμα:

Τα μηνύματα τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
OIKONOMIA
    TOP STORIES
    ΑΓΟΡΕΣ
    Λ. ΑΜΕΡΙΚΗΕΥΡΩΠΗΒ. ΑΜΕΡΙΚΗΑΣΙΑ
    ΛΟΝΔΙΝΟ FTSE 100 6723.42 -0.09%
    ΠΑΡΙΣΙ CAC 40 4382.34 0.2%
    ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ DAX 9974.87 0.6%
    ΜΟΣΧΑ RTS 1006.43 -2.06%    ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

    ΣΙΝΕΜΑ

    Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    Interstellar

    Στο κοντινό μέλλον, μία ομάδα εξερευνητών ταξιδεύει σε άλλον γαλαξία, αναζητώντας μία νέα Γη για το απειλούμενο με αφανισμό ανθρώπινο είδος. Ο Κρίστοφερ Νόλαν συγκεντρώνει ξανά γύρω του ένα...

    ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    Αμεσης βοήθειας

    Αμεση Δράση Αστυνομίας: 100
    Αμεση Δράση Λιμενικού: 108
    Πυροσβεστική: 199
    Τροχαία Αττικής: 2105230101 & 110-155
    Τροχαία Aθηνών: 2105230111
    Τροχαία Πειραιώς: 2104113832
    Δασική Υπηρεία: 191
    Τουριστική Αστυνομία: 171
    Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166
    Εφημερεύοντες Γιατροί: 1434
    Εφημ/ντα Νοσοκομεία: 1434
    Φαρμακεία: 1434
    Δηλητηριάσεως: 2107793777
    Σταθ. Α' Βοηθ. ΙΚΑ: 184, 2106467811
    Υπ. Υγείας: 2105223246
    Υπ. Πρόνοιας: 2105225079
    Αγορανομία: 2103217056
    Yπ. Δίωξης Ναρκωτικών: 109

    Bλάβες

    ΕΥΔΑΠ: 1022
    ΔΕΗ (Αθήνα): 1253
    ΔΕΗ (Πειραιά): 1254
    Βλάβες ΟΤΕ: 121

    Δημόσιες υπηρεσίες

    ΙΝΚΑ: 1721-2103633976
    ΤΕΒΕ: 2105285500
    ΟΑΕΔ: 2109989000
    ΟΓΑ: 2103322100
    ΚΕΠ: 1564
    Υπηρεσία «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» 1502
    Υπ. Ανάπτυξης: 1520
    Γενική Γραμματεία Καταναλωτή: 1520
    Προεδρία Δημοκρατίας: 2107283111
    Boυλή των Ελλήνων: 2103707000
    Δήμος Αθηναίων: 2105277000
    Δήμος Πειραιώς: 2104194000

    Συγκοινωνίες

    Λιμεναρχείο Πειραιά: 2104147800/4172675
    Λιμεναρχείο Ραφήνας: 22940/28888
    Λιμεναρχείο Λαυρίου: 22920/25249
    Λιμεναρχείο Αγ. Κων/νου: 22350/31759
    Πλοία Αργοσαρωνικού: 2104593162
    Πλοία εσωτερικού: 2104593000
    Πλοία εξωτερικού: 2104530974
    Ολυμπιακή κρατήσεις: 2109666666
    Αegean Αirlines: 8011120000 (από κινητό 210-6261000)
    Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: 3530000
    Τρένα ΟΣΕ: 2105297777
    Δρομολόγια τρένων εξωτερικού: 147
    Λεωφορεία στ. Κηφισού: 2105124910
    Λεωφορεία. στ. Λιοσίων: 2108317179-8317153
    Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: 185

    Κοινωνικές υπηρεσίες

    Τηλεφωνικό κέντρο για ραντεβού ΙΚΑ: 184
    Τηλεφωνική Γραμμή ΑΙDS: 2107222222
    Συμβουλευτικοί σταθμοί ΑΙDS: 2107239945
    SOS Γιατροί: 1016
    ΟΚΑΝΑ: 2108898200
    Γραμμή Απεξάρτησης: 2103617089
    Κέντρο Αιμοδοσίας: 2108257425
    Γιατροί χωρίς σύνορα: 2105200500, 8213704
    Γιατροί του Κόσμου: 2106440400, 8233653
    Κέντρο κακοποιημένων γυναικών: 2105244657
    Γραμματεία ισότητας: 2103315291
    Γραμμή ζωής SΟS: 175
    Χαμόγελο του Παιδιού: 1056
    Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 2103613848
    Κέντρο εξυπηρέτησης κωφών: 2108815555
    Κτηνιατρική κλινική: 2109813604, 3625644
    Τηλεφωνικό κέντρο για λακκούβες: 1521
    Η γραμμή του δημότη: 195

    Διάφορα

    Δελτίο καιρού: 1448
    ΟΠΑΠ: 2105798000
    Ο.Δ.Ι.Ε.: 2299081000

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Αμεση Δράση: 100
    Στρατονομία: 2310270845
    Πυροσβεστική: 199
    Λιμενικό: 2310531505
    Κέντρο Αμ. Βοήθειας: 166
    Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 1434
    Οδική βοήθεια: 104
    Βλάβες ΔΕΗ: 2310729752
    Βλάβες Υδρευσης: 2310207345
    ΟΣΕ Τρένα: 2310517517, 517518
    Υπεραστικά Λεωφορεία: 142
    Δελτίο Καιρού: 149
    Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης: 2310379000
    Νομαρχία: 2310428536
    Δημαρχείο: 238321
    Πανεπιστήμιο: 2310996000
    Εισαγγελία: 2310520235

    SITEMAP

    ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

    facebook twitter