ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΣΤΗΛΕΣ > START UP
ΗΜΕΡΗΣΙΑ On Line
"Η" Online 30/3 12:33
Μεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματα Μέγεθος γραμμάτων
mail to Email Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση


Στη Μάλτα με τη σημαία της Ελλάδας η κρητική start-up OpenIchnos

Στη Μάλτα με τη σημαία της Ελλάδας η κρητική start-up OpenIchnos

Με τα ελληνικά χρώματα μεταβαίνει στην Μάλτα η ελληνική start-up από την Κρήτη OpenIchnos, στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων στις 5 και 6 Απριλίου του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COMPET), με τη συμμετοχή των υπουργών Ανταγωνιστικότητας όλων των χωρών της ΕΕ - πραγματοποιείται στο πλαίσιο την Μαλτέζικης προεδρίας.

Η επιλογή της OpenIchnos από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συμμετάσχει στην Μάλτα με στόχο τη συμμετοχή στις εργασίες του Συμβουλίου για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι start-up εταιρείες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπως η ενδυνάμωση της καινοτομίας και η πρόσβαση σε χρηματοδότηση, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, αναφέρει ο CEO της Ηρακλειώτικης νεοφυούς επιχείρησης Γιώργος Κούτρας.

Η ενδυνάμωση του οικοσυστήματος των start-up είναι βασική προτεραιότητα της Μαλτέζικης προεδρίας και αυτή η συνάντηση έχει ως σκοπό την προβολή προς τους υπουργούς του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι ευρωπαϊκές start-up.

Η OpenIchnos βρίσκεται στην τελική φάση της παραγωγής των συσκευών εντοπισμού σκαφών αναψυχής με το το software και το hardware της συσκευής εντοπισμού να παράγεται στην Ελλάδα, ενώ η συσκευή, που μπορεί να βρει πεδία χρήσης και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς, είναι ενεργειακά αυτόνομη.

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόκτηση παλαιότερων τευχών, φύλλων & προσφορών chrisoulam@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην έντυπη έκδοση pzante@pegasus.gr
Αποστολή βιογραφικών emavroudi@pegasus.gr Πληροφορίες για διαφήμιση στην ηλεκτρονική έκδοση advertising@pegasusinteractive.gr

SITEMAP

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ HOMME

facebook twitter