ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΣΤΗΛΕΣ > START UP
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 8/3 19:01
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Startup από την Κρήτη στην τελική φάση παραγωγής συσκευών εντοπισμού σκαφών αναψυχής

Startup από την Κρήτη στην τελική φάση παραγωγής συσκευών εντοπισμού σκαφών αναψυχής

Εντός των στόχων που έχει θέσει από την αρχή κινείται το επιχειρησιακό σχέδιο της startup εταιρείας OpenIchnos, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, που διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της μπλε οικονομίας Bluegrowth το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της OpenIchnos, Γιώργος Κούτρας, η ηρακλειώτικη startup βρίσκεται στην τελική φάση της παραγωγής των συσκευών εντοπισμού σκαφών αναψυχής.

Η OpenIchnos θα είναι σε θέση τον Απρίλιο να λανσάρει στην αγορά τελικό προϊόν προλαβαίνοντας έτσι την τουριστική περίοδο που ήταν και το μεγάλο "στοίχημα" της ομάδας της startup.

Σημειώνεται πως και το software και το hardware της συσκευής εντοπισμού σκαφών αναψυχής OpenIchnos παράγεται στην Ελλάδα, ενώ η συσκευή, που μπορεί να βρει πεδία χρήσης και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς, είναι ενεργειακά αυτόνομη.

Εκτός από τη διάκριση της πρώτης θέσης που έλαβε η OpenIchnos στον διαγωνισμό Bluegrowth, η ηρακλειώτικη startup έχει επιλεγεί και βρίσκεται στο δεύτερο γύρο του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, μεταξύ 25 startup εταιρειών.

O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition αποτελεί ένα διεθνή "επιταχυντή" για την αναβάθμιση και την προώθηση της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter