ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΣΤΗΛΕΣ > SUCCESS STORIES
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 26/4 13:49
ενημερώθηκε
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ OUTSOURCHING

ADUS: Παρέχει έμπειρους πωλητές στις επιχειρήσεις

ADUS: Παρέχει έμπειρους πωλητές στις επιχειρήσεις

Κάλεσμα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταναλωτικών προϊόντων να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες outsourcing που προσφέρει η εταιρείας στον τομέα των πωλήσεων απηύθυναν οι επικεφαλής της εταιρείας ADUS.

Όπως ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Λουκέρης, συνιδρυτής της εταιρείας, η ADUS, η οποία δραστηριοποιείται ήδη οκτώ χρόνια στην ελληνική αγορά μπορεί μέσα από μια ομάδα 30 έμπειρων πωλητών αλλά και το εξελιγμένο λογισμικό που έχει αναπτύξει να εξασφαλίσει την άρτια τοποθέτηση και ολοκληρωμένη προώθηση ενός προϊόντος στα ράφια των σούπερ μάρκετ όλης της Ελλάδας, με εξαίρεση τα νησιά, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των πωλήσεων τους.

Σύμφωνα με τον κ. Λουκέρη, οι πελάτες της έχουν καταφέρει να ενισχύσουν από 5% έως 15% τα έσοδά τους από την στιγμή που άρχισαν να συνεργάζονται μαζί τους.

Στα βασικά πλεονεκτήματα της “πρότασης” που κάνει η ADUS σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, όπως είπε ο κ. Λουκέρης είναι το χαμηλό κόστος, αφού η εταιρεία που θα χρησιμοποιήσει την υπηρεσία της δεν χρειάζεται να διατηρεί τμήμα πωλήσεων (!) και η λεπτομερής παρακολούθηση της πορείας των προϊόντων μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Επιπλέον, αναλαμβάνει όλες τις προωθητικές ενέργειες ενώ μια φορά τον μήνα παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τις τιμές αλλά και τις προσφορές που κάνει ο ανταγωνισμός. “Το μέλλον ανήκει στο outsourcing.”, σημείωσε από την πλευρά του, ο Γιώργος Καρλαύτης, ο άλλος συνιδρυτής, τονίζοντας πως σταδιακά άρετε η όποια επιφυλακτικότητα υπάρχει καθώς όλες οι επιχειρήσεις σήμερα στοχεύουν πρωτίστως στη μείωση του κόστους. Η ADUS συνεργάζεται με 12 εταιρείες, μεταξύ των οποίων τα μπισκότα Βιολάντα, η βιομηχανία χυμών Οικογένεια Χριστοδούλου, απασχολεί 30 άτομα (16 στην Αττική) και έχει τζίρο 1,5 εκατ. ευρώ.

Γ. Μανέττας


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter